Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oncelıkle merhaba bende bu modelı almayı dusunuyorum.fakat merak ettığım bır konu var.aynı modelın 2 farklı versıyonu mu var acaba.3gb lık ram ve 4gb lık ram lık versıyonlarımı var acaba bir arkadas bende 4 gb lık versiyonunu kullanıyorum demıs.eğer 2 farklı versiyonsa acaba turkıyede satısı var mı 4gb ram lık versıyonun?şimdiden tesekkurler.
  • 4 gb lik versiyonda bluetooth ta var ve hdd si 320 gb birde ram 4 gb başka fark yok. evet onunda satışı var ben almıştım 2 ay sonra sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 28 Ekim 2010; 16:31:05 >
  • satıs nedeniniz ne acaba birde ben birçok yere baktım ve o modelı bulamadım ve enonemlısı hdmı cıkısı var mı o modelde?
  • hdmi çıkışı maalesef yok, satış nedenmim ise hp dm1 modelini alınca ferrarinin bunun yadında sıradan atom netbooklar gibi kalmasıydı, artı dm1 de hdmi var ve her yönden üstün ve performanslı. fiyatıda 788 tl.

http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 28 Ekim 2010; 19:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

hdmi çıkışı maalesef yok, satış nedenmim ise hp dm1 modelini alınca ferrarinin bunun yadında sıradan atom netbooklar gibi kalmasıydı, artı dm1 de hdmi var ve her yönden üstün ve performanslı. fiyatıda 788 tl.

http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/mpage_1/key_/tm.htm

hocam bende zaten o sayfayı okuyordum gerçekten fiyat performans olarak daha iyi.hatta ayrı ayrı goz onune alırsak bıle yinede çok iyi,yazılanları takıp ediyorum kesınlıkle hp bir adım onde suan alım için.saol bilgilendirme için.

• Hdmı çıkış isteyenler için bir aparatla bunu halledebilirler displayport to hdmi adaptörüyle.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86021&ad=BiMEL-AK-435001-DiSPLAYPORT-TO-HDMi-CEViRiCi-Aparatlar-Kartlar
  • Dİsplay port değil bundaki xgp diye birşey. Boşuna koymuşlar, şunun yerine hdmi koyar insan.
  • O adaptörden ben yaklaşık 5-6 ay önce aldım. Hiç bir işe yaramıyor hatta çalışmıyor sakın ola ki almayın. Yaptığım ufak araştırma sonucunda DP den gelen sinyalleri HDMI a çevirebilen aktif bir sinyal kırıcı lazımmış ve fiyatları da min 150 lira
    Ben de bir gün alıcam Ferrari One dan ama şu an için çok gerekli gözükmüyor
    Ama merak ettiğim bir şey var; HP lerin çoğunun arıza çıkardığını çok iyi bilen birisiyim. DM1 daha iyi olabilir fakat stabilitesi hakkında bir fikri olan var mı? Doğru düzgün çalışmayan ve sürekli sizi servislere zerk eden bir aleti almanın da hiç bir mantığı yok bence. Acer Servisi oldukça iyidir HP ye oranla. Sırf bu nedenle bile Acer ı tercih edesim var

• Arkadaşlar merhaba,

Ben de Acer Ferrari sahibi olarak soruyorum, benim cihazım 4 Gb RAM ve 500 Gb HDD (6 aylığına Slovakya'da olduğum için buradan aldım), Türkiye'de 500 Gb versiyon yok mudur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sephia Tone

O adaptörden ben yaklaşık 5-6 ay önce aldım. Hiç bir işe yaramıyor hatta çalışmıyor sakın ola ki almayın. Yaptığım ufak araştırma sonucunda DP den gelen sinyalleri HDMI a çevirebilen aktif bir sinyal kırıcı lazımmış ve fiyatları da min 150 lira
    Ben de bir gün alıcam Ferrari One dan ama şu an için çok gerekli gözükmüyor
    Ama merak ettiğim bir şey var; HP lerin çoğunun arıza çıkardığını çok iyi bilen birisiyim. DM1 daha iyi olabilir fakat stabilitesi hakkında bir fikri olan var mı? Doğru düzgün çalışmayan ve sürekli sizi servislere zerk eden bir aleti almanın da hiç bir mantığı yok bence. Acer Servisi oldukça iyidir HP ye oranla. Sırf bu nedenle bile Acer ı tercih edesim var

dm1
    sorunsuz kullanıyorum gps bile var iyi bide navigasyon programı yükledim mükemmel oldu 3g modül var 5 saat pil ömrü oldukçada hızlı hatta notebook tanda hızlı diyebilirim bende ferrari kullandım ama 2 ay zor dayandım

• makinanın herseyi çok guzel ama cok ısınıyor mesela online dizi izliyorum 20 dakikada cpu 60 dereceye cıkıyor bunu dusurebilme şansı varmı
  • ısıyı nasıl görüyorsunuz?
    yardımcı bir program mı var?
    quote:

Orijinalden alıntı: sayko_nouma

makinanın herseyi çok guzel ama cok ısınıyor mesela online dizi izliyorum 20 dakikada cpu 60 dereceye cıkıyor bunu dusurebilme şansı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus
    ısıyı nasıl görüyorsunuz?
    quote:

makinanın herseyi çok guzel ama cok ısınıyor mesela online dizi izliyorum 20 dakikada cpu 60 dereceye cıkıyor bunu dusurebilme şansı varmı

Isi sorunu gercekden basa bela, film yada web cam kullaniminda ciddi isinma var hatta bir anda kendini kapatiyoruz makina.soruna cozum bulan kimse var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

ısıyı nasıl görüyorsunuz?
    quote:

speedfan isimli programı kullan
  • Merhaba Benide liste ekleyebilirsiniz yaklaşık 6 aydır kulanıyorum :) yanlız bir sorum var ben bu alete leopard kurmak istiyorum münkün olurmu ? saygılar
  • Nisan ayından beri kullanmakta olduğum Ferrari'mi yanındaki tüm gerekli aksesuarlarıyla yılbaşından sonra oyun sistemi satın almak için satacağım büyük ihtimalle.Yeni oyunları oynayamamaya ancak bu kadar dayanabildim :D
  • Hala leopard kurabilirmiyim bu cihaza onun cevabını alamadım :(:(
  • bildiğim kadarıyla mac işletim sistemleri sadece intel işlemciyle çalışabiliyor.
    sanıyorum bu bilgisayarda leopard kurmak mümkün olmayacaktır, çünkü işlemcisi amd dir.
    eğer leopard istiyorsanız neden bir apple notebook almıyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: psp oyunları

Hala leopard kurabilirmiyim bu cihaza onun cevabını alamadım :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 22 Kasım 2010; 20:39:05 >
  • zaten bir tane mac sistemim ancak maüstü ve ps çalışmalarımda windows sık hata veriyo taşınabilir cihazzıma yüklersem heryerde yapabilirim diye düşünüyorum şimdi macbook a para veremem hackintos varken ;) ayrıca sadece intel işlemcilere kurulmuyor bilgi dahili dışında yazmayalım lütfen
  • arkadaşlar ben de 2 ay önce aldım acer ferrarimi çok memnunum. Tek sorunum biraz küçük geldi bana. Yani netbook bana göre deil pek. Bu yüzden bi notebookla takas düşünüyorum. Üstüne para da verebilirim iyi bir cihaz olursa. Düşünen varsa pm
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.