Şimdi Ara

Acer harddisk bölümlendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: Bozkurt JK

Arkadaşlar Paragon Partition Manager sistem çökertmekte birebir.Tavsiye ederim.
    Daha önceden sistemi olan birçok harddiski bölümledim. partition magic bu konunun üstadı ama elimde olmadığı için paragonu kullandım sistem çöktü.
    paragon ile bikaçkez başarılı olsamda bu çöken 3.sistem.

Yine uzun süren bölümlemelerin ardından sonunda pc kapandı ve oldu bu iş dedim . o da nedir görüntü gelmiyor laptop beklemeye aldı sanırım ama ne yaptıysam bidaha geri getiremedim.görüntü yok çünkü:( mecburen restart yaptım ve sistem açılmadı kurtarma cdnizi takın dedi.

ne yapmam lazım sistem vista önmli bilgi çok. onarılabilinir mi?

Kusura bakmayın iki yere açmak zorunda kaldım konuyu bu arkadaştaki sorun bnde de var ondan alıntı yapıyorum. dün bnde acer 6930g laptopuma paragonla disk bölümlemesi yapayım dedim cdeki 20 gblık boş kısmı dye aktarmak istedim bnm de bimüddet sonra ekran karardı reset attım recovery disk takın dio ama recoveryu disk oluşturmadım acerin alt+f10 kurtarma özellii de çalışmıo napmam lazım lütfen profesyonel arklar bize yardım etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdmrts -- 5 Temmuz 2009; 0:21:22 >

• ya yok mu cvp verebilcek olan e yuh yaa
  • Merhaba
    Ben de bugün aldığım HP dv6-1144 ile aynı sorunu yaşadım.
    Paragon dos ortamında c yi bölerken ekran karardı. Açılırken hata verip kalıyordu. Sanırım aynı sorun.

Kurtarma DVD si varsa
    BIOS dan dvd ile başlatmayı seçerek geri yükleyebilirsin

Açılış menüsünde de Kurtarma DVD si ile geri yükleme seçeneği var ancak bende de çalışmamıştı. Sorun BIOS dan çözülüyor.

Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.