Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun fiyata kullanılmış ama garantili bir ferrari arayan varsa bana ulaşsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Merhaba,

Takvim konusunda bende de farklı bir sorun oluştu. Bugün masaüstü takvime dikkat ettim, Kasım 2009 ve günlerden ayın 13'ü gösteriyordu. Halbuki windows görev çubuğundaki takvim ve saat göstergesi doğru idi. Yani bende takvim görünüyor ama tamamen yanlış biçimde.

Bu konuda genel bir sıkıntı mı var acaba? Takvimdeki tarihi değiştirebilmenin bir yolu var mıdır?

Takvim konusunda bunca zamandır bir yanıt verecek kimse olmamış. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba?
  • Taroh saat ayarlarini bi lontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim ufak bi sıkıntım var... bikaç oyun yükledim... mesela nfs most wanted.. tam ekran görüntü alamıyorum... yanlardan bğyğk bir boşlukla oynuyırum oyunu.. tam ekran yapmam için ne yapmam gerekiyo bunu öğrenmek istedim... cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

Arkadaşlar son bir haftadır acer ferrari one notebookum ısınmadan dolayı kendini kapatıyor, fabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun devam ediyor, fanı da çalışıyor sesinden anladığım kadarıyla ne yapmalıyım?

Hocam bios ve vga güncellemesi yapıyorsun

eğer sorun düzelmezse garantiye gönder

ben 2 defa yaptım 3. ye gidiyorum

internetten video izlerken özellikle çok ısınıyor seninki de öylemi
  • Fiyatı 800 TL seviyesinde alınabilir mi sizce?Bu arada bu ısınma sorununu yaşamayan yok sanırım.Bu biraz düşündürücü
  • Bu isinma sorunu bende de var. Bios gincellemesini nasil yapacagim. Ekran kartini guncellemek basit. Onu yaparim.
  • Bende de sorun var, çıldıracağım.

8-9 ay önce ısınma ve akabinde kapanma sorunuyla karşılaştım. 1-2 ay bu şekilde kullandıktan sonra garantive verdim. 20 iş günü bekledikten sonra bilgisayar garantiden geldi. Herhangi bir ücret talep etmediler. Onboard'un değiştiğini ve genel fan temizliğinin yapıldığını söylediler. 1 ay sorunsuz kullandıktan sonra yine aynı problem yaşanmaya başladı.

Bir kaç hafta önce Windows 7'den Windows XP'ye döndüm ve nedense ısınıp kapanmaları azda olsa giderebilirim ama hala internet tarayıcısıyla internetten gezinme dışında bir işlem yaptığımda (Oyun, Film, Webcam sohbet vs.) hala kapanma sorununu yaşıyorum. Severek aldığım ve bu sorun olmasa severek kullanacağım laptopumu ciddi ciddi satmayı düşünüyorum, tabi alan olursa. En azından ısınınca kapanmadan durabilecek, beni çileden çıkarmayacak bir netbook alırım daha iyi.

Sizin bu sorun hakkında çözümleriniz varsa lütfen söyleyiniz.

Teşekkür ederim.

• bios güncellemesi yaptım. driver güncellemesi de. kendi w7 sinde şimdilik kapanma yapmıyor. yapıp yapmadığını yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 21 Kasım 2011; 23:14:53 >
  • geçen ew de 800 lira iid

teşhir kalmıştı sadece satılmış hepsi

yoksa şuan ihtiyacım olmamasına rağmen alabilirdim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

geçen ew de 800 lira iid

Astoria Electroworld'den dün kapalı kutu aldım, aklınızda olsun, burda donanımhaber de birkaç kişi macos kurduğunu yazmış mümkün mü bu detaylı bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

quote:

geçen ew de 800 lira iid

Astoria Electroworld'den dün kapalı kutu aldım, aklınızda olsun, burda donanımhaber de birkaç kişi macos kurduğunu yazmış mümkün mü bu detaylı bilgisi olan var mı?

800 liradanmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

quote:

geçen ew de 800 lira iid

800 liradanmı

Evet 795 lira nakit ödemeyle aldım.
  • Ben de Ankara 365 EW'den aldım, son bir adet kapalı kutu kalmıştı
  • benim sol hoparlörüm patlak gibi ses çıkarıyor ama çok ilginç.
    örneğin bir şarkı ya da film açıyorum, yaklaşık 15 ~ 20 sn kadar fark edilmiyor daha sonra patlak patlak ses geliyor.
    daha sonrada 5 ~ 10 sn lik aralıklarla tamamen susuyor, kesik kesik sesler geliyor.
    işin açıkçası temassızlık mı var, yoksa patlak mı emin değilim.
    yani servisteki biri açsa 1 ~ 2 saniye dinlese sorun yok diyebilir.

makinayı 20 aralık 2009 da almıştım yani garanti süresi yaklaşık 1 aydan az kaldı.
    daha önceki elektronik tecrübelerimden buradaki servislere hiç güvenemiyorum.
    sizce servise güvenilir mi yoksa bıraktığımdan daha beter halde mi bulurum makinayı?
    eğer servise bırakırsam, mecidiyeköydeki destek bilişime bırakacağım. bu servisle ilgili tecrübesi olan arkadaş var mı?
    cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

benim sol hoparlörüm patlak gibi ses çıkarıyor ama çok ilginç.
    örneğin bir şarkı ya da film açıyorum, yaklaşık 15 ~ 20 sn kadar fark edilmiyor daha sonra patlak patlak ses geliyor.
    daha sonrada 5 ~ 10 sn lik aralıklarla tamamen susuyor, kesik kesik sesler geliyor.
    işin açıkçası temassızlık mı var, yoksa patlak mı emin değilim.
    yani servisteki biri açsa 1 ~ 2 saniye dinlese sorun yok diyebilir.

makinayı 20 aralık 2009 da almıştım yani garanti süresi yaklaşık 1 aydan az kaldı.
    daha önceki elektronik tecrübelerimden buradaki servislere hiç güvenemiyorum.
    sizce servise güvenilir mi yoksa bıraktığımdan daha beter halde mi bulurum makinayı?
    eğer servise bırakırsam, mecidiyeköydeki destek bilişime bırakacağım. bu servisle ilgili tecrübesi olan arkadaş var mı?
    cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

hiç vakit geçirmeden servise gönder, telefon aç müşteri hizmetlerine, hallederler sorun çıkmaz merak etme.

• arkadaşlar benim gaaranti süresi doldu ancak tutup yukarı aşşağı doğru hafifçe salladığımda fanından sürtme sesi geliyor bu normal mi
    yoksa içini açıp bakayım mı?= yani gevşemiş vida falan varsa sıkma amacıyla...
  • Benden de geliyor o ses. Mumkun oldugunca kisa zamanda garantiye vermem gerekiyor cihazi.
  • şöyle bir durumumdan dolayı garantiye veremiyorum ürün faturası(darty den almıştım) üzerinde SNID veya seri numarası yazılı olmadığı için gönderemedim garantiye
    faturaya bunları işletmem için kocaeliye gitmem gerekiyo ki muğladayım

bu sebepten gönderemedim artık kendim açmayı planlıyorum içini bir tavsiyeniz yada dikkat etmem gereken bir şey varmı içini açarken veya fanına bakıp gevşeyen yer var mı

???? temizlerken neye dikkat edeyim....
  • arkadaşlar dün temizledim bilgisayarımı ve inanılmaz bir rahatlama var 50 derece çalışırdı hiç bir şey açık değilken şimdi 30 larda acayip fark yaptı daha önce servise göndertip temizlettiğimde bile bu kadar rahatlamamıştı

fana ulaşma neredeyse imkansız çok fazla sökmeniz gereken yer vida oluyor bide toplaması var unutmayın toplamak 10 kat daha zor
    onun yerine klavyeyi söktükten sonra elektrik süpürgesinin ucuna pipet tuttum elimle bir nevi pipeti süpürgenin boru ucu yaptım ve fanın iç kesimlerini güzelce temizledim

klavyeyi sökerken bilgisayara bağlanan kablosu var onu çıkarmak için bilgisayara giren yerde siyah plastiği yukarı kaldırtın o bir nevi kilit görevi var yani kabloyu asılmaya çalışmayın
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.