Şimdi Ara

ACER G257HU 4ms monitor alindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Urunu amazondan aldim ve dun itinari ile teslim edildi sabaha karsi kurup olu piksel testi ve back light bleed testi yaptim.

Cok sukur olu piksel vs cikmadi

Backlight bleed testine gelirsek ise yada ips glow ,evet bir miktar sol alt kosede isik suzmesi var ama rahatsiz edecek duzeyde degil.Kaldi ki ben bu durumlara alistim kullandigim tv den ve back light olmayan bir panel bulmak imkansiz gibi birsey bu yuzden cok takilmiyorum artik

Ben bu monitore mevcutta pc mi baglayip kullandigim lg 32lm660s tv den gectim.dolayisi ile benim icin bulunmaz bir nimet masa ustunde mouse dan aldigim tepki.yani masa ustunde mouse un bir hareketinde ohh be dedirtti bana ozlemisim monitorlerdeki tepki suresini.biraz da tabi beklentiler ile alakali bir durum.bu monitor bana 930tl civarina geldi ve asiri memnun kaldim en basta 2k bir monitor ve bu fiyata alinabilecek en ucuz monitor daha ucuzu yok sanirsam.

Renkler gayet canli ve parlaklik cok guzel zaten ips panel ve 4ms.

Denedigim oyunlar gta 5 ,dying light ve dahasi olacak asiri memnun kaldim.acik soyliyeyim bu monitorde beni heyecanlandiran 250$ 'a 2k ips 4ms monitor olusu.oyunlarda 1080p den 2k ya geciste farki direk hissediyorsunuz gercekten muazzam bir goruntu.

Bu monitorden once dedigim gibi 1080p bir tv kullaniyordum ve bir monitorum yoktu.ekran karti olarak 980 ti aldim ve baktim ki 1080p icin fazla ve 2k cozunurluge gecmem lazim ve bununla birlikte kendime monitor almayi uygun gorerek ve beklentilerim belli cerceveler icerisinde arastirmaya girerek bu monitorde karar kildim.

Resim vs atacagim simdi hizlica dusuncelerimi belirtmek istedim varsa sorunuz lutfen yazin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 20 Şubat 2016; 15:19:54 >

• merhaba
    bir karar verdiniz mi acaba?
    bende bu monitörde tepsi süresinde takıldım
    ayrıca bunun alternatifi olarak Asus 25AQ düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaki

merhaba
    bir karar verdiniz mi acaba?
    bende bu monitörde tepsi süresinde takıldım
    ayrıca bunun alternatifi olarak Asus 25AQ düşünüyorum

Selam hocam

Acer g257hu aldim amazondam 990tl gunruk kargo dahil gelsin bi bakacagim ozelden de mesajlasabiliriz sormak istedikleriniz olur ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden hayırlı olsun. Acer pek iyi imajı olmasada monitör konusunda test sitelerinde adını görüyorum. umarım memnun kalırsın.
    Amazondan da bende alış verişim var ama Gümrük limitinin altında kalan ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaki

şimdiden hayırlı olsun. Acer pek iyi imajı olmasada monitör konusunda test sitelerinde adını görüyorum. umarım memnun kalırsın.
    Amazondan da bende alış verişim var ama Gümrük limitinin altında kalan ürünler.

Hocam yorumlara bakarak alfim asus mx25q yada pb258q modellerinde cok fazla backlight bleed ve olu piksel sorunlarindan bahsedilmisti o yuzden es gectim e tabi aralarinda da 100 dolar oynadigi icin tercihimi acer dan yana kullandim umarim bir sikinti yasamam insallah.suanda gumrukte vekalet verdim ups adima urunu cekicek 2 gun oldu geldigi gibi testleri yapip burada basligi degistirip paylasacagim

• Arkadaslar merhaba

Urunu amazondan aldim ve dun itinari ile teslim edildi sabaha karsi kurup olu piksel testi ve back light bleed testi yaptim.

Cok sukur olu piksel vs cikmadi

Backlight bleed testine gelirsek ise yada ips glow ,evet bir miktar sol alt kosede isik suzmesi var ama rahatsiz edecek duzeyde degil.Kaldi ki ben bu durumlara alistim kullandigim tv den ve back light olmayan bir panel bulmak imkansiz gibi birsey bu yuzden cok takilmiyorum artik

Ben bu monitore mevcutta pc mi baglayip kullandigim lg 32lm660s tv den gectim.dolayisi ile benim icin bulunmaz bir nimet masa ustunde mouse dan aldigim tepki.yani masa ustunde mouse un bir hareketinde ohh be dedirtti bana ozlemisim monitorlerdeki tepki suresini.biraz da tabi beklentiler ile alakali bir durum.bu monitor bana 930tl civarina geldi ve asiri memnun kaldim en basta 2k bir monitor ve bu fiyata alinabilecek en ucuz monitor daha ucuzu yok sanirsam.

Renkler gayet canli ve parlaklik cok guzel zaten ips panel ve 4ms.

Denedigim oyunlar gta 5 ,dying light ve dahasi olacak asiri memnun kaldim.acik soyliyeyim bu monitorde beni heyecanlandiran 250$ 'a 2k ips 4ms monitor olusu.oyunlarda 1080p den 2k ya geciste farki direk hissediyorsunuz gercekten muazzam bir goruntu.

Bu monitorden once dedigim gibi 1080p bir tv kullaniyordum ve bir monitorum yoktu.ekran karti olarak 980 ti aldim ve baktim ki 1080p icin fazla ve 2k cozunurluge gecmem lazim ve bununla birlikte kendime monitor almayi uygun gorerek ve beklentilerim belli cerceveler icerisinde arastirmaya girerek bu monitorde karar kildim.

Resim vs atacagim simdi hizlica dusuncelerimi belirtmek istedim varsa sorunuz lutfen yazin arkadaslar.

• ben de bu monitörden aldım. kırmızı renkte zor farkedilen 3 adet ölü piksel var fakat diğer renklerde yok. kullanımda da farkedilmiyor full kırmızı bir görüntü çıkmadıkça. ışık sızması, bulutlanma hiç yok. amazon'dan aldığım için fiş tipi amerikaya göre. 1-2 liraya bulunabilen dönüştürücü ile sorunsuz kullanılmakta. içerisinde displayport, hdmi, dvi ve ses kablosu çıkıyor. duvara sabitlenmiyor, yükseltilip alçaltma fonksiyonu da yok. amazon'da bir kullanıcı kendi yöntemiyle duvara sabitlediğinden bahsetmiş... 24" 1080p 144hz asus monitörden(vg248qe) geçtim. asus'un TN paneline göre renkler ve keskinlik gayet hoş. displayporttan 1440p 80hz olarak overclock ettim. parlaklık en yüksek ayarda tatmin edici, daha fazlası rahatsız eder. oyunlarda ghosting minimum düzeyde, daha önce kullandığım ips panellere göre (viewsonic vx2363smhl) çok çok iyi. 2k olmasının bazı handikapları yok değil, tarayıcıda yazılar ufak, büyütürseniz de sayfalardaki bazı butonlar vs sırıtıyor. masaüstünü de %125 olarak kullanıyorum. özetle ben memnun kaldım. hem ips panel olsun hem de oyun oynayayım istiyorsanız bu monitör sizi üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 3 Mart 2016; 16:26:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

tesadüfen bugün bu konuyu gördüm bende sanırım birkaç gün içerisinde tr de satan bulamazsam amazondan sipariş vereceğim.

Beni en çok düşündüren 1440p de 25 mi 27 mi sorusu açıkçası bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim ?

Mevcutta u2312hm kullanıyorum IPS FHD,

25 olarak bu monitör çok tatmin edici gözüküyor fiyat / perf olarak.
    27 olarak da yine dell u2713H HM yada 2715 var bir de catleap gibi aslında kendini kanıtlamış uygun fiyatlı kore ürünleri var kafam biraz karışık samimi yorumlarınız benim için önemli.

Ekran kartım 970 mükemmel olmasa da çok fazla soru çıkarmayacaktır diye düşünüyorum ki gerekirse bir sonraki stepte onu da upgrade edebilirim.

cevaplarınız için teşekkürler
  • Oyun da oynadigim icin 27 almadim ben. Sanki 25'te daha hos durur gibi geliyor. Bu arada urundeki panel super ips yani s-ips diye geciyor.

• Link verseniz daha iyi olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocqm. Aldiginiz monitoru bende arastiriyorum bir suredir. Aradan 3 ay gecmis tecrubelerinizi paylasirmisiniz. Herhangi bir sikinti ghosting vs oldumu ? En cok merak ettigimse oc denedinizmi 96hz gorebilirmi sizce.

• Hic bir sikinti yasatmadi hocam cok sukur.hergun kullaniyorum en uygun 2k panel tr de bile bulamazsiniz 2k dedin mi fiyat 2k lara cikiyoramazon bir de 50$ gumruk bedeli geri odedi 850tl ye gelmis oluyor boylece

Peki hocam oc konusunda ne diyorsunuz. Dene yaptinizmi hic.

• Enteresandir ureticiler bi turlu 25 inch 144hz 2k monitor cikarmadilar.

• Hocam 75hz de kullanabildim varsa oc etmenin baska bir yolu bir de onu deneyeyim.normalde nereden nasil oc yapiliyor?

Sira ile hz degerlerini secip test ederek degil mi?

Aynen dediginiz gibi deneyip test ederek oluyor hocam. Panel oc sinde genelde 24 katlari onerilir film izlerken yirtilma olusmmasi adina. O yuzden dizi film ws izliyosaniz 72 yada 96 oneririm. Bos bir zamaninizdada 96 hz test ederseniz sewinirim.

• Test ederim tabiki de.yalniz 96 da israrci olmanizin bir sebebi mi var yani bu monitorde 96 yapan birilerini mi okudunuz forumlarda?

72 den sonraki kırılma noktası olması nedeniyle 96 önemli benim için.
    Yurtdışı forumlarda 96 yapan var. 80 civarlarında kalanlarda. Merak ediyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

72 den sonraki kırılma noktası olması nedeniyle 96 önemli benim için.
    Yurtdışı forumlarda 96 yapan var. 80 civarlarında kalanlarda. Merak ediyorum o yüzden.

hocam monıtordeki oc olayı ekran kartlarındaki oc olayı gibi farklılık gosteroyor mu aynı model de olsalar?

yani bnedeki bu monitor 75 de kalıyor ise sen de aynısından alsan 96 yapma sansın var mı yani?
  • hocam 85hz maximum suanda denedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.