Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sosyetys

Kullananlarda yaşlı niyeti olupta bekleyenlerde yaşlı galiba benim gibi yaş 34:)))))

Yaş kemale erenler tercih ediyorsa hep vardır bu cihazda bir hikmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 21 Şubat 2010; 18:53:21 >
  • Zaten benim takılmamda orda yani performans kisiye göre (kullanım alanına) göre değişiyor. Hmm bu arada cidden karsılastırma konusunda konusmalıydık yahu :D Ayrıca ben 17 yasına daha dün basmıs 18 e dogru ilerleyen gencim. Yani genc tutkunlarda var arada :P

Not: ürünü belirttigim gibi 1200tl değil daha ucuza alıcam. Ondan dolayı da kendi adıma uygun olan bir ürün oluyor :)
  • Benim amacım öncelikle internette sörf ve film seyretmek online sitelerden ve içinede 3-5 film atayım yolculuklarımın sırasında vakit geçsin diye almak istiyorum fakat fiyatına takılıyorum hala....hem ufak olsun hemde ucuz olsun diyorum ama 1200 tlden ucuza bulamadım
  • Evet normal fiyatı öyle zaten ondandır :D Söyleki aslen fiyat:
    649$+kdv = 1148 lira gibi bisi yanlıs hatırlamıyorsam ve firmalar kar ekliyor en nihayetinde :) Gold 1205 e satıyor mesela.
  • bende fiyatın düşmesini bekleyeceğim artık:(
  • Dolar yükselişte ve yükselmeye devam edecek gibi görünüyor, fiyatın düşmesibir yana zamlanabilir bile benden uyarması.
  • arkadaşlar ferrari'ye starcraft kurmak istiyorum. oyunu netten multiplayer olarak oynadığım için starcraft expansion cd'sine ihtiyacım var. herhangi bir şekilde image olarak diski bilgisayara kopyalayıp çalıştırabilme imkanım var mıdır?
  • Evet arkadaşlar bugün itibariyle almış ve ilk pili full bitirip kosullandırma icin uzun sarja koymus durumdayım. Yarın bu saatlerde iyice ayrıntılarını cözmüs olucam umarım. Özellikle ev agını hallettim ve direk ana pc deki hdd den 720p ve 1080p video izlemeyi basardım. Ayrıca ürün cok güzel :) Performansıda gayet yeterli ama daha oyun deneyemedim üzerinde:( Tek bir olay var normal acılıs diğer türlü [windows sürdürülüyor ya da her tür kapanmaya göre] olanlara göre biraz daha fazla uzun. Bakalım yorum yazıcam daha umarım :)
  • arkadaşlar bu milti touchpad olayının tam olarak işlevi nedir? beni aydınlatır mısınız bu konuda lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

arkadaşlar bu milti touchpad olayının tam olarak işlevi nedir? beni aydınlatır mısınız bu konuda lütfen...

mesela resimlere bakarken iphone'daki gibi iki parmağını touchpad'e tutup birbirinden uzaklaştırırsan resmi büyütür yakınlaştırırsan küçültürsün. dokunmatik ekranlı telefonlarda güzel de netbook/notebook'lar için bence pek matah birşey değil.
  • Teşekkürler
  • BOOTMGR is missing
    please ctrl+alt+del to restart
    diye bir hata verdi, Alt+F10 la recovery yapmak zorundayım bu tuş kombinasyonunu nasıl çalıştıracağım acil cevap yazarsanız sevinirim
  • dostum acılırken sadece alt tusuna basıılı tutarak f10 a basacaksın sonra işlem menüsü açılır kolay gelsin
  • arkadaşlar merhaba kolay gelsin ben bu ati xgp soracaktım ne zaman piyasaya çıkacak bu alet bilgi veren olursa sevinirim
  • Arkadaşlar benim ferrari de her açılışta şu sürücü uyumsuzluğuyla ilgili mesaj çıkıyor, bu pc nin performansına etki eder mi ve nasıl çözerim?

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi
  • intellipoint dediğine göre sanırsam microsoft mouse kullanıyorsunuz. performansa etkisi olmaz ama sizin sinirlerinize etkisi olur varsa programın yeni bir sürümü bir daha silip yükleyin derim
  • Ürünü 1 Aylık 550 TL'ye buldum. Alınır mı arkadşalaR ?
  • arkadaslar bnde bi ara ferrariyi almayı düşündüm ama şu pil ve ekran büyüklüğü yeterli olur mu diye cok düşündüm. size bişey sormak istiyodum. burada herkes dm1 den bahsetmiş ama dm3 de 13 inç ve tasarım olarak da ii gözüküyo, sanırım yanında harici dvd writer da var.

sizce dm3 nasıldır? kullanan var mı? ferrari , dm1,dm3 fiyat performans ve tasarım olarak yorumlarınız nedir acaba?
  • dm3 ün dm1 e göre farkları

ekran büyük 13.3" ,çözünürlük aynı
    2 ram slotu var dm3 te
    işlemci az daha iyi SU7300 hız aynı sadece chache 2MB değil 3MB
    bluetooth yok, dm1 de var
    harici usb lightsrice multi dvd rw var
    bir de 64bit win home premium var dm3 te
    dm1 1.45 kg
    dm3 1.90 kg
    dm3 ün kasası işçiliği daha üst seviye,dışı fırçalanmış alüminyum kaplama

özet olarak performans olarak pek bir fark yok,ekran kartları vs aynı,batarya süreleride birbirine çok yakın,dm3 daha büyük ekrana sahip ve daha şık,dm1 daha portable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 9 Mart 2010; 14:22:45 >
  • fiyat farkı nedir acaba? forumda fiyatlar degişiklik gösteriyoda. ayrıca kullanıcı yorumlarına baktım dm3 için bi kaç sorundan yakınıyolar, ekran ışıgı ve touch padden,

bide dm1 in klavyesini pek sevemedim, sesli bir klavyemiş, şuan dv5 var elimde o da arada bu tarz sesler çıkartıyo. bide ben hp nin garantisinden çok çektim memnun da kalmadım o yüzden hp de 3 kere düşünüyom
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.