Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
129.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz de kendiniz temizleyiverin. elektirk süpürgesini dayayın gitsin heatsink e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

siz de kendiniz temizleyiverin. elektirk süpürgesini dayayın gitsin heatsink e

Ne kadar ''komik'' insanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

arkadaslar urunun tek sorunu ısınmak gıbı gozukuyor 2 subat 2010 da aldım 4 yada 5 kez garantıye verdım ısınma sorunu yuzunden; temızleyıp gerı gonderıyorlar eskısıne dönüyor.

Aynı şekilde kardeş ben de ocak 2010 da aldım 1 defa gönderdim 1-2 ay öncesine kadar iyiydi ama şimdi ısınma problemi başladı tekrar göndericem
    bakalım bu sefer ne olacak?
    başka yapabileceğim bir şey varmı sen 4-5 kere gönderdin neler diyorlar ?

4 yada 5 kez gönderdim sanırım tam hatırlamıyorum . ilk gerı geldıgınde super performans verıyor hıssedılır şekilde fakat 2-3 hafta sonra düşüyor performans .2 ay sonrasında ise ısınıp kapanma olayları yaşanmaya başlıyor . çok yaşadım bunu garantisi bitince uğraştıracak onu düşünüyorum artık. serviste brsey söylemıyorlar fan pislenmiş temızledık deyıp gerı verıyorlar.

• garanti süresi 12 ay mı 24 ay mı bilen var mı?
    benim hoparlörler patladı sanırım bir tanesi çok kötü ses veriyor.
  • garant, süresi 24 ay olmalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

quote:

arkadaslar urunun tek sorunu ısınmak gıbı gozukuyor 2 subat 2010 da aldım 4 yada 5 kez garantıye verdım ısınma sorunu yuzunden; temızleyıp gerı gonderıyorlar eskısıne dönüyor.

Aynı şekilde kardeş ben de ocak 2010 da aldım 1 defa gönderdim 1-2 ay öncesine kadar iyiydi ama şimdi ısınma problemi başladı tekrar göndericem
    bakalım bu sefer ne olacak?
    başka yapabileceğim bir şey varmı sen 4-5 kere gönderdin neler diyorlar ?

4 yada 5 kez gönderdim sanırım tam hatırlamıyorum . ilk gerı geldıgınde super performans verıyor hıssedılır şekilde fakat 2-3 hafta sonra düşüyor performans .2 ay sonrasında ise ısınıp kapanma olayları yaşanmaya başlıyor . çok yaşadım bunu garantisi bitince uğraştıracak onu düşünüyorum artık. serviste brsey söylemıyorlar fan pislenmiş temızledık deyıp gerı verıyorlar.

bana da fanını temizledik dediler yeni geldi bilgisayar bilmiyom bakalım inş sorun süreklilik kazanmaz
    ocakta bitiyo garanti ondan sonrası artık altına bi fan soğutucu alırız gibi geliyor.....

arkadaşlar bu bilgisayarın ekran kartı sitesinde ne olarak geçiyor neresinden indirecem modelini falan seçiyorum driver kısmında 3G QUALCOMM diye bir şey var
    hangisi ekran kartı driver ı bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinibaga -- 13 Mayıs 2011; 20:39:29 >

• arkadaşlar bu bilgisayarın ekran kartı sitesinde ne olarak geçiyor neresinden indirecem modelini falan seçiyorum driver kısmında 3G QUALCOMM diye bir şey var
    hangisi ekran kartı driver ı bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa.aslan

ati radeon 3200 hd ekran kartı driver içinde link :)
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista64.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1&lang=us&rev=&ostype=

çok sağol yardımın için peki ekran kartının driver ını güncellemek gibi bir şey gerekli mi?
    bazı reklam içeren sitelerde mozilla çok zorlanıyor yani takılıyor gibi oluyor ekran kartından mı flash player den mi olur?

• bu dediğiniz şey eklentilerle ilgilidir ekran kartı sorun yaratmaz ama güncellemede yapılabilir sorun olmaz.
    ferrarini ekran kartı güzel dxva desteği var mediaplayer classic 64 bit kullanıyorum ben mkv 720p filmleri tamamen ekran kartı hallediyor, işlemci kullanımı olmuyor.
    bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Merhabalar arkadaşlar ben donanımhaberin açmış olduğu ferrari one konusunu yeni farkettim arkadaşlar

Listeye beni de ekleyebilirsiniz ürünü 30 ARALIK 2009 da aldım yılbaşından bir gün önce.

Nese size birkaç sorum war.

720p filmlerde donmalar yaşıyorum windows ultimate kurmuştum fazla ısınıp kapanıyordu pes 2010 oynarken bende pc de sorun war zannetim hemen servise yolladım onlarda tekrar üzerinde olan home premium u kurmuşlar sorun düzeldi , birde ben ses çıkışının girişini kırmıştım nasıl oldu diye sormayın bende bilmiyorum ses sistemine bağlamıştım birden ayağım takıldı çattt diye bir ses geldi sonra tekrar taktım ki kabloyu çalışmıyor nese ki servis onu da halletti ama 2. servise gönderdiğimde ilk gönderdiğimde o sorunu düzeltmemişlerdi.komple sağ taraftaki ethernet girişine kadar değiştirmişler usb portlar falan değişmiş tek parça galiba.

Sizde 720 ve 1080p filmlerde donmalara yaşıyormusunuz????

• Kardeş bende 720p filmlerde bile donuyor.....
    hangi media player
  • http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html

bu sayfadan zip file 64 bit olanı indirin ayar kısmı kolay yarın sabahtan yazarım 720p mkv de işlemci oynamıyor bile dxva desteği ile ekran kartı oynatıyor tamamen.
  • media player calassic 64 bit indirdikten sonra,ayarlarda şu şekilde olacak o harfine veya görünümün altında ayarlara girin
     Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

bunları yaptıktan sonra deneyin tamamen ekran kartı çözüyor mkv 720p leri işlemci oynamıyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.aslan -- 17 Mayıs 2011; 11:16:00 >

• Ferrari temasını nasıl bulabilirim? önceki sayfalarda yazılan r-a-pidshare linkleri ölmüş. hdd'yi ssd yaptım ama temeyı nasıl yükleyecem bilemiyorum yardımlarınızı rica ediyorum
  • Arkadaşlar son bir haftadır acer ferrari one notebookum ısınmadan dolayı kendini kapatıyor, fabrika ayarlarına döndürdüm ama sorun devam ediyor, fanı da çalışıyor sesinden anladığım kadarıyla ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar Merhaba herkese,

Ben Acer Ferrari One netbook umun İşlemcisini değiştirmek istiyorum fakat işlemci anakarta lehimli dediler doğrumudr acaba için açıp bakan varmı

Aynı sokette 1.9 Ghz hızında işlemci buldum fiyatıda gayet uygun Alıp takmak istiyorum ama işlemci anakarta birleşikmi bilen warsa yardım etsin lütfen ????
  • bır sure sonunda fan pislendigi ıcın gorevını yerıne getıremıyor ve alet ısınıp kapanıyor , sogutucular yeterlı olmuyor emın olun kac tane denedım .

ve işlemciyi değiştiremezsiniz ,anakart uzerıne farklı bır lehımleme ıle baglanıyor
  • arkadaslar merhaba bu netbooku cep telefonum ıle takaslamak ısteyen bır arkadasımız var.benımde hosuma gıtmedı degıl cıhaz.yalnız tek sorum olacak.ferrarı ıle ozellıkle bu yıl cıkacak oyunları tam performan ıle oynamam mumkunmu.pes 2012,nfs bu yıl cıkacak oyunu,god of war pc versıyonu falan gıbı.ps3 um var ama her yere goturemıorum ve gıttıgım yerlerde oyun keyfıde yapmak ıstıyorum.ve en can sıkıcı tarafı bluetooth olmaması ve hdmı cıkısı eksıgı.ama suan ıcın en cok aklıma takılan oyun oynama performans konusu.bu soruma olumlu cvp alırsam takası yapmayı dusunuyorum.bırde ılgılenen arkadaslarımızı hemen bır cvp yazarlarsa cok sevınırım.
  • Hocam netbook ile oyun oynanmaz
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.