Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar selamlar. Bende de Ferrari 3400 modeli var. Sizden bi ricam olacak. Notebook açılışında çıkan ferrari sesi lazım bana. wav formatında windows'un altında media klasöründe olması lazım. hatta orda ne kadar wav var ise ferrari ile ilgili bana zip yapıp bir mail atmanız mümkünmü? eğer yaparsanız çok makbule geçecek.

firatbilmis@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • ya 5 sorum olacak

1-)acaba ferrari one şu özellikte olan bi oyunu takılmadan oynatır mı? ve HP DM1-1010ST takılmadan oynatır mı?
    kararsız kaldım netbookta oyun oynarsam sadece bu oyunu oynarım ztn

2-)Bi de Knight online oynamayı deneyen oldumu ferrari one yada hp dm1 de nasıl çalışıyor? Takılmalar oluyor mu oyun ekrana sığıyor mu yada ne kadarı sığıyor?

3-)ferrari one'nin 3gb ve 4 gb ramlari mevcut acababüyük bi fark yaratır mı özelliklede oyunda

4-)Ferrari onede 3g yok ama Turkcell Vınn E180 3G Modem alıp bu eksiği kapatabilir miyim?
     Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

5-)ferrari one nin wirelessi ile ne kdr uzaktaki evdeki wireless modemime bağlanabilirim
    edit:5. soru eklendi

Kafamdaki bu sorular cevaplandığı an bu 2 netbooktan birini almaya gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 8 Nisan 2010; 0:36:34 >

• Ferrari için cevap veriyorum.
    1- Rahat rahat oynatır gibi görünüyor
    2- fikrim yok, online oyunlardan bihaberim
    3- Hissedebileceğin bir fark yaratacağını zannetmiyorum.
    4- Evet
    5- Ben karşılıklı iki apartman arasında ( ama arası boş, engel yok yani) 100m den rahat bağlandım
  • bir aksilik olmazsa bu hafta sonu veya ay basinda ferrarimi alacagim.. Cin'de yasiyorum, burdaki modelin ozellikleri asagidaki gibi, farki 4 Gb ram ile 500 Gb HDD gibi gozukuyor...

İşlemci ve yongaseti
    AMD Athlon ™ X2 çift çekirdekli işlemci L310, teknoloji HyperTransport ™ 3.0 destekleyen AMD
    AMD M780G Chipset
    İşletim sistemi
    Orijinal Windows ® 7 Home Premium
    Orijinal Windows ® Home Basic 7
    Hafıza
    667/800 MHz bellek 4GB DDR2 Up
    HDD
    500GB SATA
    Depolama
    Multi-in-1 kart okuyucu: İndirimli-Boyut), Memory Stick ™ (MS), Memory Stick PRO ™ (MS PRO), xD Multimedia Card (RS-MMC Secure Digital ™ (SD) Kart, MultiMediaCard (MMC), destek -Picture Card ™ (xD) adaptör ile destekleyen depolama kartlar: miniSD ™, microSD ™, Memory Stick Duo ™, Memory Stick PRO Duo ™
    Ekran
    11,6 "HD 1366 x 768 (WXGA) piksel çözünürlük, yüksek parlaklık (200-nit) Acer CineCrystal ™ LED-arkadan aydınlatmalı TFT LCD
    Grafik
    Unified Video Decoder (UVD) destekleyen sistem belleği), paylaşımlı ATI Radeon ™ HD 3200 Grafik 2047 kadar MB HyperMemory ™ MB (256 128 adanmış sistem bellek kadar 1663 MB, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) teknolojisi, Shader Model 4.0, Microsoft ® DirectX ® 10, Dual bağımsız ekran desteği, 16.7 milyon renk, çözme MPEG-2/DVD, WMV9 (VC-1) 1 ve H.264 (AVC) kod çözme
    Ses
    Optimize 3rd Generation Dolby Home Theater ® ses donanımı, Dolby yer Dolby ® Digital Live, ® Pro Logic ® IIx, Dolby ® , Dolby ® Natural Bass ve Dolby ® Sound Space Expander, Dolby ® Ters Filtreleme, Dolby ® High Frequency Enhancer teknolojileri, Kulaklık yüksek tanımlı ses desteği, S / PDIF stereo hoparlörler destek için dijital hoparlörler İki inşa edilen MS-Sound uyumlu
    Iletişim
    Acer Video Konferans webcam özellikli entegre Acer Crystal Eye, teknolojisini destekleyen geliştirilmiş Acer PrimaLite ™
    WPAN 1: Bluetooth ® 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
    WWAN 1: UMTS / HSPA (at 850/1900/2100 MHz ve quad-band GSM / GPRS / EDGE 850/900/1800/1900 MHz), yükseltilebilir 7.2 Mb / MHz ve eşitleyici olarak 2100 s HSDPA ve 5.7 Mb / HSUPA çeşitlilik alıcı, destekleyen
    LAN: Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN hazır
    G / Ç bağlantı noktaları
    ATI XGP ™ konektörü, Multi-in-1 kart okuyucu, üç USB S / PDIF desteği ile / line-out jakı 2.0 bağlantı noktası, harici ekran (VGA) port, Kulaklık / hoparlör Mikrofon jakı, Ethernet (RJ-45) liman, DC-AC adaptör jakı için

Güç
    ACPI 3.0 CPU güç yönetim standardı: Standby ve Hibernation güç tasarruf modları, 56 W 5600 mAh 6 hücreli Li-ion batarya paketi (5-saat pil ömrü) 3-pin 65 W AC adaptör destekler

Özel tuşlar ve kontroller
    T "imleç dizilimi, 10 fonksiyon tuşu" 84-/85-/88-key tam boyutlu Acer FineTip klavye ile ters, dört imleç tuşu, iki Windows ® tuşları, yakın kontrol tuşları, gömülü sayısal tuş takımı, uluslararası dil desteği Multi- jest Bluetooth: anahtarlar touchpad parmak cihazı destekleyen iki işaret ederek ilerleyin erişim-çimdik, döndürmek, çevirmek, Kolay ® , WLAN / WWAN
    Boyutlar ve ağırlık
    285 (W) x 204 (D) x 24/30 (H) mm (11,22 x 8,03 x 0.9/1.2 inç), 1,5 kg (£ 3,31.) 6-hücreli batarya ile
    Yazılım
    Acer 3G Bağlantı Manager1, Acer Assist, Acer Crystal Eye, Acer eRecovery Yönetimi, Acer GridVista ™, Acer Launch Manager, Acer Ürün Kaydı, Acer Store Patch, Acer Video Conference Manager 4.5, Adobe ® Flash ® Player 10, Adobe ® Reader ® 9,1 , Özelleştirilmiş Internet Explorer ® 8.0, eBay Masaüstü Kısayol, eSobi ™, Ferrari duvar kağıdı ve ekran koruyucu, Google ™ Kur, Google ™ Araç Çubuğu, McAfee ® Internet Security Suite Deneme, Microsoft ® Works 9, Norton ™ Online Backup, Oberon Game Zone Acer Edition WildTangent ® 2009, WinDVD ®, Windows) ™ Essentials - Wave 3 (Mail, Photo Gallery, Live ™ Messenger, Live Writer
    İsteğe bağlı öğeler
    Acer DynaVivid Grafik Dock, 1 GB / 2 GB DDR2 667/800 MHz soDIMM modülü, 6-cell Li-ion pil, 3-pin 65 W AC adaptör, Harici USB HDD
    Garanti
    Bir yıllık Uluslararası Travelers Garanti (ITW)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feng_shui -- 8 Nisan 2010; 13:25:23 >

• Arkadaşlar ben bir olayı merak ediyorum:
    Her şey muhteşem ama vga'dan baglantı yaptıgım full hd lcd monitörüme görüntüyü aktarıp oynatıcıyı tam ekran yapınca cok hafif bir takılma hissediliyor. [splash lite oynatıcı kullanıyorum ve gpu bazlı cözümleme yapıyorum] Ama boyutu büyütür tam ekran yapmazsam sorun yok gibi görünüyor. Acaba bunun nedeni nedir?
  • yeni Ferrarimden yazıyorum.beni de ekleyin
    seçim için yardımcı olan herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaps3

yeni Ferrarimden yazıyorum.beni de ekleyin

hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

hayırlı olsun . sorması ayıpır ne kadara aldın ve nerden aldın acaba?
    geçenlerde vatanda kampanya yapmıştı 1073 e mi ne geliodu kaçırdım

• arkadaslar aklimi kurcalayan bir soru var, bir dost yardim ederse sevinirim.. ferrari deki 1.2 Ghz CPU biraz dusuk degil mi ? diger modellere baktigim zaman en dusugu 1.6 civarlarinda. yardimlarinizi bekliyorum.,

tesekkurler..
  • merhabalar arkadaşlar... bu iki üründen biri almayı düşünüyorum... fakat çok iyi bir bilgim yok ikisi için de... acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi fikirleriyle? Özellikle anlayan arkadaşlardan işlemcilerini karşılaştırmalarını istiyorum... amd ve intel işlemcilerini.. ikisini de gördüm ve ikisinin de tasarımı güzel.. en azından küçük yani.. acaba performns açısından hangisi daha üstün olur? kullandığım programlara gelince işim icabı photoshop, visual studio.net, flash gibi tasarım programları da kullanıyorum... çok kasma olur mu acaba? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar... sabırsızlıkla beklicem cevaplarınızı...

Acer Aspire Ferrari One 200

İşlemci Modeli : Athlon
    İşlemci Üreticisi : AMD
    İşlemci Hızı : 1,20 GHz
    Bellek : 3 GB
    Disk Kapasitesi : 250 GB
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Ekran Boyutu : 11,6"
    Ekran Kartı : Paylaşımlı
    Ekran Kartı Belleği : 256 MB
    Ağırlık : 2,00 kg
    Kablosuz Ağ : 802.11n
    Ekran Kartı Türü : Dahili

LENOVO U350

Marka: LENOVO
    Açıklama@ : Standart Touchpad
    Açıklama : Koyu kahve dış gövde, altın şampanya rengi iç kaplama
    Bellek Kart Yuvası : 4-in-1 card reader
    Kablosuz Haberleşme : Wireless LAN, 802.11b/g, Bluetooth 2.1
    Geliştirilmiş Portlar : 3 USB 2.0, 2 Expresscard slot, VGA, RJ45, HDMI, Mic In, Headphone
    Boyutlar : 328x228x17 mm, ağırlık 1,6 kg
    Ekran : 13.3" LED TFT 1366x768 HD WXGA, Webcam 1.3 MP
    İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Premium TR/ING seçmeli 32Bit
    Klavye : Q Türkçe
    Optik Sürücü : Yok
    Batarya : 4 cell
    Sabit Disk Kapasitesi : 320GB 5400 rpm
    Ağ Kartı : 100/1000 Ethernet
    Ekran Kartı : Intel GMA X4500 Dahili Ekran Kartı
    Sistem Belleği : 3GB DDR3 1066 Mhz
    Yongaseti : GS45-ICH9M
    İşlemci : Intel® Pentium® Processor SU4100 (2M Cache, 1.30 GHz, 800 MHz FSB)

NOT : Fiyatları yaklaşık aynı...

bir de yaklaşık bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa inceleyebilirim arkadaşlar?

Teşekkrler tekrar...

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

quote:

hayırlı olsun . sorması ayıpır ne kadara aldın ve nerden aldın acaba?
    geçenlerde vatanda kampanya yapmıştı 1073 e mi ne geliodu kaçırdım

Şuan vatanda haftasonuna özel kampanya var 1050 tl ye düştü tekrardan, alacaksan acele et derim

• ne demek efendim
    teknosadan aldım çünkü hediye çekim vardı.
    yoksa kesinlikle almazdım oradan
    1335 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaps3 -- 10 Nisan 2010; 9:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Arkadaşlar ben bir olayı merak ediyorum:
    Her şey muhteşem ama vga'dan baglantı yaptıgım full hd lcd monitörüme görüntüyü aktarıp oynatıcıyı tam ekran yapınca cok hafif bir takılma hissediliyor. [splash lite oynatıcı kullanıyorum ve gpu bazlı cözümleme yapıyorum] Ama boyutu büyütür tam ekran yapmazsam sorun yok gibi görünüyor. Acaba bunun nedeni nedir?

Arkadaslar bir durumu değerlendirseniz ve cevap verseniz ???
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben bir olayı merak ediyorum:

Arkadaslar bir durumu değerlendirseniz ve cevap verseniz ???

gom player ve codec 8.3 tavsiye ederim. gom player ve codec 8.3 ü kurduktan sonra gom playerın ayarlarından birkaç ince ayar var cpu %50 yi bile görmüyor 720 mkv olanlarda bile. vakit olduğunda caps koymaya çalışacağım ayarlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.aslan -- 10 Nisan 2010; 18:36:30 >

• iyi güzelde zaten cpu kullanımı düsük ve 1080p video oynatıyorum splash da ama iste gel gelelim tam ekranda hafif takılmamsı bir olay oluyor ya da kare atlaması gibi.
  • ya ben wireless driverini yüklemeye çalıştım eskisi gitti yeniside yüklenirken en sonda mavi ekrana döndü restart attı niye böle oldu
    http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html burdan indirmiştim driveri sürüme uyumluydu acaba win 7yi güncellemem mi gerek anlamadım
    yada windows xp mi yüklim en son çare olarak, ama onun driverlerini nerden bulacağım

sorun çözüldü, driveri yükleyip güncellediler 1 gün uzak kaldım ama değdi buna artık nete girebiliorum teşekkürler vatan comp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 23 Nisan 2010; 15:41:22 >

• Beni de listeye ekler misiniz? Vatan'dan aldım, hatta 2 arkadaş 2 tane birden aldık ama o DH üyesi değil.
  • arkadaslar blu-ray film izlerken takılıyor bunun nedeni sizce ne olabilir klm codec kullandım fayda etmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealhead -- 18 Nisan 2010; 10:41:15 >
  • Ekran kartı driveri için, acerin sitesindeki driverlarla güncelleme yaptım. Direkt atinin sitesinde ki hd3200 sürücleri ile güncelleme yapmanın bir getirisi var mıdır? Oradakilerle güncelleyen var mı?
  • bana biri yardım etsin bu msn normal bi explorer sayfası gibi açılıyo yani saatin yanında küçük simge halinde çıkmıyo... yardım....win 7 de son sürüm msn i kullanıyorum

uyumluluk ayarlarından wistayı fln seçtim denedim ama olmadı bilen varmı nasıl yapabileceğimi...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.