Hic fena degil aslinda. Eger stabilse 85hz de gayet iyi :) Yabanci forumlardada genelde 80-85 stabilite deniyordu. Bir 96 bir adette 99 gormustum. Goruntude fark olusuyormu peki hocam 60-85 arasinda size gore? Benim monitorde cok ciddi fark oluyor 60-75 arasinda
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit_Rises
quote:
Orijinalden alıntı: basturk9027
72 den sonraki kırılma noktası olması nedeniyle 96 önemli benim için. Yurtdışı forumlarda 96 yapan var. 80 civarlarında kalanlarda. Merak ediyorum o yüzden.
hocam monıtordeki oc olayı ekran kartlarındaki oc olayı gibi farklılık gosteroyor mu aynı model de olsalar?
yani bnedeki bu monitor 75 de kalıyor ise sen de aynısından alsan 96 yapma sansın var mı yani?
O biraz sans hocam cpuda oc yapmak gibi iyi cikarsa oluyor yoksa olmuyor. Zorlamali yontemler yok diye biliyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: basturk9027
Hic fena degil aslinda. Eger stabilse 85hz de gayet iyi :) Yabanci forumlardada genelde 80-85 stabilite deniyordu. Bir 96 bir adette 99 gormustum. Goruntude fark olusuyormu peki hocam 60-85 arasinda size gore? Benim monitorde cok ciddi fark oluyor 60-75 arasinda
hafıf sekılde hıssettım hocam farkı yanı bence bu paraya tr de ancak 1080p monıtor alırız o da 60hz olur ve ips diye de 1000tl cekerler 1080p monıtore.bence almayı dusunuyorsanız bır dakıka bıle dusunmeyın.
en son yaptıgım ayarda 3 saatır oyun oynuyorum hıc bır sıkıntı cıkmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme