Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yapma yav kim 50mb/s hızı görmüş usb harddisk'lerde. hepsi ortalama 30~35mb/s'den fazla vermez. hatta yeri gelir bu hızlardan bile çok düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

quote:

hehe bende 38 yaşındayım tamer, benim teorimde şu, aşkın yaşı olmaz

aşkın yaşıyla ilgili bir görüş bildirmedim ki dikkatli oku

DM1 i bende yaştan dolayı tercih ettim deme şimdi

işi biraz espriye dökelim ; yaşım 38 20 li yaşlardayken bir kıza baktığınızda sadece görünüşünden aşık olabilirsiniz,çıkarsınız gezersiniz ve bundan çokta keyif alırsınız,benim yaşlarıma geldiğinizde sadece görünüş yetmez aşık olabilmek için,daha fazla ve farklı şeyler de ararsınız...tabiiri caizse iç güzelliğide önemlidir...Kaputun altına bakmak gibi Yani demek istediğim 20 li yaşlarda olsaydım belki bende ferrariyi tercih edebilirdim,ama mantığım daha ön plana çıktı ve HP DM1 aldım

daha açık yazayım insan her yaşta aşık olabilir,fakat yaş ilerledikçe,olgunlaştıkça aşkı yaşamak istediğiniz insanda gençliğinize göre sadece güzellik,alımlılık,seksapel aramazsınız,yaş ilerledikçe sadece dış görünüşüyle değil bütünüyle değerlendirmeye başlarsınız (kaçamak aşklarda bu kriterler geçerli olmayabilir ) umarım şimdi anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mene

hocam yapma yav kim 50mb/s hızı görmüş usb harddisk'lerde. hepsi ortalama 30~35mb/s'den fazla vermez. hatta yeri gelir bu hızlardan bile çok düşer.

stabil kelimesini alakasız olmuş orda evet,ilk başlarda 50-60 mb,sonra 20-30 mb/s de kalıyor,her neyse asıl konuya gelirsek bu durumda 300b/s wirelles N ne işe yarayacak
  • ben bildiğim kadarıyla söyliyeyim n ne işe yaracak, yukarda denildigi gibi
    1-başka ağa baglı bir pc den dosya aktarım hızı
    2-başka ağdaki pc lerle multiplayer oyunlarda ki ben internet cafe sahibiyim counter strike bile oynarken 50 mbps takılamalar oluyodu.
    3-youtube yada diğer vedio sitelerinden film video izlerken
    aklıma gelenler bunlar yoksaki normal internet kullanımında fark olmayacaktır wifi n olmasının... saygılar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işi biraz espriye dökelim ; yaşım 38 20 li yaşlardayken bir kıza baktığınızda sadece görünüşünden aşık olabilirsiniz,çıkarsınız gezersiniz ve bundan çokta keyif alırsınız,benim yaşlarıma geldiğinizde sadece görünüş yetmez aşık olabilmek için,daha fazla ve farklı şeyler de ararsınız...tabiiri caizse iç güzelliğide önemlidir...Kaputun altına bakmak gibi Yani demek istediğim 20 li yaşlarda olsaydım belki bende ferrariyi tercih edebilirdim,ama mantığım daha ön plana çıktı ve HP DM1 aldım

daha açık yazayım insan her yaşta aşık olabilir,fakat yaş ilerledikçe,olgunlaştıkça aşkı yaşamak istediğiniz insanda gençliğinize göre sadece güzellik,alımlılık,seksapel aramazsınız,yaş ilerledikçe sadece dış görünüşüyle değil bütünüyle değerlendirmeye başlarsınız (kaçamak aşklarda bu kriterler geçerli olmayabilir ) umarım şimdi anlatabilmişimdir

oki tamer anladım şimdi seni:) o zaman bende şöyle yapmalıyım senin dediğine göre suan ferrari sahibiyim bir tanede dm1 alayım hep bunu kullanayım ama arada sırada kaçamak aşk yaşamak için ferrari olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oki tamer anladım şimdi seni:) o zaman bende şöyle yapmalıyım senin dediğine göre suan ferrari sahibiyim bir tanede dm1 alayım hep bunu kullanayım ama arada sırada kaçamak aşk yaşamak için ferrari olsun

valla karar senin yav ortam geriliyor arada, biraz neşe gelsin dedim konuya

• Şu alıntı yapmayı bir öğrensek...

Sayfayı mahvediyorsunuz arkadaşlar. İç içe geçmiş kaç tane alıntı yapıyorsunuz, acemi değilsiniz ki uzun uzadıya anlatalım bunu...
  • quote:

Benim teorimde yaş ne kadar ilerlerse ilerlesin bazı insanların olgunlaşmadığı ve çocukça sataşmalara yol açacabilecek düşünmeden yazma becerileridir

evet dogru alıntılar için haklısınız, bu arada tamer evet gerginlik oldu bir ara farkındayım, ama bence gerginliğin çoğu yanlış anlamadan kaynaklanıyor, hatta senin benim için yazdığın yukarıdaki yazına canım sıkılmıştı, ben düşünmeden bişey yazmam ve yazarkende karşı tarafı rencide edecek kelimeler kullanmam. burda amaç paylaşmak ama rencide etmeden kırmadan. ben ilk defa bu kadar uzun süre forumu takip ediyorum ve burdaki arkadasları çok samimi buldum. neyse herkese iyi geceler sağlıcakla mutlulukla kalın.
  • @delimavii67

o yazım sana değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Şu alıntı yapmayı bir öğrensek...

Sayfayı mahvediyorsunuz arkadaşlar. İç içe geçmiş kaç tane alıntı yapıyorsunuz, acemi değilsiniz ki uzun uzadıya anlatalım bunu...

her alıntıda diğer iç içe alıntıları her seferinde silmekle uğraşılmıyor malesef,birçok forumda içe içe alıntı olayı devre dışı bırakılabiliyor,dh ta niye yok yöneticilere sormak lazım
  • quote:

@delimavii67

o yazım sana değildi

pardon özür o zaman:)
  • Tamer_10;

Kullanılan bu eski sistem buna müsaade etmemekte. Yani bu kadar basit bir "soru-cevap" meselesi olsa, emin ol çoktan halledilmiş olurdu. Alıntıları düzenlemek aşağı yukarı 4-5 saniyeyi alır ve elimize de yapışmaz diye düşünüyorum. Şu yukarıdaki görüntü kirliliği seni rahatsız etmiyorsa, buyur devam et.
  • Evet stream 1080p video izlicem yattıgım yerde mini monitörle :D Ben dahili hddler hakkında konusurken araya usb hdd falanda girmis :D Acıkcası en azından ben baska islem yoksa aktarım esnasında daimi 35MB/sn hız görebiliyorum ve bunu kullanmak da gereksinimim. Her an cogu seye ulasabilmem lazım ^^ Nese konu zaten sapmıs en iyisi unutmusken bosverin yazdıgımı da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Evet stream 1080p video izlicem yattıgım yerde mini monitörle :D Ben dahili hddler hakkında konusurken araya usb hdd falanda girmis :D Acıkcası en azından ben baska islem yoksa aktarım esnasında daimi 35MB/sn hız görebiliyorum ve bunu kullanmak da gereksinimim. Her an cogu seye ulasabilmem lazım ^^ Nese konu zaten sapmıs en iyisi unutmusken bosverin yazdıgımı da :D

Eski bir teknoloji olmasına rağmen ferraride bluetooth un olmamasını nasıl ki sorun etmeyip usb bt ile işimi görürüm diyorsunuz, 25-30 dolara PCI-e wirelles N alıp üzerindeki ile değişebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 21 Şubat 2010; 11:01:17 >

• quote:

her alıntıda diğer iç içe alıntıları her seferinde silmekle uğraşılmıyor malesef,birçok forumda içe içe alıntı olayı devre dışı bırakılabiliyor,dh ta niye yok yöneticilere sormak lazım

dh yöneticileri daha çok nereye reklam alırız derdinde de ondan...
    bazen yavaş bilgisayarlardan foruma girdiğimde ie kilitleniyor reklamlardan.
    madem bu kadar popüler site, reklam fiyatını arttırıp aynı parayı daha az reklamla da kazabilirler diye düşünüyorum.

bu arada daha önceki sayfalarda bir arkadaş ta yazmıştı,
    bu başlık ferrari one 200 başlığı. ne olur bu başlığı karşılaştırma başlığına çevirmeyin. zira hp vs ferrari başlığı hali,hazırda var.
    o başlıktan devam edilebilir karşılaştırma mevzuları.
    selamlar.
  • quote:

quote:

Evet stream 1080p video izlicem yattıgım yerde mini monitörle :D Ben dahili hddler hakkında konusurken araya usb hdd falanda girmis :D Acıkcası en azından ben baska islem yoksa aktarım esnasında daimi 35MB/sn hız görebiliyorum ve bunu kullanmak da gereksinimim. Her an cogu seye ulasabilmem lazım ^^ Nese konu zaten sapmıs en iyisi unutmusken bosverin yazdıgımı da :D

Eski bir teknoloji olmasına rağmen ferraride bluetooth un olmamasını nasıl ki sorun etmeyip usb bt ile işimi görürüm diyorsunuz, 25-30 dolara PCI-e wirelles N alıp üzerindeki ile değişebilirsiniz

Katılmıyorum. Zira biri 5-10 liraya da halledilecek minnacık sey. Diğeri ise o kadar değil.

Aryıca ie cogu zaman sorun cıkartabiliyor zaten :D Ondan dolayı mozilla firefox kullanın sonra adblock flash eklentisini kurun direk acmasın size reklamları. Rahata erin :D

• quote:

Katılmıyorum. Zira biri 5-10 liraya da halledilecek minnacık sey. Diğeri ise o kadar değil.

Aryıca ie cogu zaman sorun cıkartabiliyor zaten :D Ondan dolayı mozilla firefox kullanın sonra **** flash eklentisini kurun direk acmasın size reklamları. Rahata erin :D

çok kolay,2 vida söküp wirelles ulaşabiliyorsunuz,bluetootha göre bırakında arada 30-40 tl fark olsun,ferrariye 1100-1200 tl veripte 30 liranın lafını yapacak değilsiniz ya,bluetooth gibi dışarda çıkıntı yapma sorunu da yok

Neyse arkadaşın dediği gibi diğer konudan devame edelim bence de Zaten bu konu uzar gider,sizin savunduğunuzu ben çürütürüm,benim savunduğumu siz.. Zevk ve tercih meselesi,bir tarafta karizma bir netbook diğer tarafta performans ve uzun pil ömrü sunan bir netbook

• Yahu bu premium netbook (Acer ferrari one200 +HP DM1-1010ST ) kullanıcıları hep mi ihtiyar? Ben de 35 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqturno

Yahu bu premium netbook (Acer ferrari one200 +HP DM1-1010ST ) kullanıcıları hep mi ihtiyar? Ben de 35 yaşındayım

Çoğunluğu ihtiyar çıktı baksana
  • Kullananlarda yaşlı niyeti olupta bekleyenlerde yaşlı galiba benim gibi yaş 34:)))))
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.