Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum cihazı. elimdeki diğer videolarda gpu hızlandırma aktifken On_the_Way_to_a_Smile_Episode Denzel_(2009)_[1080p,BluRay,x264]_-_THORA filminde gpu hızlandırma olmuyor ve kasıyor. bu videoda gpu hızlandırmayı açabilmek için ne yapmalıyım? splash programında ayarı açtım olmadı mpc de codec ayarlarının hepsinde açmış olmama rağmen yine olmadı. çok önemli değil masaüstü 4 çekirdek olduğu için zorlanmıyor ama bu olay yine de kafama takıldı
  • Malesef bazı filmlerde sorun olabiliyor. Özellikle eski filmlerde ben karşılaştım bu durumla. Masaüstünde çözülen filmlerin bazısı hd3200 de çözülmüyor. Yapacak birşey yok.
  • Neyse. olmayanları masaüstünde izleriz artık. onda da ekran kartı çözmüyor ama en azından işlemci açabiliyor kasmadan.
  • bu arada bu cihazda microsoft sql server 2005 yüklü. gereksizse kaldırayım mı?

bir de beni de ekleyin listeye
  • SATILDI.................ARKADAŞLAR 2 EL BÖLÜMÜNDE FERRARİMİ SATIYORUM SAMSUNG DVD-RW HEDİYESİYLE BERABER GARANTİLİ 700 LİRADIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist1976 -- 19 Aralık 2010; 14:39:52 >
  • bu ısınmaya bi çözüm yokmu bi kaç işlem birden yapıyorum çok ısınıyor altında sürekli sogutucu duruyor performansından çok memnunum özellikle ilk geldiginde gereksiz bi ton program vardı kaldırdım baya hızlandı 720p filmlerde hiç takılmıyor 1080p hiç denemedim ama gerçekten normal minibooklarla arasında çok fark var önceden asus vardı sattım bunu aldım ısınma dışında çok memnunum
  • bir de 6 - 8 saat gidecek bir batarya çıkarsalar, muhteşem bir makina olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakand34

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

bir öneride benden,
    bende hayran olup almıştım ferrariyi, 1300 tl vermiştim 4 gb lik olan modeline. ama ancak 2 ay kadar kullandım taaki hp dm1 modelini görünceye dek.

http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37207371

aman kardeşim HP mi...uzağından geçeceksin...hatta görmemezlikten gelmek en iyisi
    servisi o kadar kötü ve KAZIK ki anlatamam
    ben bunu bir kere değil defalarca yaşadım....
    artık ben ve şirketim HP den kurtulduk ve derin bir OHHHH çektik
    servisi seni doğramaya çalışmadan önce çok şirin gelebilir sana ama sonra tövbe edersin.....
    HP mi? tövbeeeeeee

arkadaş haklı bende hp'den para iadesi aldım 2 kere sonra tövbe ettim hp almaya
    her neyse topic konusuna dönelim bende allah kısmet ederse yarın akşam bir ferrarili olacağım

yalnız bir kaç sorum var

bi kere şu 64 bit meselesi benim kafamı çok kurcalıyor internette ufak bir araştırma yaptım fakat tam anlamıyla yanıt bulamadım.
    şimdi ben 64 bit sistemde 32 bit programlarını çalıştırabilir miyim ? bende setuplar var ve bunların hepsi 32 bit setupı.
    k-lite olsun nero olsun hepsi 32 bit. şimdi bunların 64 bit'i var mı ? ****.com inndir.com gibi sitelerde 32 bit mi 64 bit mi yazmıyorlar
    ben indirirken nereden bileceğim 32 bit setup mı 64 bit setup mı ? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

en azından bana 32 bit bir programı 64 bitte çalıştırabilir miyim onu söyleyin

hakand34 nikli arkadaş 32 bit için olan programları ne yazıkki 64 bitte kullanamazsın kurarsın kurarsın en sonunda sana hata verir

• quote:

Orijinalden alıntı: tege

bu ısınmaya bi çözüm yokmu bi kaç işlem birden yapıyorum çok ısınıyor altında sürekli sogutucu duruyor performansından çok memnunum özellikle ilk geldiginde gereksiz bi ton program vardı kaldırdım baya hızlandı 720p filmlerde hiç takılmıyor 1080p hiç denemedim ama gerçekten normal minibooklarla arasında çok fark var önceden asus vardı sattım bunu aldım ısınma dışında çok memnunum

ısınma problemini ben aşırı derecede yaşaadım internetten 5 dakikadan uzun video izlediğimde kendiliğinden kapanıyordu kış ayında bios ve ekran kartı için güncelleme yapındediler servisinden yaptım düzelmedi
    gaarantiye gönderdim

onlar yapmış güncellemeleri ve sorun çözüldü muğlanın 40 derece sıcağında bile rahatlıkla kullandım

• quote:

merhaba arkadaşlar sonunda bende aldım ve ferrarili oldum

darty'den 1099 liraya 6 taksitle aldım çok mutluyum gerçekten mükemmel hele benim gibi her gün işe giderken yanında laptop götürmesi gereken bir kişi için...

yalnız 2 sorum var

1) windows 7 home basic var 3 gb ve 250 gb harddisk modelinde herkes home premium demiş

2) windows media playerda şarkı dinlerken cpu'nun %50'sini kullanıyor bu sizce normal mi ?

açıkçası bende home premium var ve öylede olması gerekli çünkü bende darty den almıştım geçen yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

ısıyı nasıl görüyorsunuz?
    yardımcı bir program mı var?
    quote:

Orijinalden alıntı: sayko_nouma

makinanın herseyi çok guzel ama cok ısınıyor mesela online dizi izliyorum 20 dakikada cpu 60 dereceye cıkıyor bunu dusurebilme şansı varmı

core temp diye bir program var çok basit ama kullanışlı kasmayan bir program tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

bir öneride benden,
    bende hayran olup almıştım ferrariyi, 1300 tl vermiştim 4 gb lik olan modeline. ama ancak 2 ay kadar kullandım taaki hp dm1 modelini görünceye dek.

http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37207371

aman kardeşim HP mi...uzağından geçeceksin...hatta görmemezlikten gelmek en iyisi
    servisi o kadar kötü ve KAZIK ki anlatamam
    ben bunu bir kere değil defalarca yaşadım....
    artık ben ve şirketim HP den kurtulduk ve derin bir OHHHH çektik
    servisi seni doğramaya çalışmadan önce çok şirin gelebilir sana ama sonra tövbe edersin.....
    HP mi? tövbeeeeeee

arkadaş haklı bende hp'den para iadesi aldım 2 kere sonra tövbe ettim hp almaya
    her neyse topic konusuna dönelim bende allah kısmet ederse yarın akşam bir ferrarili olacağım

yalnız bir kaç sorum var

bi kere şu 64 bit meselesi benim kafamı çok kurcalıyor internette ufak bir araştırma yaptım fakat tam anlamıyla yanıt bulamadım.
    şimdi ben 64 bit sistemde 32 bit programlarını çalıştırabilir miyim ? bende setuplar var ve bunların hepsi 32 bit setupı.
    k-lite olsun nero olsun hepsi 32 bit. şimdi bunların 64 bit'i var mı ? ****.com inndir.com gibi sitelerde 32 bit mi 64 bit mi yazmıyorlar
    ben indirirken nereden bileceğim 32 bit setup mı 64 bit setup mı ? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

en azından bana 32 bit bir programı 64 bitte çalıştırabilir miyim onu söyleyin

hakand34 nikli arkadaş 32 bit için olan programları ne yazıkki 64 bitte kullanamazsın kurarsın kurarsın en sonunda sana hata verir

Yoo ck güzel bir sekilde kullanır. Onun icin windows'un dahili emulator'u hatta program files olarakta x86 diye bir kısmı var. Sonuc olarak 32bitlik program kurarsan 64bit'in performans getirisini görmezsin o programda o kadar. Genel durum böyle. [tabi arada sorun cıkaranlar olabilir ama ben hem masaüstümde hem netbookta 64bit kullanıp 32bit programlarda yüklüyorum. Şükür bir sorun yasamadım :) ]

• arkadaşlar bana acil yardım edecek biri varmı

Msn de sesim karşıya gitmiyor Denetim masasından hoparlöre baktım yeşil tikli sorunsuz görünüyor...

Karşı tarafın sesi geliyor

Msn de görüntülü konuşurken açılan pencerelerin yanındaki çubuklarda da sorun yok açıklar yani nerede olabilir sorun Cevaplarsanız çok sevinirim İyi günler dilerim..
  • Herkese merhaba,

Masaüstü duvar kağıdını hatta temayı değiştiriyorum. Makineyi tamamen kapatıp açtığımda yine eski ferrari teması ve duvar kağıdı geliyor.

Birde herhangi bir photoshop programı kullanan var mı ? Sistem gereksinimlerine baktığımda Adobe CS4'ü kaldırmıyor gibi gözüküyor. Sorunsuz cs4 veya türevlerini kullanan varsa yazabilir mi ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Herkese merhaba,

Masaüstü duvar kağıdını hatta temayı değiştiriyorum. Makineyi tamamen kapatıp açtığımda yine eski ferrari teması ve duvar kağıdı geliyor.

Birde herhangi bir photoshop programı kullanan var mı ? Sistem gereksinimlerine baktığımda Adobe CS4'ü kaldırmıyor gibi gözüküyor. Sorunsuz cs4 veya türevlerini kullanan varsa yazabilir mi ?

Teşekkürler.

ferrari takviminin geri gelmesini çalıştıra msconfig yazarak başlangıçta açılan programlardan kaldırman lazım tik ini ozaman başlangıçta açılmaz
    cs4 ile ilgili bilmiyorum ama program ekle/kaldır da sildiğin halde duruyorsa c cleaner diye program var tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Herkese merhaba,

Teşekkürler.

ferrari takviminin geri gelmesini çalıştıra msconfig yazarak başlangıçta açılan programlardan kaldırman lazım tik ini ozaman başlangıçta açılmaz
    cs4 ile ilgili bilmiyorum ama program ekle/kaldır da sildiğin halde duruyorsa c cleaner diye program var tavsiye ederim..

Kaldırmıyor derken sistem gereksinimlerinde 2.0 GHz üzeri işlemci derken benimki 1.2 GHz işlemci. Yani kaldırır mı ? = çalıştırır mı ?

• Konu ilgisiz kalmış.
  • Merhaba Arkadaşlar

Bana hediye olarak Acer FERRARİ gelicek satmayı düşünüyorum KAPALI KUTU fiyat olarakda 1000 TL Civarında satmayı düşünüyorum sizce fiyat nasıl yardımcı olurmusunuz ?
  • inceleme ve bilgiler için teşekkürler tasarım bir harika zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notebook Kings

Merhaba Arkadaşlar

Bana hediye olarak Acer FERRARİ gelicek satmayı düşünüyorum KAPALI KUTU fiyat olarakda 1000 TL Civarında satmayı düşünüyorum sizce fiyat nasıl yardımcı olurmusunuz ?

http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/107911/acer-aspire-ferrari-one-200.aspx
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.