Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makınanın oyun performansı nedir bazı yerlerde crisis cod gibi oyunları oynatablecegı yazıyordu. pes10 fln oynatır mı ??
  • Yok artık ya ne crysis'i ne cod'u, bir sıkımlık canı var aletin, hadi diğer tüm bileşenleri yetse bile işlemcisi yetmez.
  • arkadaşlar bana acil yardım
    bilgisayarım mavi ekran hatası vermeye başladı ne yapmalıyım ? hatanın resmini koyuyorum ...

hata içeriği

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: fe
    BCP1: 0000000000000008
    BCP2: 0000000000000006
    BCP3: 0000000000000006
    BCP4: FFFFFA80053E2000
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\050810-21091-01.dmp
    C:\Users\SiniBaga\AppData\Local\Temp\WER-35973-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

• Yaklaşık 1 buçuk aydır bende bu ürünü kullanıyorum.Çok az kullanılmış olarak 3 gb ram 250 gb hdd modelini 830 liraya aldım.Ürün benim gibi masaüstü sisteme alışmış olan biri için bile oldukça büyük ve rahat kullanımlı.Şu an normal bir bilgisayardan hiçbir farkı yok benim için.Hatta şu an bu satırları yazdığım toshiba notebook'un klavyesinin tuşları bile daha küçük :D Performansına gelince; video,internet,müzik,oyun gibi uygulamarla tek tek ve bazıları aynı anda test ettim ve hiçbir sorun yaşamadım.11,6 ekranın avantajı hemen kendini belli ediyor.Annemin samsung nc10'unda pencereler üstüme üstüme gelirken acer'da çok rahat bir şekilde gözü yormadan çalışabiliyorum.Ürünün üstündeki pil 4400 mAh lık ama en düşük parlaklık ve wireless açıkken 3 buçuk saatten fazla bir süre gidiyor.Bu bir netbook için kısa bir süre olabilir ama piyasadaki diğer netbookların 6 hücreli pillerine oranlara mAh değeri düşük.Yıllık izne çıkmadan önce 5600 mAh'lık pilini satın alacağım.Onunla rahat 5 saate ulaşırım bence.Ürün bir oyun bilgisayarı değil ama bugüne kadar diablo 2, fm2005 ve 2010, pes6 ve birkaçtane daha eski oyunu deneme şansım oldu.Oyunları gayet güzel çalıştırdı.fm2005'te sadece yükleme süreleri uzundu o da 10 sezonluk bir oyun olduğundan olsa gerek.Kullandığım ürün Türkiye'ye ilk gelen partidendi sanırım o yüzden bluetooth'u da yok ama benim için bir sorun yaratmıyor.64 bit işletim sistemi olmasının da avantajı yadsınamaz ölçüde.
    Gelelim ürünün asıl büyük sorununa.İsim babası gibi ateşli bir ürün bu ve ısınma konusunda rakipsiz.Ayırca sistem fanının çalışmadığı an çok ender ve cidden gürültülü çalışıyor.Sorun ederim diye düşünüyordum ilk başlarda ama daha sonra alıştım sesine.Logitech z10'unumu bağlayıp müziğin sesini açınca fan gürültüsünden eser kalmıyor.Isıyla bağlantılı donma veya yavaş çalışma gibi bir duruma maruz kalmadım ama ben her ihtimale karşı basit bir soğutucu aldım.Cooler Master'ın 12 inch bir soğutucusu vardı hepsiburada.com'da 30 küsür liraya.Basit bir 8 cm lik fanı var.Mavi ledler ile aydınlatılmış.fan hız ayarı ve 2 usb çıkışı mevcut.Bu sayede 4 usb çıkışım mevcut ama yine de bana yetmiyor :) Bi ara düzgün bir usb hub almam gerekecek gibi duruyor.Özellikle yolculuk sırasında kullanabilmek için.
    Son olarak şunu söyleyeyim.Maddi sebeplerden dolayı masaüstü sistemimi satmak zorunda kalıp, daha sonra elime biraz nakit geçince orta halli bir sistem yapmaktansa hem taşınabilir hem de prestijli bir ürün satın almak istedim ve lamborghini meraklısı olmama rağmen bu alete aşık oldum.Kutuyu ilk açtığımda o gördüğüm kırmızı rengin güzelliği aleti kullanırken gördüğüm tüm eksikliklerini sildi süpürdü gözümde.1200 lira tabi ki çok yüksek bir rakam bu alet için ama kelepir, az kullanılmış veya benim son dakika kaçırdığım gibi 4 gb ram 320 gb hdd modelini 1000 liraya bulursanız ve netbook ihtiyacınız varsa hiç kaçırmayın derim.Zira en son merakından odama girip kılıfını açarak ürünü gören annemin 45 yaşındaki arkadaşı "oğlum ne güzel bir şeymiş o öyle güle güle kullan, Allah inşallah gerçek bir ferrari nasip eder" şeklinde hayır duası bile etti gerisini siz düşünün

Ürünü birlikte kullandığım araçlar:

Logitech Z-10 2.0 Speakers (Ses çıkışı ve kalitesi gerçekten tatmin edici)
    Logitech VX Nano Cordless Mouse (En prestijli netbook'a en fazla özellikli mini mouse yakışırdı zaten :) )
    Cooler Master Soğutucu
    Samsung 320 GB External HDD
    Sandisk Cruzer 8 GB Flash Disk (Ürün plastik olmasına rağmen siyah-kırmızı rengi ürünle çok uyumlu)
    Everest Sata Docking Station (eski hard diskim için)
    Everest Ide 5.25 Box (cd-rom için)
    Belkin Kılıf

• arkadaşlar bana acil yardım
    bilgisayarım mavi ekran hatası vermeye başladı ne yapmalıyım ? hatanın resmini koyuyorum ...

hata içeriği

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: fe
    BCP1: 0000000000000008
    BCP2: 0000000000000006
    BCP3: 0000000000000006
    BCP4: FFFFFA80053E2000
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\050810-21091-01.dmp
    C:\Users\SiniBaga\AppData\Local\Temp\WER-35973-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

• arkadaslar 800 tlye 3 aylık bı cıhaz buldum, sorunsuz,
    sizce alayım mı? ikinci el fiyatları nedır?
  • Bugün aldım Acer FO200'ü Böyle bir cihaz yok.ben hpnin nerdeyse tüm modellerini + asusun tüm modellerini kullandım netbook olarak böyle verimli bir cihaz görmedim Benim aldığım 314G32n modeli burada İncelenen ise 313 Modeli aralarındaki farklar gördüklerim 314G32n Modelinde Bluetooth + 4gb Ram + 320 Gb HDD olması bu şuan gözlemlediklerim İnceledikce bu konu altında yazarım..
  • arkadaşlar bende de ferrrari varancak bi sorunumu var benimkinin yoksa genel bir şey mi öğrenmek istiyorum
    bilgisayarımın çekirdek sıcaklığı 60-70 arasına çıkıyor film falan izlerken 1-2 defa da kendiliğinde kapandı
    sıcakılığını kontrol eden varsa yazabilirmi ısı değerlerini yazarsa çok sevinirim iyi günler...
  • anormal bir ısınma normal bir 47-50 derece sıcaklıkta gösteriyor benim ferrari + oyunda ise en fazla 60-62 gördü okadar..
  • Malesef biraz ısınma durumu var ama güzel bi cözüm buldum ona ben :D Cocuklugumun oyuncagı k-nex denen bir sey vardı ve onunla cok güzel saglam bir altlık yaptım. Tam boyutlarına uygun portatif oldu. YÜksekliğini biraz daha arttırırsam (2 katman yaptım ve 2 katmanlık daha olusturursam benzer) direk olarak araya fanda koyucam ve usbden molex'e cevirerek rahatca kullanıcam :D
  • valla arkadaşlar benim ısınmadan kastım açıkçası 80 derece hatta 84 ü gördüm kaç defa ve bikaç defada bilgisayar kendi kendini kapattı yani anormal bir durum ben bi garantiye götürüp gösterteyim başka arkadaşlar acaba sıcaklık olarak kaç dereceleri görüyor yazabilirmi çok teşekkürler
  • Aslında bir de su olay var yani ben kalkıp mesela okula götürdüm dün ve ilk ders bedendi :D Öss'ye hazırlansakta böyle derslerde biraz farklı seyler yapmak gerek diye kalktık actık ve oyun oynadık :D most wanted oynadık ve dersin son dakikalarında pc kendini kapattı zira direk olarak masanın üzerindeydi ve hava almıyordu. Böylece uzun kullanımda ısınma görülüyor hava almazsa.
    Bir de su var kullandıgın ortamın ısısı. Alet hava alsa da sıcaksa etraf yine ısınma fazla olur. Sonuc nedir peki ??? Bir sogutucu lazım cidden aleti agır islere sokucaksanız. [onun dısında dün avatarı izledik direk blu-ray kalıp dosyasından ve o da ekran kartını kullanıodu cözümleme icin ama 2 saat boyunca gık demedi sonra zaten ara vermemiz gerekti ve kapattım tabi o arada ısısı da gitmistir tamamen :D kalanı da güzelce sonra izledik yine sorunsuz :D]
  • ewt bende 3 ay18 gundur kullanıyorum :) hıssedılen bır ısınma sorunu war. Bu arada yurtta adaptörlerımız karıstı arkadaslarla , ferrarinn adaptorunun cıkıs ozellıklernı yazar mısnız arkadaslar ?
  • benim ferrarinin ısınma sorunu biraz arızaya dönüştü servise göndericem başka yapcak bişi yok bide benim arkadaşara önerim sıcaklık ölçen program yüklemeleri ve yaz aylarında dikkali olmaları bilgisayarlarının yanmasını istemiyolarsa:)

adaptörün çıkış değerleri :
    19V
    3.42A
    65W
    HER ZAMAN ORJİNAL İYİDİR..
    10-20 lira ucuz diye çakmasını alma ozaman 150 milyonluk bataryandan olursun..
  • arkadaşlar birşey soracağım belki sizin için çok komik gelecek ama ...
    bilgisayara virüs girerse bilgisayar sıcaklığının 80 derecelere çıkmasına neden olabilirmi yani virüs bilgisayarın soğuması engelleyip sıcaklığı aşırı arttırabilirmi
    bilen biri varsa izah etsin tşk ler şimdiden...
  • Arkadaşlar sadece msn ve internet explorer kullanarak nekadar süre kullanabilirim bilgisayarı? (turkcell 3g kullanıcam)
  • şarj olarak soruyosan benim ferrari 4 saat kadar gidiyo şarjı sadece internette gezinirken kullanıcaksın galiba en az bile 3 saat gitmesi lazım
  • arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum fakat photoshop ve full hd filmlerde performansı nasıl acaba bilgisi olanlar paylaşabilir mi? teşekkürler...
  • photoshop u kullanmaadım ama full hd yi bırak blueray filmleri soruunsuz izlediğini söylüyor arkadaş ben hd filmlerde hiç bir sorun görmedim ama bnm alette bi ısınma problemi var onun için garantiye yollayacağım...
    ancak bnm görüşüm photoshop birazda geniş ekranlı bilgisayar ister bu ferraride 11.6 ekran daha çok program yazmada ideal bence...
  • evet ekranı küçük ama photoshop benzeri programlar kullanırken aleti başka bir lcd monitöre bağlamayı düşündüm.max çözünürlük 1366x768 yazıyor.bu kendi ekranının max çözünürlüğü mü yoksa ekran kartının desteklediği max çözünürlük mü? yani harici bi ekran kullanıldığında daha yüksek çözünürlüklere çıkmak mümkün mü? bir de harici ekran kartı slotunu kullanan var mı aramızda?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.