Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Yazmadan edemiycem arkadaşlar örnek olsun sizde benim durumuma düşmeyin ;

Garantisi bitmeden 4 gün önce (elimde faturası ve bütün belgeleri mevcut) vatan bilgisayara götürdüm. İstanbul'da yoğun kar yağdığı dönemdi ve teknik servise garantisi bitmeden 2 gün önce ulaşmış lakin teknik servis bakımını garantisi bittikten sonra yaptıkları için bana (anakart + batarya değiştirme işlemi gösterilerek) 300tl civarı fatura gönderdi. Daha önce garantiye gönderdiğim ve bu sürenin de garantime eklenmesini halletmem yaklaşık iki ay sürdü bu sırada 4-5 kez vatan bilgisayara gittim fakat sadece bana servisin numarasını verdiler yapabilecekleri birsey olmadığını söylediler.Teknik servise hiçbir türlü ulaşamadım acer in hiçbir kuruluşundan numarasını vermediler.

Bilgisayarım tamir edilip almaya gittiğimde batarya yeniydi fakat anakartın aynı olduğunu sonradan anladım. Ferrari mi elime alıp düğmesine bastım fakat açılmadı. Teslim eden kadın ise pili yeni o yüzdendir dedi ve acelem olduğu için hakkımı aramadan almak zorunda kaldım(Bu sırada sağlık sebepleri ile ürünü 2 hafta deneyemedim).Denediğimde ise çalışmıyordu yasal yollara başvurdum ama hiçbir cevap gelmedi.Kendim biraz bildiğimden açıp baktım klavyenin altındaki vida yerinde 0.2mm yazmasına rağmen neredeyse 0.8 mm lik vida vardı sonra içini açtım ve ramlarimin birinin içinden vida çıktığını gördüm.Şu anda bir çalışıyor bir çalışmıyor tabi 1gb ram ile win7 ne kadar çalışıyor denilirse.

Siz siz olun cihazınızı çalıştırmadan teslim almayın. Acer yetkili servisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

bu yazıyı okuyunca hp yi takdir ettim bir daha,önceleri acerim vardı servise yolladım,kaç sefer geldi gitti sorunum düzelmedi,arayıp muhattap bulmak imkansız,onarmadan geri yollanıyor cihazlar

HP nin 3-4 farklı dizüstünü kullandım,bir seferinde hdd arıza verdi (ki muhtemelen bizim hatamız) aradım ,görüştüm yollanırsa kendim değiştirebileceğimi söyledim,ups ile hdd yi yolladılar (ertesi gün elimdeydi) eskisini de kargoyu teslim alırken verdim,geçende DM-1 in bataryası öldü (hiç şarj tutmuyordu) batarya testi yaptırdılar,sonuç sağlıksız çıktı,bilgilerimi aldılar 3 gün sonra yeni batarya elimdeydi

dell de sanıyorum servis konusunda iyi

• sadece 1. sayfayı okudum bende yazamadan edemedım aynı sorunlar bendede mevcuttu sol hoparlörün sesi cızırtılı bimeksten almıstım fiyatı gayet uygun ama servis ve garanti olayı sıfır adamlar satana kadar ilginelıyolar neyse sol hoparlörün dışında malum cihaz amd ve acayip ısınıyor ısınmadan dolayı fanın üzerindeki çita çatladı bariz belli fandan dolayı oldugu adamlar çitaya para çıkartmazlarmı bide deli oldum sonra cihaz gelir gelmez satmıs ve kurtulmustum cihaz tasarım olarak süper ama soğutucusuz kullanım ve berbat bir teknik servisi nedeniyle adını iyice lekeliyor acer bida töbe ettim acerı bedava verseler almam sokakta görsem tekme atmam ayakkabıma zarar verir virüs gibi bi marka imajı aldı gözümde artık o yaşadıklarımdan sonra nerde cahil torpilli kasap adam var teknik servislerine toplamıslar adamlara sebebini söylüyorum saçma sapan alakası olmayan cevap veriyolar neyse şimdi acerım yok sorunda yok mutluyum =)

• ACER FERRARİ ONE 200 NOTEBOOKUMA FORMAT ATIM BÜTÜN DRİVERLERİ YÜKLEDİM AMA WLAN ÇALIŞMIYOR ACERİN KENDİ SİTESİNDEN İNDİRDİM DRİVERLARI ACİLLL YARDIM ABİ Bİ YARDIMCI OLUN KAFAYI YİCEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer890

ACER FERRARİ ONE 200 NOTEBOOKUMA FORMAT ATIM BÜTÜN DRİVERLERİ YÜKLEDİM AMA WLAN ÇALIŞMIYOR ACERİN KENDİ SİTESİNDEN İNDİRDİM DRİVERLARI ACİLLL YARDIM ABİ Bİ YARDIMCI OLUN KAFAYI YİCEM

ön taraftaki switchten açtınız mı wireless ı ?
  • lazzeus kullanıcısına yanıt
    evet açiyorum bişey olmuyor yani wlanın ışığı yanmıyor formattan önce yanıyodu ama.
  • Omer890 O kullanıcısına yanıt
    YOK MU YARDIM EDECEK BİRİ ? @Omer890
  • Nasıl format attınız?
  • Elinde olan varsa startup soundu upload edebilir mi
  • Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın :D elımde şu anda bır acer ferrari one var sanırım one 200 küçük olan amd 1.2 işlemci 3 gb ram hd3200 ekran kartı olan model . Şimdi birkaç sorum var . Bilgisayarda windows7 home premıum yüklü . Ama bilgisayar aşırı derecede yavaş yanı nedenını anlamadım sızce ne yapmalıyım format mı atsam ? Bir de fanı çok ses yapıyor hep bir ses var bunun sebebını bılen var mıdır ? Şimdiden teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossi14

Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın :D elımde şu anda bır acer ferrari one var sanırım one 200 küçük olan amd 1.2 işlemci 3 gb ram hd3200 ekran kartı olan model . Şimdi birkaç sorum var . Bilgisayarda windows7 home premıum yüklü . Ama bilgisayar aşırı derecede yavaş yanı nedenını anlamadım sızce ne yapmalıyım format mı atsam ? Bir de fanı çok ses yapıyor hep bir ses var bunun sebebını bılen var mıdır ? Şimdiden teşekkürler .

konu bilgi paylaşımı için kusur ne demek
    win7 de çok yavaş olması normal değil. bence format atın. eğer daha önce bilinçsizce formatlanmadıysa içinde recovery duruyordur. recovery yaparak ilk aldığınız günkü hale getirebilirsiniz.
    fan maalesef biraz gürültülü çalışıyor. ona pek yapacak birşey yok. sadece zamanla içine toz kıl saç vs girebilir, onlar da hem performans düşüklüğüne hem de sese neden olur. imkanınınz olursa, elinizden geliyorsa içini açıp temizlemeyi deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 21 Ocak 2016; 8:20:54 >

teşekkürler bir ara denerim olmadı . Bu bılgısayar bana bır yerden geldi de acaba recovery nasıl yapılır kısaca anlatır mısınız ?
  • quote:

teşekkürler bir ara denerim olmadı . Bu bılgısayar bana bır yerden geldi de acaba recovery nasıl yapılır kısaca anlatır mısınız ?

açılışta alt+f10 yapınca recovery moduna girer
    Teşekkürler . Yaptım recovery ama hala yavaş yani belki normal hızı budur ama ınternetten okudugum yazılar benım beklentımı yükseltişti baya :D
  • quote:

Teşekkürler . Yaptım recovery ama hala yavaş yani belki normal hızı budur ama ınternetten okudugum yazılar benım beklentımı yükseltişti baya :D

ssd fiyatları düşmüş durumda 120 gb lik ssd yi 140 tlye almak mümkün, yani 140 tl verip ssd takarsanız bariz bir şekilde hızlandığını göreceksiniz, hızına inanamayacaksınız, şiddetle tavsiye ederim
  • selamlar kullanan arkadaslar yardım ederse sevinirim benin sol tarafın tırnağı kırıldı menteşe galiba netten aradım nbulamadım ben bu parcayı nereden bulabilirim amazon filan birde pc tanircisine versem lehim filan kurtarıl mı acaba sahibindende üst kapak gördüm alsam içinde menteşe var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

ssd fiyatları düşmüş durumda 120 gb lik ssd yi 140 tlye almak mümkün, yani 140 tl verip ssd takarsanız bariz bir şekilde hızlandığını göreceksiniz, hızına inanamayacaksınız, şiddetle tavsiye ederim

bu notebooklara ssd takılıyor mu ben ınternette parçası degıstırılmıyor dıye okudum da ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

bu notebooklara ssd takılıyor mu ben ınternette parçası degıstırılmıyor dıye okudum da ?

takılır kardeş

• Pes 13 açar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Uzun zamandır kullanmadığım ve ihtiyaç fazlası kalan bilgisayarımı satışa çıkardım. İlgili link,

https://forum.donanimhaber.com/m_119120015//tm.htm#119120015

Forumdan ilgilenenler için fiyat konusunda esneklik sağlayacağım. Bilgisayar gerçekten ilk alındığı günden farksızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Merhaba,

Uzun zamandır kullanmadığım ve ihtiyaç fazlası kalan bilgisayarımı satışa çıkardım. İlgili link,

https://forum.donanimhaber.com/m_119120015//tm.htm#119120015

Forumdan ilgilenenler için fiyat konusunda esneklik sağlayacağım. Bilgisayar gerçekten ilk alındığı günden farksızdır.

Bilgisayar SATILMIŞTIR. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.