Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be bir zamanlar 1350 tl ye almıştım bunu şimdi 850 tl olmuş
  • Bugün Bimekse uğradım. Alıp almama konusunda çok tereddüt ettim. Neticede almadım, Umarım pişman olmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

vay be bir zamanlar 1350 tl ye almıştım bunu şimdi 850 tl olmuş

Valla ya.
  • Yaklaşık 1 Hafta önce yaptığım arkaplan ve internetten bulduğum icon ve seslerle güzel bir tema oluşturdum. Zaten seviyordum daha bir sevdim, nasıl güzel di mi

• vay vay vay :D gayet güzel bir tema olmus :D aslında böyle bir paylasımda bulunsan güzel olurdu ya... :D
  • Neden olmasın, şu an bilgisayarımdan uzağım ama sanırım önümüzdeki cuma temayı yükleyebilirim ;)
  • Daha önce bu alet için soğutucu almayı deneyen var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-nbi-e318-gp-e318-7---12-notebook-sogutucu-(2-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=43849#divDigerResimler

Boyut olarak bu cuk oturuyor diyebiliriz Ferrari'ye fakat ne kadar iyidir ya da ne gibi bir verim alınır bilen var mı?
  • arkadaşlar merhaba,
    her ay değişen masaüstü resmi aynı zamanda takvim olarak da işe yarıyordu.
    takvim üzerinde her gün koyu renkle de belirtiyordu.
    fakat bu ay (mart 2011) gelen resmin üzerinde takvim yok. sizde de durum aynı mı?
    basit gibi görünen fakat fonksiyonel bir özellikti.
    bu takvimi tekrar resmin üzerine yerleştirmek ve hergün ilerlemesini sağlamak mümkün müdür?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • lazzeus arkadaşım aynı şekilde oldu benimde arkaplan takvim gitti :) tek değilsin yani.
  • Benim de takvim gitti ama açıkçası ben sevindim duruma en azından artık açılış sesini kaybetmeden duvar kağıdımı farklı olabilecek.Şimdilik F40 la idare ediyorum ama güzel bir Testarossa bulursam onunla değiştireceğim.Son olarak Cooler Master'ın o soğutucusunu kullanmaktayım.Aşırı bir etkisi yok ama en azından klavyenin ısınmamasını sağlıyor diyebiliriz normal kullanıma göre.2 tane ekstradan usb portum olsun aleti de hem soğuturken hem de birazcık açı versin diyorsanız alın yoksa almanıza pek gerek yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus
    arkadaşlar merhaba,
    her ay değişen masaüstü resmi aynı zamanda takvim olarak da işe yarıyordu.
    takvim üzerinde her gün koyu renkle de belirtiyordu.
    fakat bu ay (mart 2011) gelen resmin üzerinde takvim yok. sizde de durum aynı mı?
    basit gibi görünen fakat fonksiyonel bir özellikti.
    bu takvimi tekrar resmin üzerine yerleştirmek ve hergün ilerlemesini sağlamak mümkün müdür?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eve gidince bir kontrol edeyim. Benim de touchpad de sorun var. Aldığımdan beri hep mouse ile kullandığım icin farketmemistim :(

En son driveri yükledim. Hatta win7 yi yeniden kurdum, nafile :(. Hassas değil, sık sık takılıyor. Servise vermeye de useniyom. Nerdedir bunun servisi İstanbul Anadolu yakasında ?

• quote:

Eve gidince bir kontrol edeyim. Benim de touchpad de sorun var. Aldığımdan beri hep mouse ile kullandığım icin farketmemistim :(

En son driveri yükledim. Hatta win7 yi yeniden kurdum, nafile :(. Hassas değil, sık sık takılıyor. Servise vermeye de useniyom. Nerdedir bunun servisi İstanbul Anadolu yakasında ?
    aynı durum ben ilk aldığımda olmuştu toucpad sıkıntısı, servise verdik 1 e 1 değişim yaptılar yani öyle yazılımsal bir sorun değil , ayarlarıyla oynadık , yok driver kurduk olmadı . 1 ay içinde gönderdiğim için mi bilmiyorum hiç tamir olayına girilmedi yenisi gönderildi, zaten şunuda söyleyeyim ilk aldığım ferrari uçak gibi çalışıyordu çok sesli idi, yeni gönderdiklerinde toucpad normal , çalışma sesi çok daha iyi. hiç vakit geçirmeden servise götürün bence aynı sorun sizin ferraride de var tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.aslan -- 5 Mart 2011; 14:06:10 >

• BUNUN TEK DONANİM SEVİYESİ YOK MU Bİ YERDE 400 MHZ RAM DİYO Bİ YERDE 667, Bİ YERDE PAYLAŞIMLI EKRAN KARI DİYO Bİ YERDE ATİ 3200, KAFAM KARIŞTI YAA
  • Merhaba,

Takvim konusunda bende de farklı bir sorun oluştu. Bugün masaüstü takvime dikkat ettim, Kasım 2009 ve günlerden ayın 13'ü gösteriyordu. Halbuki windows görev çubuğundaki takvim ve saat göstergesi doğru idi. Yani bende takvim görünüyor ama tamamen yanlış biçimde.

Bu konuda genel bir sıkıntı mı var acaba? Takvimdeki tarihi değiştirebilmenin bir yolu var mıdır?
  • Arkadaşlar benim acer ferrari film izlerken veya özelliklede netten video izlerken aşırı ısınmakta sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

Arkadaşlar benim acer ferrari film izlerken veya özelliklede netten video izlerken aşırı ısınmakta sizce ne yapmalıyım?

Dostum aynı sorun bendede mevcut. en yakın zamanda garantiye vermeyi düşünüyorum çünkü gittikçe kötüye gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Borhan_

quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

Arkadaşlar benim acer ferrari film izlerken veya özelliklede netten video izlerken aşırı ısınmakta sizce ne yapmalıyım?

Dostum aynı sorun bendede mevcut. en yakın zamanda garantiye vermeyi düşünüyorum çünkü gittikçe kötüye gidiyor.

ben teknik servisi aradım bios güncellemesi yaptırıyorlar acer.com.tr de var istersen sende bi dene bios un son sürümü 3112 idi bir sende dene güncelle düzelirse haber ver ben denedim pek bi değişiklik göremedim belkide fanın falan temizlenmesi gerekiyordur .. iyi günler
  • arkadaslar ferrari one 200 var bende lakın recovery yapamıyorum baska bı ısletım sıstemı yuklemısdım recovery yapmam ıcın bana yardımcı olabılecek varmı acaba ıkı dosyadan bahsedılıyoo recovery bolumunde lakın orda o ıkı dosya yok nettende bulamadım

kafayı sıyırmak uzereyım lutfen yardımmm
  • arkadaslar urunun tek sorunu ısınmak gıbı gozukuyor 2 subat 2010 da aldım 4 yada 5 kez garantıye verdım ısınma sorunu yuzunden; temızleyıp gerı gonderıyorlar eskısıne dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

arkadaslar urunun tek sorunu ısınmak gıbı gozukuyor 2 subat 2010 da aldım 4 yada 5 kez garantıye verdım ısınma sorunu yuzunden; temızleyıp gerı gonderıyorlar eskısıne dönüyor.

Aynı şekilde kardeş ben de ocak 2010 da aldım 1 defa gönderdim 1-2 ay öncesine kadar iyiydi ama şimdi ısınma problemi başladı tekrar göndericem
    bakalım bu sefer ne olacak?
    başka yapabileceğim bir şey varmı sen 4-5 kere gönderdin neler diyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.