Şimdi Ara

Acer KG241QS / 165Hz / 0,5 MS Monitör 1249 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer KG241QS/165Hz/0,5MS/23.6"/FreeSync/FullHD/LED UM.UX1EE.S01 1.599,00 TL yerine 1.249,00 TL
    urun.n11.com
    Acer KG241QS/165Hz/0,5MS/23.6"/FreeSync/FullHD/LED UM.UX1EE.S01 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/monitor/acer-kg241qs165hz05ms236freesyncfullhdled-umux1ees01-P431014673

Mobile özel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 25 Aralık 2020; 11:6:34 >

• Teknik özelliklerinde 8 bit (6bit + FRC) ve TN panel olarak belirtilmiş, griden griye tepki süresi 1 ms fakat panelinin modeline ulaşamadım. TN panelin en büyük avantajı tepki süresi, yani modele özgü bir sorun yoksa ghosting muhtemelen yoktur fakat aynı zamanda TN panelin tüm dezavantajlarına da sahiptir. Satıcı soru - cevap kısmında display port kablosunun kutudan çıktığını söylemiş. Freesync desteklediği için muhtemelen Gsync'de de sorun çıkarmaz fakat özellikle araştırmadım. Son olarak 6 aylık periyodda en uygun 1299 TL'ye satılmış, yani sıcak fırsat sayılabilir. Özellikle rekabetçi ağırlıklı oyun kullanımı için tercih edilebilir bir ürün gibi duruyor. Eğer dijital içerik tüketimi ve competitive olmayan oyunlarda kullanılacaksa VA veya IPS panelli monitörlere bakmakta fayda var.

Düzenleme: Satıcı eğer 5 taneden az ölü pixel çıkarsa iade alamayacağını söylemiş. Monitör, TV gibi ürünleri Amazon gibi iade prosedürlerinde ılımlı olan bir firmadan almak daha mantıklı gibi geliyor.

• 1.600 gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Mobile özel
  • İncelemesine bakılmadan inverse ghosting ne durumda bilinmeden teknik özelliklere istinaden monitör alınmaz bence.
  • Şu haliyle kağıt üstünde şokta 1299 TL ye satılandan daha iyi gibi görünüyor.
  • Teknik özelliklerinde 8 bit (6bit + FRC) ve TN panel olarak belirtilmiş, griden griye tepki süresi 1 ms fakat panelinin modeline ulaşamadım. TN panelin en büyük avantajı tepki süresi, yani modele özgü bir sorun yoksa ghosting muhtemelen yoktur fakat aynı zamanda TN panelin tüm dezavantajlarına da sahiptir. Satıcı soru - cevap kısmında display port kablosunun kutudan çıktığını söylemiş. Freesync desteklediği için muhtemelen Gsync'de de sorun çıkarmaz fakat özellikle araştırmadım. Son olarak 6 aylık periyodda en uygun 1299 TL'ye satılmış, yani sıcak fırsat sayılabilir. Özellikle rekabetçi ağırlıklı oyun kullanımı için tercih edilebilir bir ürün gibi duruyor. Eğer dijital içerik tüketimi ve competitive olmayan oyunlarda kullanılacaksa VA veya IPS panelli monitörlere bakmakta fayda var.

Düzenleme: Satıcı eğer 5 taneden az ölü pixel çıkarsa iade alamayacağını söylemiş. Monitör, TV gibi ürünleri Amazon gibi iade prosedürlerinde ılımlı olan bir firmadan almak daha mantıklı gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 25 Aralık 2020; 12:4:58 >

• IPS tavsiye ediliyor, TN ile farkı çok mudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basitinden

Acer KG241QS / 165Hz / 0,5 MS Monitör 1249 TL
  • Ekran bence iyi fiyatta mobilde. Webcam almayı planlıyordum ama fiyatlar uçmuş. Orta kalite önerebilecek var mı?

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler aldım 1 adet
  • Amazon satsa alacaktım halihazırda 144 hz acer monitor kullanmama rağmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swapper S kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.
  • cep telefonunuzu webcam olarak kullanabilirsiniz iriun fena program değil idare ediyor.hem telefonunuza hem pc nize kurun kullanın bedava.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.