Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar, açılışta Alt+F10 'le fabrika cikina dondurmeye calisirken sifre soruyor ama ben daha once sifre olusturmadim. Ne yapabilirim?

Acer eRecovery Management programına girdikten sonra Ayarlar sekmesinde 2 seçenek karşına çıkıcak "Paraloyı Değiştir" - "Paroloayı Kaldır"
    Paroloayı Kaldır seçeneğine tıklayıp standart şifre "0000" girip kaldırabilirsin.
  • BEYLER 1 YIL OLDU MODEL CIKALI, YOK MU YERINE ALTERNATIF YENI MODEL HALA?
    1810TZ VAR BENDE, YENI BI TANE DA ALIYIM DEDIM HEDIYE, DAHA IYILER CIKMISTIR DERKEN, HALA AYNI MODELLER KONUSULUYOR ?!
  • quote:

Sistem başlangıcında Alt+f10 sorununu hala çözemedim.Bilen kimse yok mu?

Arkadaşlar sistem açılışındaki alt+f10 ile recovery başlatamama sorununun çözümünü buldum.Gerekli dosyalar ve detaylı anlatım için;

http://R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E.com/files/403989195/acer_recovery_alt_f10_.rar.html

çizgileri silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 30 Haziran 2010; 17:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

BEYLER 1 YIL OLDU MODEL CIKALI, YOK MU YERINE ALTERNATIF YENI MODEL HALA?
    1810TZ VAR BENDE, YENI BI TANE DA ALIYIM DEDIM HEDIYE, DAHA IYILER CIKMISTIR DERKEN, HALA AYNI MODELLER KONUSULUYOR ?!

uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celebrimbor

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bilgisayarı artık format atayım diyorum gelin görün ki bilgisayarı aldığımda recovery disk falan oluşturmadım ve 3 üst mesajdaki arkadaşın da dediği sorun (alt+f10'la recovery açılmaması) bende de var. Acer menüsünden eRecovery'ye girdiğimde de orada "Geri Yükle" menüsünde çıkan seçenekler "Sistemi, tamamen fabrika ayarlarına geri yükle", "İşletim sistemini geri yükle ve kullanıcı verilerini koru" şeklinde benim istediğim şey bilgisayarın bana geldiği andaki hali yani işletim sistemi ve sürücüleri hazır şekilde sadece benim kullanacağım programları yükleyip kullanabileceğim şeklini istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor acil şekilde yardımlarınızı beklemekteyim her türlü yardım için çok çok teşekkür ederim kolay gelsin herkese.

Hocam biraz araştırma yaparsan, usb flash disklerle kurulum yapman mümkün.Ben Kendim windows 7 ultimate 64 bit kurdum.Tertemiz kullanıyorum performansıda arttı.Gereksiz bir dünya programla geliyor makina ama şimdi gayet güzel durumda.Acronis true image programı yardımıylada bacup aldım herhangi bir sorunda kendi yüklediğim windowsa recovery yapmam mümkün oluyor.

• eve online, team speak, eset antivirus 64bit, opera 10-20 tab kullanıyorum kasmadan. Bu bilgisayarda 64 bit yazılımlar kullanmazsanız performansından yararlanamazsınız.
    720p, 1080p filmleri izleyebilmek için tüm programları denedim ama sadece bir program sorunsuz oynatabildi. onunda özelliği 64 bit olmasıydı.
    Media Player Classic - Home Cinema x64
    Office 2010 64bit versiyonda çok performanslı çalışıyor.
    kaspersky son versiyon kurdum aşırı derecede kastı, açıldıktan sonra hiç bir işlem yapılamaz duruma geldi. işletim sistemini tekrar kurmak zorunda kaldım, kurtarılamadı.
    windows 7 pro 64bit kullanıyorum.
    harddiskinden kaynaklanan bir yavaşlık oluyor ara sıra, 7200 rpm bir disk almayı planlıyorum. onun dışında sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juni -- 2 Temmuz 2010; 21:12:29 >
  • Arkadaşlar bende de hafif ısınma problemi var touchped üzerine elimi değdirdiğimde belirgin bir sıcaklık var. Ben bilgisayarı bursa vatanbilgisayardan aldım. dolayısıyla servis olarak olarak bilgisayarı oraya götürsem yardımcı olurlar mı yoksa direk istanbul servisine mi kargo ile yollayacağım? (önce telefon ile görüşülmesi gerektiğini biliyorum :) ) Bir başka çözüm ise termal macun alıp işlemci fanına yeni bir termal macun mu sürsem diyorum ama malum garanti şartları. Forumda harici soğutma ve k'nex ile yapılan çözümler mevcut. Bu konuda önerileriniz nelerdir? teşekkürler, saygılar.

(bu arada gemlik_li ben de gemlikte yaşıyorum. :) )
  • Arkadaşlar bende bu bilgisayardam almak istiyorum. Tasarımı acayip etkiledi beni.
    Ama içinda gelen biton ıvır zıvır programlarla uğraşmak istemediğimden windows 7 ultimate 64 bit yüklemek istiyotum.
    Bazı sorularım var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:
    Bu bilgisyar ultimate 64 bit'i kaldırır mı? Tatmin edici bir performans sunar mı?
    Yükleyeceğim programlar ultimate 64 bit ile birlikte microsoft office, norton internet security. Bu aleti bilenler, bu programlarla bu bilgisyar nasıl bir performans gösterir?
    Ultimate 64 bit'i yükledikten sonra bütün driverları sorunsuz olarak yükleyebiliyor muyuz?
    Bilgisayar ilk alındığında bilgisayarım özelliklerinde görülen acer logosu, ultimete 64 bit kurulduğunda görülüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 16 Temmuz 2010; 12:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkaya16

Arkadaşlar bende de hafif ısınma problemi var touchped üzerine elimi değdirdiğimde belirgin bir sıcaklık var. Ben bilgisayarı bursa vatanbilgisayardan aldım. dolayısıyla servis olarak olarak bilgisayarı oraya götürsem yardımcı olurlar mı yoksa direk istanbul servisine mi kargo ile yollayacağım? (önce telefon ile görüşülmesi gerektiğini biliyorum :) ) Bir başka çözüm ise termal macun alıp işlemci fanına yeni bir termal macun mu sürsem diyorum ama malum garanti şartları. Forumda harici soğutma ve k'nex ile yapılan çözümler mevcut. Bu konuda önerileriniz nelerdir? teşekkürler, saygılar.

Bu boyutlardaki bir bilgisayardan fazla şey bekliyorsunuz. Touchpad çevresinin ısınması (üzerinde yumurta pişirecek kadar sıcak değilse) normaldir. Everest veya benzeri bir programla bilgisayar sıcaklık değerlerini görerek daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Bu arada bilgisayarı hangi koşullarda kullandığınız da önemlidir. Özellikle hava alma boşluklarını kapatacak şekilde (diz üzerinde, yatakta vs) kullanıyorsanız, normalden fazla ısınması doğaldır. Bilgisayarın henüz yeni olduğunu farzederek, fan çıkış ağzının tozdan tıkanmış olabileceğini ihmal ediyoruz tabii. Yeni bir bilgisayarı açarak, hele de bu konuda deneyiminiz yok ise, işlemci etrafındaki termal macunu değiştirmeye kalkmak çok mantıklı değil. Bunun yerine size harici soğutma sistemlerini öneririm. Bilgisayarın küçücük fanına düşen işi epey azaltır.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

Arkadaşlar bende bu bilgisayardam almak istiyorum. Tasarımı acayip etkiledi beni.
    Ama içinda gelen biton ıvır zıvır programlarla uğraşmak istemediğimden windows 7 ultimate 64 bit yüklemek istiyotum.
    Bazı sorularım var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:
    Bu bilgisyar ultimate 64 bit'i kaldırır mı? Tatmin edici bir performans sunar mı?
    Yükleyeceğim programlar ultimate 64 bit ile birlikte microsoft office, norton internet security. Bu aleti bilenler, bu programlarla bu bilgisyar nasıl bir performans gösterir?
    Ultimate 64 bit'i yükledikten sonra bütün driverları sorunsuz olarak yükleyebiliyor muyuz?
    Bilgisayar ilk alındığında bilgisayarım özelliklerinde görülen acer logosu, ultimete 64 bit kurulduğunda görülüyor mu?

Windows 7 Ultimate 64 Bit versiyonunu sadece Microsoft Office veya Norton Internet Security için istiyorsanız bence boşuna uğraşıyorsunuz. Ultimate daha fazla performans ve profesyonel kullanıma yöneliktir.

Ben üzerinde gelen Windows 7 Home Premium 64 Bit ile Microsoft Office 2007 ve Norton 360 kullanıyorum (ve tabii çok daha fazlası) ve hiç bir sorun yaşamadım. Ultimate eksikliğini de hiç mi hiç hissetmiyorum.

Sizin deyiminizle ıvır zıvır programları istemiyorsanız basit bir çözümü var. Onları kaldırmak...

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkaya16

Arkadaşlar bende de hafif ısınma problemi var touchped üzerine elimi değdirdiğimde belirgin bir sıcaklık var. Ben bilgisayarı bursa vatanbilgisayardan aldım. dolayısıyla servis olarak olarak bilgisayarı oraya götürsem yardımcı olurlar mı yoksa direk istanbul servisine mi kargo ile yollayacağım? (önce telefon ile görüşülmesi gerektiğini biliyorum :) ) Bir başka çözüm ise termal macun alıp işlemci fanına yeni bir termal macun mu sürsem diyorum ama malum garanti şartları. Forumda harici soğutma ve k'nex ile yapılan çözümler mevcut. Bu konuda önerileriniz nelerdir? teşekkürler, saygılar.

merhaba güvenkaya16;

havaların ısınmasıyla bende ısı sorunu yaşadım, öyleki bilgisayar kendini fazla ısıdan dolayı kapattı.ben de çözüm olarak vatan bilgisayardan ZM-NC1000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU SİYAH aldım.

aslında ZALMAN ZM-NC1500 MINI 7" - 12" NETBOOK SOĞUTUCU alıcaktım ancak ben sipariş verdiğimde stokta değildi.

eğer almayı düşünürsen 2.ürün netbook'un altına tam oturucaktır.benim aldığım ürün yanlardan tam oturdu oturmasına ancak arkadan 4 parmak boşluk oluşturdu.

soğutma performansına gelince tatmin edici performans sağlıyor.eğer istersen soğutma değerlerini de yazarım bir ara...

• Arkadaşlar öneriler için çok teşekkür ederim. sıcaklık 50 ve 60 arasında dolanıyor fan artık yavaş devirde de olsa susmuyor. kullanım sırasında pc altında mutlaka boşluk bırakıyorum yoksa sıcaklığı karnımı terletiyor. :)
  • Amatör bir çalışma oldu ama eski bir usb harddisk kutumdan dvd writer yaptım:)

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

• Arkadaşlar Acer Ferrari One`ın en iyi konfigrasyonu aşağıdaki linkteki bilgisayarmı yoksa daha iyi özelliklerde Acer Ferrari One varmı bu arada AlienWare M11X`den sonra en güçlü netbook Acer Ferrari One mı daha iyi marka yada modeller varmı?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88640&ad=ACER-FERRARi-ONE-200-ATHLON-X2-4GB-320GB-W7P-Netbook%28Mini-Bilgisayar%29
  • Bu arada arkadaşlar alette oyun oynamayı deneyen varmı biraz saçma olacak ama aletin oyun performansı nasıl.

YouTube`da Acer Ferreri One ile GTA IV oynuyor adamın biri mümkünmü sizce bu olay

http://il.youtube.com/watch?v=35tFyniTgJ8
  • arkadaşlar merhaba bende artık ferrarili oldum yalnız benim birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim 1)bu makinada 2 tane internet explorer var yalnız birisinde 64 bit yazıyor bunların farkı nedir birde internet explorerde özelliklerdden geçmişi sil nasıl yapılıyor 2)disk temizleme disk birleştirme yaparsam makinanın hafızasında bulunan fabrika ayarlarına geri dönüş bölümüne bir zarar 3)makinanın hızlanması için bazı programlar silmiş arkadaşlar onlar nelerdir acaba virüs programı olarakta avg nasıl arkadaşlar sorularım bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler
  • arkadaşlar merhaba bende artık ferrarili oldum yalnız benim birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim 1)bu makinada 2 tane internet explorer var yalnız birisinde 64 bit yazıyor bunların farkı nedir birde internet explorerde özelliklerdden geçmişi sil nasıl yapılıyor 2)disk temizleme disk birleştirme yaparsam makinanın hafızasında bulunan fabrika ayarlarına geri dönüş bölümüne bir zarar 3)makinanın hızlanması için bazı programlar silmiş arkadaşlar onlar nelerdir acaba virüs programı olarakta avg nasıl arkadaşlar sorularım bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler
  • Disk temizleme sorun değil, birleştirme de bir sorun değil :) Ayrıca internet explorer yerine opera ya da [favorim] firefox kullanabilirsin. Tabi chrome falan da olabilir ki bu 3 ü zaten sektör hakimi :) Ben gereksiz olanı siliyorum o nedenle bir liste cıkarmam mümkün değil sana ama dedigim gibi gereksizse bir sey sil ve tabi celiskiye düsüyorsan burda sor :)
  • arkadaşım cevaplar için teşekkür ederim.sağolasın
  • arkadaşlar bugün bende alıyorum. Vatan dan 1.026 TL ye. 3 gb ram olan versiyonunu alıyorum. Arasıra Football manager oynamak istiyorum. Sizce problem yaşar mıyım?
  • Yaşamazsın..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.