Şimdi Ara

Acer Iconia W4-820 32gb (oyun içi videolar eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Acer Iconia W4-820 32gb (oyun içi videolar eklendi)
    Merhaba arkadaşlar, bu tableti iş yerinde yazılım atarken bozmuşlar ve açılamaz durumda, bende kendime aldım, windows 10 yüklemeyi düşünüyorum, bu konuda deneyimlerimi paylaşmak isterim :D eleştiri ve önerilerinizi beklerim :D
    Windows 10 yüklemeyi deneyeceğim
    Tabletten görüntüler
    Bu konuda bu tablet ile yapacaklarım bu şekilde

1. Oyun oynamak :D (deneyeceğim)
    2. Film izleme
    3. Video editleme
    4. Ofis programları
    5. Aklıma gelmiyor sizde söyleyin yapayım

Pes2016 oyun içi video

Rocket league Video

...................

Hepsi video ile çekilecektir emin olun, altta tabletin tüm özellikleri yazmaktadır.
    Sistem : Windows 8.1 yüklü geliyor
    Ekran: 8 inç 1280 x 800
    Ekran kartı : İntel HD Graphics Paylaşımlı directx 10
    Anakart ve işlemci : intel atom Z3740 Quad-core 1.33 ghz
    Ram : 2gb LPDDR3
    Hafıza : 32gb ve 64gb (bendeki 32gb)
    Bluetooth : V4
    HDMI : mini var
    Şarj girişi : mini usb
    Usb port: şarj girişi ile aynıdır
    Mikrofon : var
    Pil : 5000 mah
    Kamera : arka 5mp, ön 2mp (flaş yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Kasım 2015; 0:15:42 >

• Tablette oyun oynamayı hiç denemeyin, ne 2gb ram yeter ne de tabletin soğutması. Bunun yerine saydığınız oyunlara orjinal olarak steam üzerinden sahipseniz home streaming yaparak oyunlar oynanabilir mi diye deneme yapabilirsiniz. Ayrıca kitap okumak için kullanılabilir mi onunla ilgili deneme yapabilir, pil ömrü için testte yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Tablette oyun oynamayı hiç denemeyin, ne 2gb ram yeter ne de tabletin soğutması. Bunun yerine saydığınız oyunlara orjinal olarak steam üzerinden sahipseniz home streaming yaparak oyunlar oynanabilir mi diye deneme yapabilirsiniz. Ayrıca kitap okumak için kullanılabilir mi onunla ilgili deneme yapabilir, pil ömrü için testte yapabilirsiniz.

Mesela cod mw 1 ve 2 rahat açar bence
    Tabi sürekli oyun oynamak için değildir bu gibi tabletler ama yine şöyle nostalji oyunları oynamak için birebir :)
    Worms armageddon
    Starcraft 1
    Nfs 12345
    Gibi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam pes2016 denemesi yapacağım :) bekleyin
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Ben pes 2015 denedim ama çok yavaş çalışıyor,hiç uğraşma.Ama nfs mw ve call of duty 2 sorunsuz.

Windows 10 kurabildin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vidddd

Ben pes 2015 denedim ama çok yavaş çalışıyor,hiç uğraşma.Ama nfs mw ve call of duty 2 sorunsuz.

Windows 10 kurabildin mi?

Windows 10 32 bit kurdum, her işletim sistemi rahatlıkla kuruluyor :D
    Ekran kartı paylaşımlı 1 gb olduğu için sorun olacağını sanmam galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 23 Kasım 2015; 14:49:56 >
  • Pes 2016 bu tablette gram kasılmadan çalıştırmıştır :D video upload ediliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pes 2016 videosu eklenmiştir
  • quote:

Tablette oyun oynamayı hiç denemeyin, ne 2gb ram yeter ne de tabletin soğutması. Bunun yerine saydığınız oyunlara orjinal olarak steam üzerinden sahipseniz home streaming yaparak oyunlar oynanabilir mi diye deneme yapabilirsiniz. Ayrıca kitap okumak için kullanılabilir mi onunla ilgili deneme yapabilir, pil ömrü için testte yapabilirsiniz.

Sallama kardeş sallama 1 gb ramli tabletim var CoD4,Crysis Warhead,Mafia II,Half Life 2 ve Gta Sa oynuyorum şuanda.Yani güzel sallıyorsunuz...Tablet Hometech Pro Tab 8.1 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    Ben de Chuwi vi8 tablete sahiptim dota2 ve lol oyunların oynanmıyordu. 800x600 çözünürlük ve 20fps ile oynamak sizin zevkinizse ona karışamam. Beni "sallamak" ile suçlamadan önce kendi oyun zevkinizi geliştirin.
  • quote:

Ben de Chuwi vi8 tablete sahiptim dota2 ve lol oyunların oynanmıyordu. 800x600 çözünürlük ve 20fps ile oynamak sizin zevkinizse ona karışamam. Beni "sallamak" ile suçlamadan önce kendi oyun zevkinizi geliştirin.

MOBA oyunlarına zevk diyorsanız...Neyse benim tablet dediğiniz oyunları da açıyor söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

MOBA oyunlarına zevk diyorsanız...Neyse benim tablet dediğiniz oyunları da açıyor söyleyeyim

800x600 çözünürlükte 20fps almaya zevk demiyorum ben. Oyun tipiyle alakası yok.
  • İlk mesaja rocket league oyun için video eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Kasım 2015; 8:27:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

800x600 çözünürlükte 20fps almaya zevk demiyorum ben. Oyun tipiyle alakası yok.

Valla ben fps e bakmam oyunlar kasmıyor olay bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.