Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye bana göre sesli,ama birçok klavyeye görede kaliteli,kullanıcıya göre göreceli bir durum yani,gidin bir turkcel TIM e 2 cihazıda inceleyin,servis konusuna gelirsek,notebooklara 4/4 lük servis veren bir firma daha görmedim,hp sadece bussines serisi ürünlerine mükemmel servis hizmeti veriyor,ev kullanıcı grubu ürünlerde servis kaltesi kötü,ben zamanında acer servisinden de çok çektim,aspire 3054 bataryayı 3 ay bekledim

fiyat konusuna gelince,çok çeşitli fiyatlar var,bir ara dm1 850 den,dm3 te 1050 tl den satıldı,ama şu an o fiyatlara bulmak çok zor,hatta cihaz yok piyasada,turkcell deki fiyatlar internet paketi ile kampanyalı satıldığından ateş pahası,her iki modelde 2000 tl nin üstünde bir rakama geliyor taksitle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 9 Mart 2010; 15:16:03 >
  • tamer bilgilerin için çok teşekkürler gerçekten ii oldu. valla gidipte 2000 tl cok zaten 3g ye ihtiyaçta duymuyorum,850-900 arası bu aletler için ii bir fiyat hemde cok ii ama yok diyosun piyasada. 1000 tl üzeri de bnce cok bu aletlere, çünkü 1100 e cok ii performanslı saglam bi sony samsung da alınır 2. el bakalım kısmet olurda bulursak dm3 e aklım yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

Arkadaşlar benim ferrari de her açılışta şu sürücü uyumsuzluğuyla ilgili mesaj çıkıyor, bu pc nin performansına etki eder mi ve nasıl çözerim?

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

Büyük olasılıkla isteğe bağlı Windows güncellemelerinden sonra ortaya çıkan bir durumdur. Aygıt yöneticisine gidin. Orada bu sürücü üzerinde muhtemelen bir ünlem/hata işareti göreceksiniz. Sürücüye tıklayın ve eski sürücüye geri dönün.

• Arkadaşlar,şuan sıfırından bir acer ferrari one 200 ü pc ci bi arkadaş bana 890 tl ye verebileceğini söyledi..
    Ne dersiniz... İyimidir..Değer mi
    Şikayeti olan
    Aman arkadaşım uzak dur diyen ..

Var mı ..

En acilinden cevap lütfen..
  • bnce fiyat güzel, çünkü 1000 ve 1100 arası degişiyo fiyatlar,
  • #birdeli#

Fiyat konusunu bilemem, ancak Ferrari One 200 kendi kategorisinde ve hatta üzerinde özellikler sunan bir bilgisayar. Pişman olacağınızı hiç sanmam...
  • benim 4 gb 320 hdd ve bluetoothlu olan ferrraim var satılık 1 hafta kullanıldı kutusunda duruyor ilgilenen varsa pm atabilir.
  • merhaba dostum ne kadara vermeyi düşünüyosun?
  • iyi forumlar arkadaşlar

acil bir sunum için 1 hafta önce satın aldığım ferrari one netbook'umu satıyorum.

Vatan Bilgisayardan alınmıştır, tüm kutu ve içeriği mevcut, faturası duruyor.

3gb 800 mhz samsung ddr2 ram' li model. Ürün çok temizdir 1-2 saatlik sunum sırasında kullanıldı sadece.İstediğim fiyat 900 tl.

neverible@gmail.com
  • arkadaşlar hd videoları hangi programla izliyorsunuz siz ben vlc de izlemeye çalışıyorum ama takılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

arkadaşlar hd videoları hangi programla izliyorsunuz siz ben vlc de izlemeye çalışıyorum ama takılıyor...

codec ayarlarında bir sıkıntı olabilir hocam. ben BS.Player ile izliyorum bu arada
  • FullHd videoları windows media player bile çatır çatır oynatıyor, extra programa bile gerek yok.
  • Media player için codec gerekli elbette,
    eğer arkadaş codec falan uğraşamam derse ona ve herkese
    ilk olarak: Splayer ------->http://www.splayer.org/index.en.html
    2. olarak: Splash Lite ---->http://www.mirillis.com/splash.html

ikiside HD videolarda gerçekten çok başarılılar
  • codec nerden yükleyebilirim, media player çalıştırıyorsa başka bir program yüklemeyeyim boşu boşuna
  • k-lite codec pack diye arat hocam google'da
  • Selamlar arkadaşlar!!!
    Bende bu gün bir arkadaşımla gördük Acer Ferrari One ı ve hastası olduk:D
    Özelliklerine bakınca şoke oldum. Çünkü bir netbook kasasına notebook sığdırmışlar. Bizde neredeyse almaya karar verdik fakat bazı çekincelerimiz var, yardımcı olursanız sevinirim;
    Biz Acer'ın 5920 G serisi laptoplarını kullanıyoruz şu an. Yalnız 4 gb yaptık. Laptop larımızı okulda 3d max'te (gerekirse v-ray de render almak) ve autocad'de çizim yapmak için kullanıyoruz. Performanslarından olcukça memnunuz fakat ağırlıklarından değiliz. Bu gün Ferrari One bizi boyutları ve kağıt üzerindeki yüksek özellikleriyle cezbetti. Sizce Ferrari One' da bu iki programı kullanabilirmiyiz? (3Ds Max 9 ve Autocad 2009)
    Sizce iki laptop arasında ne kadarlık bir performans farkı olabilir?
    Acer 5920G ; Intel Core 2 Duo T5450 1.6 GHZ 2 mb cache, Nvidia Geforce 8600m gs turbocache 512'den 2 gb kadar çıkıyor, 4 gb büyük ihtimalle 667 mhz DDR2 ram, 160 gb HDD
    Bir de kafamı karıştıran bir şey oldu, ferrari one olarak satılan fakat birisi 3gb birisi 4 gb olan versiyona rastladım tabii ki 4 olan daha pahalıydı. Sadece ram farkı haricinde başka bir fark var mı dır peki?
    Ayrıca adaptörlü kullanımda en uzun kaç saat kullanabildiniz?
    Yorum yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim...

• Arkadaşlar çözünürlük açısından 1366x768 mi yoksa 1280x800 mü daha iyi performans veriri acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sephia Tone

Selamlar arkadaşlar!!!
    Bende bu gün bir arkadaşımla gördük Acer Ferrari One ı ve hastası olduk:D
    Özelliklerine bakınca şoke oldum. Çünkü bir netbook kasasına notebook sığdırmışlar. Bizde neredeyse almaya karar verdik fakat bazı çekincelerimiz var, yardımcı olursanız sevinirim;
    Biz Acer'ın 5920 G serisi laptoplarını kullanıyoruz şu an. Yalnız 4 gb yaptık. Laptop larımızı okulda 3d max'te (gerekirse v-ray de render almak) ve autocad'de çizim yapmak için kullanıyoruz. Performanslarından olcukça memnunuz fakat ağırlıklarından değiliz. Bu gün Ferrari One bizi boyutları ve kağıt üzerindeki yüksek özellikleriyle cezbetti. Sizce Ferrari One' da bu iki programı kullanabilirmiyiz? (3Ds Max 9 ve Autocad 2009)
    Sizce iki laptop arasında ne kadarlık bir performans farkı olabilir?
    Acer 5920G ; Intel Core 2 Duo T5450 1.6 GHZ 2 mb cache, Nvidia Geforce 8600m gs turbocache 512'den 2 gb kadar çıkıyor, 4 gb büyük ihtimalle 667 mhz DDR2 ram, 160 gb HDD
    Bir de kafamı karıştıran bir şey oldu, ferrari one olarak satılan fakat birisi 3gb birisi 4 gb olan versiyona rastladım tabii ki 4 olan daha pahalıydı. Sadece ram farkı haricinde başka bir fark var mı dır peki?
    Ayrıca adaptörlü kullanımda en uzun kaç saat kullanabildiniz?
    Yorum yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim...

kendim kullanmadım ama acerin 1 dk da yaptığı renderı ferrari 1 dk 30 sn civarında yapar diye düşünüyorum. ayrıca 8600den zayıf bir gpu su var. yüksek poligonlu çalışmalar yapıyorsanız tasarım sırasında sağa sola çevirirken falan sorun yapabilir. ama çok detaylı çalışmalar yapmak için 8600m de zaten yeterli değil. bu iş için özelleşmiş grafik kartları bile var. 8600 size yettiğine göre fazla detaylı çalışmalar yapmıyorsunuz demektir. üzerindeki grafik işlemci ne derece başarılıdır bilemem. test etmeniz gerek.
    ben de bu yaz ferrari almayı düşünüyorum. zaten performans isteyen işler için hayvani masaüstüm var bir tane. sağa sola götürmek için de ferrari yanına yoldaş olur

• Arkadaşlar benim laptopa ben flash player kurdum ancak yinede sitelerdeki flash reklamlar örneğin forumdaki reklamlar sürekli göz kırpıyor, istanbul bilişimin site olduğu gibi göz kırpıyor neden sizce?
  • Acer ferrari 1100 aldım dün, ferrari one netbookumu çok uygun fiyata satıyorum, sıfırdan farksız full + full, bu fiyata kaçırmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_38650149/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38656190
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.