Şimdi Ara

### Acer Iconia Tab A100 ANA KONU ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
1
Favori
37.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ### Acer Iconia Tab A100 ANA KONU ###
     ### Acer Iconia Tab A100 ANA KONU ###

Acer Iconia Tab A100 Tablet PC 7 inç boyutunda çoklu dokunmatik desteğiyle piyasaya hızlı bir giriş yaptı. 8GB kapasitesi, Android işletim sistemi, çift çekirdekli 1GHz Nvidia’nın Tegra 250 işlemci, 1GB RAM, ön yüzeyinde 2MP WEB kamerası, arka yüzeyinde 5MP kamerası bulunan cihazın microSD / microSDHC kart yuvası bulunmaktadır. Acer Iconia Tab A100 Wi-Fi, Bluetooth, mikro HDMI, USB 2.0 ve mikro USB 2.0 bağlantılarını desteklemektedir.

Acer Iconia Tab A100 Teknik Özellikleri

İşlemci: nVidia Çift Çekirdek Tegra 250 İşlemci (1.0 GHz, 1MB L2 Cache)
    Bellek: 1GB DDR2 SDRAM Bellek
    Ekran: 7 inç WSVGA (1024 x 600) kapasitif çoklu dokunmatik ekran
    Grafik Modülü: Tümleşik NVIDIA GeForce Graphics Controller
    Depolama: 8GB Dahili hafıza
    Ses: Dahili hoparlör ve mikrofon Tümleşik Ses kartı,
    Bağlantı: 802.11b/g/n Kablosuz LAN, Bluetooth 2.1 + EDR
    Arayüz: 1x USB 2.0 Port, 1x mikro USB 2.0 Port, 1x mikro HDMI Port 1x Mikrofon 1x kulaklık çıkışı
    Kart Okuyucu: Micro SD / Micro SDHC kart okuyucu, 32GB maksimum Destek
    Kamera: Dahili 2.0MP Ön ve 5.0MP Arka Kamera
    Batarya: 2-hücreli 11.3 W / h 1530 mAh Lityum Polimer Pil, 5 saate kadar şarj süresi
    Boyutlar (GxDxY): 7.7 x 4.6 x 0.5 inç
    Ağırlık: 0.41 kg
    İşletim Sistemi: Android 3.2 Petek İşletim Sistemi
    Fiyat: Acer Iconia Tab A100 yurt dışı satış fiyatı 333,90 $

Detaylı TÜRKÇE İnceleme

-- Kutu İçeriği ve İlk Bakış --

-- İnceleme --

-- Güneş Altında A100 vs ipad2 --

geri kalan tüm bilgiler önümüzdeki günlerde eklenecektir.Sizlerde destek olabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 31 Ocak 2012; 15:26:49 >

• Rom - Root vb bilgiler için ilk mesaj rezerve edildi...
  • hayalimdeki tablet
  • Vatandaki stoklarin tamami pembe.
    Alacak arkadaslar vatani arayip teyit ettirsinler.Siyahi olsa hic dusunmeden alacagim.
  • Dün 10 taksit 621 tl ye Vatandan aldım. Vatan Bornova da 6 tane vardı hepsinin rengi pembe idi. Renk itici bir bir pembe gibi durmuyor. birebir görerek karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmasat

Dün 10 taksit 621 tl ye Vatandan aldım. Vatan Bornova da 6 tane vardı hepsinin rengi pembe idi. Renk itici bir bir pembe gibi durmuyor. birebir görerek karar verin.

Öncelikle hayırlı olsun.Cihazın canlı 1-2 resmini yükleyebilir misiniz ? Bende almak üzeriyim fakat vatanbilgisayar'ın yeniden kampanyaya girmesini bekliyorum.
    Son olarak (eğer varsa) 2.5'' hdd bağlamayı deneyebilir misiniz ? Güç yetmediği için çalışmayabilir.Tableti adaptöre bağlayarak deneyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

quote:

Dün 10 taksit 621 tl ye Vatandan aldım. Vatan Bornova da 6 tane vardı hepsinin rengi pembe idi. Renk itici bir bir pembe gibi durmuyor. birebir görerek karar verin.

Öncelikle hayırlı olsun.Cihazın canlı 1-2 resmini yükleyebilir misiniz ? Bende almak üzeriyim fakat vatanbilgisayar'ın yeniden kampanyaya girmesini bekliyorum.
    Son olarak (eğer varsa) 2.5'' hdd bağlamayı deneyebilir misiniz ? Güç yetmediği için çalışmayabilir.Tableti adaptöre bağlayarak deneyiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Resmini, pembe rengin nasıl durduğunu görmek için istiyorsanız yanılabilirsiniz. daha önce dediğim gibi renk konusunda canlı olarak elinize alıp öğle karar verin. hdd konusundada akşam deneyip sonuçları yazarım.

Edit İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmasat -- 8 Şubat 2012; 10:04:48 >

• Tableti elektrik bağlantısı ile elimde bulunan 500 gb verbatim 2.5 hdd ile denedim ama malesef çalışmadı. belki başka diskler çalışabilir.
  • quote:

Tableti elektrik bağlantısı ile elimde bulunan 500 gb verbatim 2.5 hdd ile denedim ama malesef çalışmadı. belki başka diskler çalışabilir.

Teşekkürler.Vatan pc'nin kampanyası bu haftasonu da varmış.Merak ettiğim bir-iki nokta var.Cevaplarsanız sevinirim.

Şuan android sürümü nedir ? 3.2 güncellemesi var diye biliyorum.(Bağzı kaynaklarda 4.0 güncellemesi de çıkacağı yazmıştı ama net bilgi değil).
    Çevrimiçi güncelle kısmından bakabilir misiz ? Tahmin ediyorum android sürümünden dolayı hdd çalışmadı.
    Son olarak usb klayve ve mouse bağlamayı dener misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

quote:

Tableti elektrik bağlantısı ile elimde bulunan 500 gb verbatim 2.5 hdd ile denedim ama malesef çalışmadı. belki başka diskler çalışabilir.

Teşekkürler.Vatan pc'nin kampanyası bu haftasonu da varmış.Merak ettiğim bir-iki nokta var.Cevaplarsanız sevinirim.

Şuan android sürümü nedir ? 3.2 güncellemesi var diye biliyorum.(Bağzı kaynaklarda 4.0 güncellemesi de çıkacağı yazmıştı ama net bilgi değil).
    Çevrimiçi güncelle kısmından bakabilir misiz ? Tahmin ediyorum android sürümünden dolayı hdd çalışmadı.
    Son olarak usb klayve ve mouse bağlamayı dener misiniz ?

Usb fare çalıştı onu denemiştim. Cihazı ilk açtığında versiyonuna bakmamıştım. internet bağlantısı yaptıktan sonra güncelleme var dedi ve güncelleme sonrası versiyon 3.2.1 oldu. Pil konusuna biraz deyinmek istiyorum. şu an 5 inci şarjı yaptım. şarj süresi olarak (ekran parlaklığı otomatikte) iken yaklaşık bir buçuk saat civarı oyun, internetten izlediğim bir adet film yaklaşık yarım saat kurcalama sonrası pil bitti. daha önceki şarjımda yaklaşık yüzde 41 dolu halde iken internetten film izlemeye başladım. 100 dakikalık filmin son 10 dakikasını seyredemeden pil bitti. Yani şarj meselesi beni biraz üzecek gibi. Yoksa cihaz oldukça seri. şimdiye kadar ne bir şişme nede tıkanma yaptı. daha önce samsang p1000 galaxy tab kullanmıştım. performans olarak makayese bile edilmez. Cihaz 1 gb ramin hakkını veriyor.

• İlginç bir şey oldu daha önce çalışan usb fare artık çalışmıyor. ve bluetooth da sorunlu çalışıyor. bluetooth faremi ve bilgisayarımı eşleştiremedim. ne olduysa güncellemeden sonra oldu sanki.
  • ben de tam alıyordum pilin 1530 mah olduğunu öğrendim şarj cihazı elde dolaşmak zorunda kalırsınız . benim telefon bile 1650 mah bataryası çok yetersiz alacaklara duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekselansah

ben de tam alıyordum pilin 1530 mah olduğunu öğrendim şarj cihazı elde dolaşmak zorunda kalırsınız . benim telefon bile 1650 mah bataryası çok yetersiz alacaklara duyurulur

1530 mAh mı? Galaxy S Wifi 5.0'dan sonra biraz büyük ekranlı geçilebilecek cihaz olarak gözüme çarpmıştı ama (tablet olarak bakıldığında) ufacık cihazda bile 2500 mAh batarya var. HDMI, USB güzel de pil ömrü üzer.
  • Pil Süresi Hakkında ;

quote:

6 hücreli lityum ion pil 11.3 Wh’lik bir şarj kapasitesi sunuyor. Acer Iconia Tab A100’ün mobil bir cihaz olduğunu kanıtlamak için pil birçok testten geçmek zorunda kaldı.

İlk testimizde kablosuz ağ üzerinden internette gezmeyi test ettik. Bu testte ekran parlaklığı akşam üstü net görüntü sağlanacak şekilde ayarlandı. Birçok web sitesi alternatif olarak yüklendi. Pil 5 saat 8 dakika dayandı.

İkinci test senrayosunda H.264 video devamlı olarak maksimum parlaklık ayarında oynatıldı. Toplam video oynatma süresin 292 dakika oldu.

Üçüncü testte oyunlar ile pile yüklenildi. Parlaklık maksimuma getirildi ve kablosuz ağ açıldı. Pil 3 saat 45 dakika dayadı.

Son testte tabletin kablosuz bağlantıları ve GPS’i kapatıldı, parlaklık en sona getirildi ve tablet açık bırakıldı. Pil 8 saat 10 dakika dayadı.

Iconia Tab A500 ile karşılaştırıldığında küçük kardeşin çekinecek hiçbirşeyi olmadığını görüyoruz. Hatta Iconia A100’ün pili 7 dakika fazla gitti. (3:45 - 3:38).

Devamı :http://www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-Acer-Iconia-Tab-A100-Tab.64364.0.html

Unutmayınki Bu cihazın ekran boyutu 7 inç.Ekran ne kadar büyük olursa alt kasa ve bataryada okadar büyük olur.Yani 10 inç bir tabletle,7 inç bir tableti pil anlamında karşılaştırırken bunuda dikkate alın.Bence süresi yeterli.Alıntı yaptığım linki inceleyebilirsiniz.

• Samsung 5" ekranlı cihaza 2500 mAh pili sığdırmayı başarmış. O şu anda piyasadaki en iyi örnek ama 4" telefonlarda bile 1500 mAh ve üstü standart oldu artık.

Gerçi test sonuçları doğruysa çok kötü görünmüyor ama yine de düzgün bir mühendislikle en az 1.5 katına çıkarılabilirdi.
  • Evet,haklısınız.Acer bu konuda biraz aceleci davranmış.Ama dediğiniz gibi test sonuçlarına göre kötü görünmüyor.Belki yeni modellerde Acer bu konuda birşeyler yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 10 Şubat 2012; 20:36:35 >
  • Arkadaşlar aslına bakarsanız bu tablet 1530 mAh pile göre oldukça iyi işler başarıyor. evet daha iyisi olabilirmiydi elbette 2500 mAh bir pil daha iyi olurdu. dün tam dolu şarjla wifi kapalı ve ekran parlaklığı otomatikte iken microsd kartımdaki 2 tane 720p film ve 1 saatlik bir belgesel seyrettim pil tam olarak yetti. Bugün her zamanki gibi ihtiyacım olduğu zamanlarda gün boyu internet bağlantısı yaptım ve şu an için pil durumum yüzde 55. buda benim açımdan sadece internet için 2 gün demek.
  • Acil bir sorum var arkadaşlar bu cihaza 3G Vınn bağlayabilirmiyiz alttaki videodaki cihaza yapıldığı gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 10 Şubat 2012; 23:45:08 >
  • Vatandan aldım bi tane bakalım ne zaman gelecek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.