Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acer ferrarinin klavyesi nasıl? görünüşü çok hoşuma gidiyor chiclet tarzı klavye diyorlar galiba da , ışıklandırması var mı?

Gece nasıl kullanılıyor yani klavye belli oluyor mu ışıksız ortamda? Kullananlar mümkünse bi fotoğraf atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzoo07

İyi akşamlar.Ben cihazı düşürdüm ve cihazın sağ kısımında power düğmesinin bitişik olduğu parça kırıldı.Ne yapabilirim acaba ? servise versem o parça mevcut mudur ki? değiştirirler mi acaba ? ya da bilgisi olan paylaşırsa sevinirim cihazın yedek parçalarının satıldığı site var mı ?

Evet arkadaşlar önce düşürüp kırdım.Bugünde KOLALIGHT içirdim laptobuma.Resmen göze geldi cihaz Kola klavye üzerine 1 bardak kadar boca oldu.Hemen pili çıkardım.İçini açabildiğim kadar açtım ve temizledim.Sanırım son kullanımım bu laptobu, büyük ihtimalle yarın yada sonraki gün oksitlenme yüzünden kullanamayacağım.Ben heryerini açamadım açabilsem temizleyecektim fakat dediğim gibi tüm vidaları sökmeme rağmen ön yüzünün olduğu (klavye ve touchpad) kısmı kaldıramadım.Varmıdır İçinin nasıl açılacağını bilen bir arkadaş yardımcı olabilecek ???

• arkadaşlar bende bu netbook u almayı düşünüyordum ama bu işlerden anlayan bir abim bu netbook un işlemcisinin PowerNow veya Cool'n'Quiet özelliği OLMADIĞINI ve bu yüzden işlemci hızının bilgisayar kullanılmadığı zamanlar düşmediğini söyledi......
    amd athlon x2 L310 hep 1200mhz de çalışıyormuş......bu nedenle pil ömrü olması gerektiğinden düşük imiş.....bana L335 işlemcili netbook bulduğunda onu alırsın dedi.....ne dersiniz bu olaya????

ayrıca

sırf yukardaki neden ile aşağıdaki konuya ilgi duymaya başladım
    http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/lenovo-thinkpad-x100e,-cift-cekirdekli-islemci-guncellemesi-aliyor.htm

alet bu.....ne dersiniz????
    http://shop.lenovo.com/us/landing_pages/thinkpad/2010/X100e

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Eylül 2010; 15:39:45 >

• Dehşet birşey olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

arkadaşlar bende bu netbook u almayı düşünüyordum ama bu işlerden anlayan bir abim bu netbook un işlemcisinin PowerNow veya Cool'n'Quiet özelliği OLMADIĞINI ve bu yüzden işlemci hızının bilgisayar kullanılmadığı zamanlar düşmediğini söyledi......
    amd athlon x2 L310 hep 1200mhz de çalışıyormuş......bu nedenle pil ömrü olması gerektiğinden düşük imiş.....bana L335 işlemcili netbook bulduğunda onu alırsın dedi.....ne dersiniz bu olaya????

ayrıca

sırf yukardaki neden ile aşağıdaki konuya ilgi duymaya başladım
    http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/lenovo-thinkpad-x100e,-cift-cekirdekli-islemci-guncellemesi-aliyor.htm

alet bu.....ne dersiniz????
    http://shop.lenovo.com/us/landing_pages/thinkpad/2010/X100e

araştırdım lenovo bu modeli getirmeyecekmiş sebebi kategorisindeki en pahallı netbook olacağından cazip olmuyor ve notebook fiyatlarına yaklaşıyor Türkiyede kimse almaz gibi bir düşünceleri varmış

şu an anlaşılan en cazip olan acer ferrari one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Eylül 2010; 23:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avseq01

Amatör bir çalışma oldu ama eski bir usb harddisk kutumdan dvd writer yaptım:)

Valla mükemmel olmuş kardeş. Bende istiyorum
  • Doğumgünü hediyesi olarak 2 gb ddr2 kingston ram aldırtmayı düşünüyorum.Ana mesajda ram hızlarının 800 mhz olduğu belirtilmiş de emin olamadım.4 gb a upgrade yapan birisi varsa aldığı ram diğeriyle uyumlu çalıştı mı sorun yaşadı mı bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.

Bir de şöyle bir ürün buldum http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?assortmentProductId=23906986&shopGroupId=72752846#/assortmentProductId/23906986/shopGroupId/72752846

Bu ürün yan sanayi ürünüdür diye düşünüyorum çünkü bildiğim en yüksek kapasiteli pil orjinal olarak 5600 mAh'tı.Pilini upgrade edenler varsa veya bu linkini attığım siteden alışveriş yapan olduysa daha önce yorumlarını esirgemezse sevinirim.

Son olarak gördüğüm kadarıyla piyasadaki en kötü adaptör ve fişe sahip ürün bizimki.Bazen adaptörden garip vınlamalar geliyor.Bazen endişe edici uzunlukta da olabiliyor açıkçası.Prizi de çatal gibi değil direk masaüstü pc lerin güç kaplosundaki gibi yuvarlak prizlerden ve taşırken yer de kaplıyor.Bu ürün için uyumlu ve sorun çıkartmayacak alternatif adaptör ve priz uçları var mıdır bu konuda da bilgisi olanlardan yardım isteyeceğim.

Sonuç olarak yaklaşık 6 aydır bu ürünü kullanıyorum ve hala ne bir çökme, ne bir hayal kırıklığı ne de başka birşey yaşadım.Gerçekten bir acer ürününü bu kadar keyifle kullanabileceğimi düşünmezdim.

• AMD Turion Neo X2 Dual-Core L625 processor (1.60GHz) işlemcili Lenovo X100e nin gelmesinin çok çok zayıf bir ihtimal olduğunu öğrenince gittim Acer Ferrari aldım alet çok kaliteli çok şık......... bir süredir ve fırsat buldukça kullanma gayreti içindeyim.... win7 ultimate 64bit kurdum ve gayet güzel çalışıyor...sorun yok...office 2010 da çalışıyor hatta ortalama ayarlarda wow ve rom da çalışıyor...yani gayet iyi

sadece pil süresi düşük geldi bana.... sadece internette dolaşmama rağmen pili en uzun 2:45 hadi taş çatlasın 3 saat gidiyor
    işlemcinin saat frekansını düşürme özelliği olmadığından pil ömrü düşük kalıyor.... sony notebookumda zaten bu kadar hatta daha fazla dayanıyor.... yani ben daha uzun pil ömrü beklerdim.... ancak süpriz olmadı...bile bile aldım... şimdi belki daha uzun giden pil bulabilirim ümidi içindeyim

daha uzun dayanan pil bulan arkadaşlar link filan verirlerse süper olur....aletin tek sıkıntı tarafı pil ömrünün düşük olması....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Ekim 2010; 2:30:37 >

• merhaba arkadaşlar..yani bütün ferrari sahipleri :D

şimdi bende bu laptopu alma kararı aldım çünkü açıkçası çok hoşuma gitti adeta cezbetti.

4 yere sordum

Electro World : 1099 TL
    Darty : 1099 TL
    Bimeks : 1018 TL
    Vatan: 1150 TL

ben darty'yi tercih edeceğim sanırım ama toplamda 6 mağazaya sordum 3ü darty olmak üzere. stoklar aşırı derecede hızlı tükeniyor

3 gün içinde alacağım inş mağazalarda kalır...kalmazsa çok üzülürüm :(

dün bimekste 2 tane vardı bugün telefon açtım bimekste kalmamış :(

beni 2 sene götürsün yeter benim için...elimdeki toshiba u400-112'yi satıyorum bunun için... alınca tekrar yorum yaparım

• bir öneride benden,
    bende hayran olup almıştım ferrariyi, 1300 tl vermiştim 4 gb lik olan modeline. ama ancak 2 ay kadar kullandım taaki hp dm1 modelini görünceye dek.

http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37207371
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanterzi

arkadaşlar bugün bende alıyorum. Vatan dan 1.026 TL ye. 3 gb ram olan versiyonunu alıyorum. Arasıra Football manager oynamak istiyorum. Sizce problem yaşar mıyım?

Ben 4 GB modeli ile rahat rahat oynuyorum ne bir kasma ne birşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

bir öneride benden,
    bende hayran olup almıştım ferrariyi, 1300 tl vermiştim 4 gb lik olan modeline. ama ancak 2 ay kadar kullandım taaki hp dm1 modelini görünceye dek.

aman kardeşim HP mi...uzağından geçeceksin...hatta görmemezlikten gelmek en iyisi
    servisi o kadar kötü ve KAZIK ki anlatamam
    ben bunu bir kere değil defalarca yaşadım....
    artık ben ve şirketim HP den kurtulduk ve derin bir OHHHH çektik
    servisi seni doğramaya çalışmadan önce çok şirin gelebilir sana ama sonra tövbe edersin.....
    HP mi? tövbeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

bir öneride benden,

aman kardeşim HP mi...uzağından geçeceksin...hatta görmemezlikten gelmek en iyisi
    servisi o kadar kötü ve KAZIK ki anlatamam
    ben bunu bir kere değil defalarca yaşadım....
    artık ben ve şirketim HP den kurtulduk ve derin bir OHHHH çektik
    servisi seni doğramaya çalışmadan önce çok şirin gelebilir sana ama sonra tövbe edersin.....
    HP mi? tövbeeeeeee

arkadaş haklı bende hp'den para iadesi aldım 2 kere sonra tövbe ettim hp almaya
    her neyse topic konusuna dönelim bende allah kısmet ederse yarın akşam bir ferrarili olacağım

yalnız bir kaç sorum var

bi kere şu 64 bit meselesi benim kafamı çok kurcalıyor internette ufak bir araştırma yaptım fakat tam anlamıyla yanıt bulamadım.
    şimdi ben 64 bit sistemde 32 bit programlarını çalıştırabilir miyim ? bende setuplar var ve bunların hepsi 32 bit setupı.
    k-lite olsun nero olsun hepsi 32 bit. şimdi bunların 64 bit'i var mı ? tamindir.com inndir.com gibi sitelerde 32 bit mi 64 bit mi yazmıyorlar
    ben indirirken nereden bileceğim 32 bit setup mı 64 bit setup mı ? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

en azından bana 32 bit bir programı 64 bitte çalıştırabilir miyim onu söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 19 Ekim 2010; 8:40:40 >

• Çalışır arkadasım 32 bit prog. İçin ayrı klasor acıyor
    Bu arada garanti olayında elektronik eşya şans isi ben butun müşterilerime Hp model laptop sattım hiçbiri geri gelmedi
    Bende dm1 var ssd disk taktım mükemmel hızlı oldu tabii tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 19 Ekim 2010; 11:52:26 >

• quote:

Çalışır arkadasım 32 bit prog. İçin ayrı klasor acıyor
    Bu arada garanti olayında elektronik eşya şans isi ben butun müşterilerime Hp model laptop sattım hiçbiri geri gelmedi
    Bende dm1 var ssd disk taktım mükemmel hızlı oldu tabii tercih meselesi

zaten genel olarak pavilion serileri arızalı oluyor anakart ve ekran kartı bazlı. hp probooklar güzel mesela ama hp iyice soğuttu beni ürünlerinden. bu arada yardım için tşk.
  • merhaba arkadaşlar sonunda bende aldım ve ferrarili oldum

darty'den 1099 liraya 6 taksitle aldım çok mutluyum gerçekten mükemmel hele benim gibi her gün işe giderken yanında laptop götürmesi gereken bir kişi için...

yalnız 2 sorum var

1) windows 7 home basic var 3 gb ve 250 gb harddisk modelinde herkes home premium demiş

2) windows media playerda şarkı dinlerken cpu'nun %50'sini kullanıyor bu sizce normal mi ?
  • öncelikle hayırlı olsun bende ferrari kullanmış biri olarak sorunu cevaplıyayım

1- windows home premium olması gerekirdi. kutusunda yan tarafında ne yazıyor?

2- media playerde müzik dinlerken cpu nun yarısını kullanması hiç normal değil.

• quote:

öncelikle hayırlı olsun bende ferrari kullanmış biri olarak sorunu cevaplıyayım

1- windows home premium olması gerekirdi. kutusunda yan tarafında ne yazıyor?

2- media playerde müzik dinlerken cpu nun yarısını kullanması hiç normal değil.

1) kutunun yanında windows 7 home basic yazıyor, altındaki etikette de öyle. zaten acer'ın sitesine baktım. windows 7 home premium, windows 7 home basic yazıyor. herhalde yeni üretimler home basic'le geliyor...

2) media player problemini çözdüm şimdi %2,3 falan yiyor cpu'dan normal olması gereken

+1 soru

ben bir tane daha adaptör almak istiyorum %100 orijinal ama hiç bir yerde bulamadım ne elektronik mağazalar ne de internette. 3 gündür araştırıyorum sabah akşam yok yok yok hep muadil ürünler var 1.kalite onlara güvenilir mi ? üzerinde LITE-ON ACER yazıyor...bizim ferrarinin orijinal adaptörü HIPRO marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 22 Ekim 2010; 8:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakand34

merhaba arkadaşlar sonunda bende aldım ve ferrarili oldum

darty'den 1099 liraya 6 taksitle aldım çok mutluyum gerçekten mükemmel hele benim gibi her gün işe giderken yanında laptop götürmesi gereken bir kişi için...

yalnız 2 sorum var

1) windows 7 home basic var 3 gb ve 250 gb harddisk modelinde herkes home premium demiş

2) windows media playerda şarkı dinlerken cpu'nun %50'sini kullanıyor bu sizce normal mi ?

güle güle kullan arkadaşım
    bende senin gibi yenilerdenim.....bende çok beğenerek kullanıyorum
    pahallı ama kaliteli bir alet.....insanın aklı verdiği parada kalmıyor

• bu ürün için 6 cell batarya alan oldumu ?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.