Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Semih, o çözünürlük kendi ekranı için maksimum çözünürlük. Harici lcd monitöre ve Tv ye bağlarsan o ekranın çözünürlüğüne çıkarsın rahatlıkla. Mesela ben 82 ekran fullhd tv ye bağlayınca 1920x1080 çözünürlükle kullanıyorum
  • İyi günler,

ben web sitesi tasarımı yapıyorum. aynı anda 2-3-4 program çalıştımak gerekiyor bazen. Bu nedenle aşağıdaki soruların cevabını bulmam gerekiyor.

1-Cihazın Ram'i 3 gb ya da 4gb modeli ile aynı anda Photoshop, frontpage veya dreamweaver, word çalıştıran var mı?

böyle bir deneme yaptıysanız,

-Alet donup kalma yaptı mı? ya da 1-2 program kapatayım da hızlansın dediğiniz oldu mu?

-Böyle bir uygulamayla PİL süresi ne kadar oldu? (Normal süreyi sormuyorum. Merak ettiğim yukarıdaki 3 program gibi programlarla pil süresi ne kadar oluyor)

-Alet normalden fazla ısınma yaptı mı? (Aynı koşullarda sadece wordde yazı yazmak ya da sadece müzik dinlemekle karşılatırırsak gibi) (Yani elektrik sobası gibi ısınıyorsa sorun olur diye okuyorum dh forumundan)

2-Kullanan kişiye göre değişir biliyorum ama ekranın 11.6 inç olması PHOTOSHOP'ta resmin görünürlüğü açısından sıkıntı yaratıyor mu?

alanlara hayırlı olsun. yukarıdaki sorularımın tam cevabını alabilirsem ben de alacağım.

teşekkür edrim.

• ISINMA PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR VE BENCE HERKESİN YAPMASI GEREKEN DRİVER GÜNCELLEME...
    Arkadaşlar benim acer ferrari internetten video falan izlerken 80 dereceleri bulan sıcaklığa ulaşıyordu... teknik servisi aradım bana driver günceleme yapmam gerektiğini söylediler eğer aynı sorunu yaşayan varsa aşşağıdaki linklerden ekran kartı ve bios güncellemelerini yapsınlar...

VGA YI İNDİRİP KURUN
    http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

BIOS için ancak piliniz takılı olsun

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

bu ikisini indirip kurduktan sonra hala ısınma probleminiz varsa garantiye göndermek en iyisi...

• pc ile gelen driverlerın halen günceli çıkmadıki ben sürekli bakıyorum 2009/10/05 tarihli bütün driverler
  • Yeni modeli ne zaman piyasaya çıkacak acaba? Şu an stokta kalmamış durumda 4 GB versiyonlar. 3 GB lar bile çoğu sitede mevcut değil.
  • bilmiyorum bana uptade yaptırdılar mesela bios için 3110 olanını yüklettiler ancak arkadaşlar benim sıcaklık problemim çözülmedi mecbur garantiye gidicekk: :(
  • S.a. arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim ferrari kimi sitelerde kasıyor ve internetten video izlerken normal boyutta bişey yok ama tam ekran yaptığımda hafif bi takılma oluyor ve benimde kafama takılıyor acaba neden oluyor arkadaşlar tarayıcı olarak hepsinide denedim opera mozilla chrome hepsinde oluyor yardım ederseniz sevinirim..
  • @dansedermisiniz

Aynı anda çok uygulama açtığım oldu ve tabi ağırlaşmalarda oluyor ama uygulamada yapılan çalışmalar önemli. O nedenle o 3 programı açsakta photoshopta kullanılan resim falan önem kazanacak ve biz bir şeyler yazsak bile kullanınca farklı durumla karşılaşabilirsin. Öncelikle buna bir hazır olman gerekebilir. Sonrasında bu 3 uygulamayı en yakın zamanda deneyip sana yazmaya çalışırım ama varsa kullanan hali hazırda cevap vermesi hoş bir durum olur :)

Diğer konu ise bence ekran küçük ama iş görmez değil. Zaten kendi klasmanında diyeceğimiz zaman ekran cok iyi ama yinede çalışırken bazen problem olabilir. Acil işlerde falan alet çok kurtarıcı oluyor ve rahatça her programda ekran işi görüyor ama uzun çalışmada biraz yorabilir sizi [yok işte resmin diğer tarafına bakmak için hand aracını al kaydır falan :D ]

Hakkınızda Hayırlısını dilerim =)
  • @dansedermisiniz

hocam bende hem web tasarımcısıyım hemde web programcısıyım.Dediğin gibi 5-6 program bile açık olduğu oluyor ama banamısın demedi şuana kadar hiç bir ne ısınma ne bir başka sorun hiç bir sorun bulamadım.Isınma sorunuda yok .Pcni nekadar güncel tutarsan okadar sağlam olur.

Süre 3.30 saat filan gidiyor örneğin kodlama yaptığım zamanlar sadece 4 saati buluyor pil süresi..ama photoshop dreamweare ,flash 8 vs.. açık oluyor ozamanda 3.30 saat gidiyor rahat.. benimki 4 gb olan.. yani 314 modeli..

walla photoshopta eğer gözlerimi yormıyım diyorsan bir lcd bağladığın zaman pixeli yüksek olduğu için süper görüntü oluyorr dev gibi oradann çalışırsın rahat ama dersen lcd bağlamam gözlerimde sağlam bişi olmaz 11.6" yeterli geliyor..
  • acaba işlemciyi upgrade eden var mı aranızda? varsa S1 socket için en güçlü işlemci hangisi? AMD Athlon 64 X2 TK-57 gibi işlemciler uyar mı acaba. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • İyi geceler...
    Ben Ferrari One bilgisayarıma XP kurdum ancak driverları bulamıyorum.Bu konuda yol gösterebilecek birisi var mı?Şimdiden teşekkürler...

Acer Ferrari One F200 4GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 23 Haziran 2010; 1:58:19 >
  • İyi akşamlar.Ben cihazı düşürdüm ve cihazın sağ kısımında power düğmesinin bitişik olduğu parça kırıldı.Ne yapabilirim acaba ? servise versem o parça mevcut mudur ki? değiştirirler mi acaba ? ya da bilgisi olan paylaşırsa sevinirim cihazın yedek parçalarının satıldığı site var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

İyi geceler...
    Ben Ferrari One bilgisayarıma XP kurdum ancak driverları bulamıyorum.Bu konuda yol gösterebilecek birisi var mı?Şimdiden teşekkürler...

Acer Ferrari One F200 4GB.

Ekran Kartı hariç tüm driver ları kurdum sorunsuz çalışıyor. EKRAN KARTI için denemediğim driver kalmadı. Çalışan driver bulan varsa paylaşabilir mi?

İsteyen olursa bendeki XP driverları paylaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 24 Haziran 2010; 6:09:20 >

• Merhaba arkadaşlar...
    Açılış sesinin de içinde olduğu ekran koruyucuyu eşim benden habersiz silmiş. Kaç gündür internetten aramaktan gözüm bozuldu. Lütfen biri bana yardım etsin, çünkü bu açılış sesi olmadan makinanın karizması sıfır.
    Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxyz

Merhaba arkadaşlar...
    Açılış sesinin de içinde olduğu ekran koruyucuyu eşim benden habersiz silmiş. Kaç gündür internetten aramaktan gözüm bozuldu. Lütfen biri bana yardım etsin, çünkü bu açılış sesi olmadan makinanın karizması sıfır.
    Selamlar...

Kendi bilgisayarımdan Ferrari Temasını upload ettim.İnş.işini görür

Link:http://R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E.com/files/402671277/Ferrari_Takvim_Tema.rar.html

çizgileri silersin

Arkadaşlar benim ferrarim de alt+f10 çalışmıyor.Recovery Manager ile format atabiliyorum ancak sistem açılışında ferrari logosu çıktığı anda alt+f10 yaptığımda recovery başlamıyor.Sorunnun çözümü hakkında fikir sahibi olan varsa ilgilenebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 25 Haziran 2010; 17:47:51 >

• Yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim gemlik_li_1302.
    Bu temayı nereye yüklemem gerekiyor acaba???
  • Dosyayı rar dan çıkarıp çift tıklaman yeterli olması gerek.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bilgisayarı artık format atayım diyorum gelin görün ki bilgisayarı aldığımda recovery disk falan oluşturmadım ve 3 üst mesajdaki arkadaşın da dediği sorun (alt+f10'la recovery açılmaması) bende de var. Acer menüsünden eRecovery'ye girdiğimde de orada "Geri Yükle" menüsünde çıkan seçenekler "Sistemi, tamamen fabrika ayarlarına geri yükle", "İşletim sistemini geri yükle ve kullanıcı verilerini koru" şeklinde benim istediğim şey bilgisayarın bana geldiği andaki hali yani işletim sistemi ve sürücüleri hazır şekilde sadece benim kullanacağım programları yükleyip kullanabileceğim şeklini istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor acil şekilde yardımlarınızı beklemekteyim her türlü yardım için çok çok teşekkür ederim kolay gelsin herkese.
  • quote:

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bilgisayarı artık format atayım diyorum gelin görün ki bilgisayarı aldığımda recovery disk falan oluşturmadım ve 3 üst mesajdaki arkadaşın da dediği sorun (alt+f10'la recovery açılmaması) bende de var. Acer menüsünden eRecovery'ye girdiğimde de orada "Geri Yükle" menüsünde çıkan seçenekler "Sistemi, tamamen fabrika ayarlarına geri yükle", "İşletim sistemini geri yükle ve kullanıcı verilerini koru" şeklinde benim istediğim şey bilgisayarın bana geldiği andaki hali yani işletim sistemi ve sürücüleri hazır şekilde sadece benim kullanacağım programları yükleyip kullanabileceğim şeklini istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor acil şekilde yardımlarınızı beklemekteyim her türlü yardım için çok çok teşekkür ederim kolay gelsin herkese.

Bu istediğin recovery ile mümkün değil.Recovery sistemi fabrika varsayılana döndürür.Varsayılan programları ve driver ları kurar.İşletim sistemini yedeklemeye yarayan bazı programlar var.Norton ve Nero senin istediğin işlevi gören programlardandır.

Sistem başlangıcında Alt+f10 sorununu hala çözemedim.Bilen kimse yok mu?

• Arkadaşlar, açılışta Alt+F10 'le fabrika cikina dondurmeye calisirken sifre soruyor ama ben daha once sifre olusturmadim. Ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.