Biz de kampanya bitmeden yetişip bir arkadaşa sipariş edeceğiz Vatan'dakini. Gözümde hâlâ piyasanın en alımlı netbooku. Fiyatı da bu seviyeye gelmişken alalım dedik.
stanbul bilişim den alayım dedim Acer One 200 ü,stokta varmı dedim:Acer ferrari türünden hiç kamadı dedi ve 3 haftaya kadarda gelmeyecekmiş.
Merhaba Arkadaşlar. Bilgisayarım acer ferrari one200. sistemim win7 home premium yahoo messengerda çalışan webcam msn messengerda görünmüyor. daha doğrusu "ses ve görüntü kurulumu"nda webcamı görüyor ama konuşma penceresinde webcam yokmuş gibi oluyor. çözüm önerisi bekliyorum
Beyler aranıza benide alırsanız sevinirim
Herkese merhabalar,
Benim bir problemim var. Herhangi bir wallpaper'ı kaydedip kişiselleştir bölümünden o resmi wallpaper yaptığımda biligisayar açılıp kapanınca tekrar ferrrari temasına geçiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Teşekkürler.
geçenlerde bir arkadaş yanında bu netbooku getirmiş çok hoşuma gitti ve hayran oldum ufak tefek heryere birlikte götürülebiliyor......pili oldukça uzun gitti....birde bazı oyunları orta kalite ayarlarda oynayabiliyorsunuz.... bendeki büyük ekran sony f12 notebook ile bu rahatlığım yok.....masaüstü notebooku gibi birşey.. .....kocaman ekran vew 3.5kg gibi walla bu aletin pratikliği ve özellikleri çok hoşuma gitti
ben bu aletten yani acer ferrari one 200 almak niyetindeyim......ne dersiniz? tavsiye edermisiniz????? artıları ve eksileri anlatırmısınız????
Arkada?lar makineyi çok begendim bende yeni netbook alaca??m arada oyun oynayacagm dizi film icin al?yorum asl?nda Ama bu kadar çok param yok en fazla 800 olur .. Bunun akranlarindan bir sey önerebilirmisnz ayrica 11.6 inc 14 inc aras?nda çok fark varmi elde ta??nabiliyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
geçenlerde bir arkadaş yanında bu netbooku getirmiş çok hoşuma gitti ve hayran oldum ufak tefek heryere birlikte götürülebiliyor......pili oldukça uzun gitti....birde bazı oyunları orta kalite ayarlarda oynayabiliyorsunuz.... bendeki büyük ekran sony f12 notebook ile bu rahatlığım yok.....masaüstü notebooku gibi birşey.. .....kocaman ekran vew 3.5kg gibi walla bu aletin pratikliği ve özellikleri çok hoşuma gitti
ben bu aletten yani acer ferrari one 200 almak niyetindeyim......ne dersiniz? tavsiye edermisiniz????? artıları ve eksileri anlatırmısınız????
Üşenmeyinde okuyuverin baştan topiği. Bunlar yazılıp çiziliyor zaten bu topikte.
Ayrica bir sorum daha olacak bu ferrari ayar?nda fakat daha dü?ük fiyatli önerebilecegnz netbook var mi
arkadaşlar bende aldım ürünü çok hoş bir ürün 1070 TL 12 AY TAKSİTLE ALDIM FIYATI NASILDIR SIZCE
ben 2.versiyon ferrariyi bekliyorum. önümüzdeki yıl bana oldukça gerekli olacak. aslında şu anki model de oldukça başarılı. hatta bence piyasadaki en alınabilir netbook. ama pil ömrü, hdmi ve şu an acil ihtiyacım olmamasından dolayı bir sonraki modeli beklemeye karar verdim.
Geçtiğimiz haftasonu 3 günlük kısa bir seyahate çıktım otobüsle.Ferrari'yi de yanımda götürdüm.Kafamdaki endişelerim şunlardı:
Devamlı evde şarja takılı ve altında soğutucuyla kullanmaktan dolayı yolda aşırı ısınma yapar mı ve pili optimum seviyede kullanabilir miyim?
Yolda soğutucusuz kullanmama rağmen hiçbir ısınma sorunu yaşamadı.Yolda oyun da oynamadığım için aşırı performans gerektiren bir durum da olmadı zaten.Pil de fabrikadan çıkma seviyelerindeydi wireless açık 3 buçuk saati gördüm rahatlıkla.Bir üst kapasite piliyle bu aleti çok rahatlıkla uzun ve prizsiz yolculuklarda kullanabilirsiniz.
Yanlız bu modelin ikinci el fiyatları düşmesiyle birlikte ileride satmak isteyenlerin çok fazla para kaybedeceği kesin.Ben ısrarla 4 gb lık verisyonunu beklerken 830 lira gibi zamanında komik bir rakama 3 gb lık ve bluetooth suz memlekete ilk gelen versiyonunu almıştım çok az kullanılmış halde.Faturası 1300 küsür liraydı.Elektronik ürünlerimin üzerine titrememe ve ilk aldığım güne çok yakın bir kondisyonda olmasına rağmen bu alet şu an benim gözümde 600 liradan fazla etmez.Eğer alıp da memnun olmayanlar varsa bu üründen tavsiyem hemen satmaları yoksa bu ürünün yeni modeli geldiğinde değil 600 lira etmek 500 lirayı bile zor görür bence.
Son olarak sormak istediğim birşey var.Paket içeriğinde hiç driver ve windows cd si var mı acaba yoksa bütün hepsi hard disk içinde mi? Bugüne kadar hiç formatla işim olmadı ve içinde sadece geçici olarak kullandığım dosyalar mevcut.Yine de bir sormak istedim.Bu prestijli ürünü kullananlara selam olsun.alacaklara da şimdiden hayırlı olsun ;)
@metcat hocam ürünün oyunlardaki durumu nedir 1.2 lik i?lemcisinden dolay? almaktan korkmaktayimda
Sonuçta performanslı bir netbook olmasına karşın alienware gibi bir oyun makinesi değil.Yine de 2005 ve öncesi oyunlarda hiçbir sorun olmaz.Menejerlik oynuyorsan yükleme süresi uzun kalır ama biraz sabırla çok güzel oynayabilirsin.fm2005 te 13 14 sezonluk bir takımım var ve hala oynuyorum büyük bir sıkıntım yok.Şu sıralar aktif olarak nfs porsche 2000 ve gta vice city oynuyorum.dvd okuyucum olsa san andreas ı da yükleyip deniyecem.hitman 1 2 ve 3 te sorun yok ancak hitman 4 rahat bir şekilde oynamak için yeterli değil.ya da ben uygun ayarlarına getiremedim :) Nfs serisinde porsche'dan sonra hot pursuit 2 underground underground 2 yi de sıkıntısız oynadım.carbon ve most wanted ı denemedim ama minimum sistem gereksinimlerine yetecek kadar gözüküyor.Futbol olarak da tek yüklediğim oyun pes6 ydı ve gayet güzel çalıştı.Sonuç olarak bu bilgisayarla nostalji yapabilirsin çok güzel ama günümüz oyunlarına elveda demen lazım.en azından işlemci ve ekran kartı isteyenlere.
Hocam forumda acer em250 atom i?lemci 1 gb ram gma950 ile oc yap?p ve ve benzeri programlar ile pes2009 , most wanted vb oyunlari çal??t?rm?? bu acer kat kat iyi fakat acerin 1.2 lik i?lemcisinin OYUN performans? atom 1.6 dan daha kötü mu ..
O kadar detayını bilemiyecem ama almadan önce bir sitede netbook işlemcilerini performanslarına göre puanlandırmışlardı.Acer ın işlemcisi orta seviyelerin üzerindeydi.sonuçta çift çekirdekli olması 1.2 lik hızını ekarte ediyor bana göre.annemin nc10 unda zaman zaman donarak yaptığım işlemlerin hepsini ferrari'de sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim.tabi bunda 64 bit işlemci olmasının da etkisi çok büyük.
arkadaşlar ferrari kullanıcısıyım :) ancak benim evdeki tv bozuldu bu ürüne harici dvb-s tv kartı ötneğin;
Inca IT-DG36 Wonder USB Digital Satellite TV/FM TV Kartı (Türkçe Menü)
takarsam tv izlememde bir sorun olurmıu ????
Bilgisayarın bataryasının yeniden şarj edilmesi konusundaki bir sorun hakkında yeni bir BIOS update (güncelleme) yayınlanmış.
Böyle bir sorun yaşayan var mı bilmem ancak 9/8/2010 tarihli 3112 numaralı BIOS update aşağıdaki sayfada.