Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende uye olmak istiyorum 4002 kullnıcısıyım
  • 5033
  • Tum acercilara selamlar. benimde araniza katilma ihtimalim var eger asagida yazmish oldugum laptop hakkinda artilarini ve eksilerini (varsa ) yazabilirseniz.

Aspire 1694WLMi,
    Pentium® M 760 (2.0GHz/2MB/533MHz FSB),
    Intel® 915P Express chipset,
    DDR II 1024MB (2x512),
    15.4" WXGA Acer CrystalBrite,
    1280 x 800 pixel resol.,
    256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X700,
    100GB,
    DVD-RW Dual DL (slot),
    no FDD,
    3xUSB 2.0 ports;
    4-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS PRO);
    PC Card slot (one Type II);
    IEEE 1394 port;
    Fast infrared (FIR) port;
    Integrated Bluetooth®,
    External display (VGA) port;
    S-video/TV-out (NTSC/PAL) port;
    Headphones/ speaker /line-out port with S/PDIF support;
    Microphone/line-in jack;
    (RJ-11) port;
    DC-in jack for AC adapter,
    Gigabit Ethernet,
    56K,
    802.11 b/g, 8-cell LiIon - 4.5-hour battery life,
    2.92kg.,
    WXPH/ 1 year warranty

fiyat:$1537+kdv

Ne dersiniz sizce "daha ne duruyorsun, hemen al!!" mi? yoksa "cok berbat, yanina bile sokulma!" mi?

• cok iyi makine ama yeni teknoloji urunu olan 5652, yada 5672 falan var. duo islemcili. onlara da bakmani tavsiye ederim.
  • selamlar bendede 5612 wlmi var memenunun bazi sikayetlerim disinda benzer sorunlar yasayanlar varmi ..

en cok kafamin almadigi seyde acer epower yuklu iken cpu fani sukeli calisiyordu baktim cpu kullanimi yuzde 40 larda ve epower kullaniyor...
    kaldirdim laptopan ses cikmaz oldu ne isi ne ses.bu programla ilgili sorun yasayan varmi.

birde benimkinde yok gorudum kadariyla 5672 dede firewire yok bu nasil is anlamadim video kameramdan nal goruntu aktaraca 1 gb ram ve dul core islemci var ama videom calismicak bu laptopta .
  • arkadaşlar hepinize saygılar
    laptop konusunda fazla bilgim yok bu yüzden sizlerden yardım beklemekteyim
    araştırdım sonunda acer markaya karar kıldım ancak 4 model var aralarında kaldım
    yardımcı olursanız sevinirim

bu yeni çift çekirdek teknolojisi iyimidir yoksa amd veya centrino olarak mı bakayım

acer 5612
    15,4" Crystal Brite Display, Intel Core Duo Prozessor T2300, Centrino Duo Mobile Technologie, 512MB DDR2-RAM, 80 GB HDD, Intel 945GM Grafik, DL Dual-DVD yazıcı, Modem, WLAN, Windows XP Home, 2.890g ağırlık
    acer 5622
    15,4" Crystal Brite Display, Intel Core Duo T2300, Centrino Duo Mobile Technologie, 1.024MB DDR2-RAM, 80 GB HDD, max. 512 MB ATI Mobility Radeon X1300 HM, DL Dual-DVD yazıcı, Modem, WLAN, Windows XP Home, 2.950g ağırlık
    acer 5672
    15,4" Crystal Brite Display, Intel Core Duo Prozessor T2300, 1024 DDR2-RAM, 80 GB Festplatte, 128 MB ATI Mobility Radeon X1400, DL Dual-DVD yazıcı, 2.0 Sound, integr. Webcam, Cardreader, WLAN, Windows XP Home, 3.000g ağırlık
    acer5652
    15,4" Crystal Brite Display, Intel Core Duo Prozessor T2300, Centrino Duo Mobile Technologie, 1.024MB DDR2-RAM, 120 GB HDD, 128 MB NVIDIA GeForce Go 7600, DL Dual-DVD yazıcı, Cardreader, WLAN, Windows XP Home, 2.890g

özelliklerini kısaca yazdım sizlerin daha fazla bilgisi vardır diye
    ancak ben bu laptopu almanyadan alacağım türkce klavye ile değiştirmem gerekiyor sanıyorum bu mümkünmü
    herkese kolay gelsin yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler

cskaraca@gmail.com
    cskaraca@hotmail.com msn

• Bende 5652 sahibiyim. Oldukça memnunum. yanlız wireless sinirimi bozuyor.
    Yanyana dell 6000 le beraber bağlanıyoruz.Benim hız 54 mps olmasına rağmen
    sinyal gücü çok düşük gözüküyor. yanımdaki 11 mps olmasına rağmen daha hızlı.
    ben anlamadım anlayan yardım ederse sevinirim
    Teşekkürler...
  • arkadaşlar bende travelmate 4100 var bunun recovery cd sini bulabilecğim yada satılan bir yer biliyor musunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

bu başlık niye gözümden kaçmış benim alla alla neyse yeni farkettim
    bende 4002WLMi sahibi bir adet acer cıyım çok şükür nerdeyse 11 ay olmasına rağmen daha tek bir sorun yaşamadım taş gibi maşşallah :)
    ama benim bu modelden kimsede görmedim daha onu anlayamadım benim modelde eksik bişi mi vardı acaba diye kıllanmıyo değilim hani :)
    ama olsun varsada bana yetiyo fazlasıyla geri boş zaten
    bu arada bende slotlardan birisinize 1 gb ram takmayı düşünüyorum 1256 olacak yani toplam onu nasıl şey edecem buna ne takılır kaç para mal olur kendim taksam sorun olur mu şimdiden teşşekkür eder saygı sevgi mutluluklar dilerim

ARKADAŞIM BENDE DE senin bu 4002 modelin abisi olan 4502 WLMİ var. Ben de senin yukarıda yazdığın şeyleri yazacaktım tevafuk olmuş :) !

Ben de memnun olmama rağmen benden başka hiç kimsede bu modeli ne gördüm ne de duydum. Neyse ki satıcım o modelden ithalatçılarda Türkiye'de sadece 3 adet kaldığını söyledi Mart 2005 'te !!. Bir hafta sonra piyasaya senin 4002 'lerin geleceğini istersem beklememi söylemişti. Aldırmadım aldım.

4002'te XP Home var , 4502'de ise XP Professional ! Yalnız Hardisk 60 GB ! Bunun dışında 4502'de AcerMediaBay diye bir şey var. DVD-writer hemen çıkartılıp onun yerine istersen ikinci hard disk istersen de ikinci bir takviye batarya takılabiliyormuş. Neyse... Diğer özellikler tamamen aynı...

RAM konusuna gelince, yaptığım araştırmaya göre iki tane 512 ram takıp (bu arada 256mb 2 tane ram'i satıp) toplam belleği 1 gb'a çıkarmak en hesaplı yol olarak gözüküyor. !!. Onun dışında alacağın 1 gb Ram kdv ile 200$ yaklaşıyor ve 1.25 GB oluyor. 256'lıklardan birini mecburen çıkartıp birini bırakınca makinada.

şu linkte fiyatlar var. Bir bak ve hesapla satın alırsan veya bu zamana kadar aldıysan sonucu bana da bildirmeni rica ediyorum.

http://www.sanalmarketim.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=NTB_SODIMM

• Güç Kaynağı / Adaptör 4 cell 30W Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Şarj Süresi 2 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **

Orjinalden alıntı: MaDAleX

ARKADASLAR 1sey sormak istiyorum

Acer 1642 WLMI kullanan warmi?
    sarji ne kadar gidiyor?
    Kont un sitesinde 4 saat yazmiş ama watanda 2 saat yaziyor anlamadim gittii???

Orjinalden alıntı: MaDAleX

Arkadaslar selamlar ben dell6000 e karar werdim gibi...kredi karti olaylarini bkliyorum ama Acer in bi modelini buldum

ACER TRAVELMATE AS1642WLMi
    CENTRINO 1.73GHz
    512MB ddr2 ram
    60GB Hdd
    15.4'' parlak ekran
    DVD writer
    128 paylasimli intel ekran karti
    Bluetouth+Kart okuyucu

fiyati KDV dahil 1.650 YTL hepsi burda da war...12 taksit te yapiolar...

2 sini yanyana koy karşılaştır eminim acer ı seçeceksin

Bu arada acer ın yanında verilen cd yazma programı canavar gibi.Netten klipler indirmiştim cd e çekeyim dedim.Daha önce bu işi nero ile yapıodum yaklaşık 15-20 dakika encoding+ 4-5 dakka yazma işlemi sürüyodu.NTI ile çekince sadece 6.11 dakika sürdü şaşırdım acaba encoding etmedimi diye girdim baktım hepsi vcd formatında ve cayır cayır çalışıyor (Paylaşayım dedim)

• http://www.acer.com.hk/english/services/download/driver.php?model=TM4100

quote:

Orjinalden alıntı: pain

arkadaşlar bende travelmate 4100 var bunun recovery cd sini bulabilecğim yada satılan bir yer biliyor musunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

http://www.acer.com.hk/english/services/download/driver.php?model=TM4100

quote:

Orjinalden alıntı: pain

arkadaşlar bende travelmate 4100 var bunun recovery cd sini bulabilecğim yada satılan bir yer biliyor musunuz

eywallah sağolasın dostum

NOT : 256 DDR 2 RAM İST5EYEN VARSA KULLANMAK AMAÇLI VEREBİLİRİM BEN 2X512 TAKTIĞIMDAN BENİM BİR İŞİME YARAMIYOR HA BU ARADA UCRET FALAN İSTEMİYORUM

• Merhaba arkadaşlar.TM-4062 aldım bende kdv dahil 1399 YTL ye.Maltepe carrefourdan aldım ama oradaki denyo kardeşimiz beni aptal yerine koymaya çalışıp masaüstünde duran GTA Vice City kısayolunu laptopun kendi yüklenmiş hali diye kullanılmış laptopu kakalayacaktı.Adamın suratına gülüp sen bi koşu depoya git de yeni bi tane getir diyince yanında da dvd oyun hediye etti korkudan.Diyeceğim odur ki carrefour deyip güvenmeyin ve karton kutusu güvenlik bandı ile kapalı olan laptop alın kendiniz açın ve deneyin.
    Nortonu kaldırdım ve kaspersky kurdum ama sağ alt köşedeki ikonlar kayboldu.Ne pil ömrü var ne başka bir acer ikonu.Bunlar nereye kayboldu anlamadım.Bunu nasıl düzeltirim.
    Bu arada fiyat az geldiyse haftasonu için özel fiyattı ondan
  • Başlat - çalıştır ve msconfig yaz buradan başlangıç sekmesini tıkla ve görmek istediğin programları click'le hepsi oraya gelecektir OK!

quote:

Orjinalden alıntı: pucker

Merhaba arkadaşlar.TM-4062 aldım bende kdv dahil 1399 YTL ye.Maltepe carrefourdan aldım ama oradaki denyo kardeşimiz beni aptal yerine koymaya çalışıp masaüstünde duran GTA Vice City kısayolunu laptopun kendi yüklenmiş hali diye kullanılmış laptopu kakalayacaktı.Adamın suratına gülüp sen bi koşu depoya git de yeni bi tane getir diyince yanında da dvd oyun hediye etti korkudan.Diyeceğim odur ki carrefour deyip güvenmeyin ve karton kutusu güvenlik bandı ile kapalı olan laptop alın kendiniz açın ve deneyin.
    Nortonu kaldırdım ve kaspersky kurdum ama sağ alt köşedeki ikonlar kayboldu.Ne pil ömrü var ne başka bir acer ikonu.Bunlar nereye kayboldu anlamadım.Bunu nasıl düzeltirim.

• Çok teşekkür ederim cevap için ama sadece 4 tane var orada benim işaretleyebileceklerim yok maalesef.Olanlar da zaten gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucker -- 20 Mayıs 2006; 0:44:02 >
  • quote:

Çok teşekkür ederim cevap için ama sadece 4 tane var orada benim işaretleyebileceklerim yok maalesef.Olanlar da zaten gözüküyor.

gorev cubuğuna sağ tıkla ozelikleri seç görevcubuğu menusundan ozelleştiri seç istediğin sonra istediğin öğeleri ekle
  • Yook dostum maalesef.Senin bahsettiğin orada zaten bulunan simgeleri gizlemek için.Ben tamamen yok olmasından bahsediyorum.Yani yok simge kayboldu.Çubukta gizli falan değil yani.
  • peki varsayılanı yükle deyincede mi olmuyor
  • arkaslar.

epower yukluken gerksinz yere cpu %50 llerde calisiyor ve aletin fani surekli calisiyor kaldirinca mis gibin sessiz bu soruu bilen varmi yada silerde de oluyormu ve aspore 5612 bende ki urun ve firewire yok nasil camera baglicam firewire to usb yada cardbusta firewire gibi bisey varmi...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.TM-4062 aldım bende kdv dahil 1399 YTL ye.Maltepe carrefourdan aldım ama oradaki denyo kardeşimiz beni aptal yerine koymaya çalışıp masaüstünde duran GTA Vice City kısayolunu laptopun kendi yüklenmiş hali diye kullanılmış laptopu kakalayacaktı.Adamın suratına gülüp sen bi koşu depoya git de yeni bi tane getir diyince yanında da dvd oyun hediye etti korkudan.Diyeceğim odur ki carrefour deyip güvenmeyin ve karton kutusu güvenlik bandı ile kapalı olan laptop alın kendiniz açın ve deneyin.

Selam dostum, öncelikle hayırlı olsun. Ben de geçen hafta Bayrampaşa Carrefour'dan bu ürünü almayı çok düşündüm ama sonra güvenemedim. Forumda Carrefour'lardan alınan Acer'ların wireless'lerinde sorun olduğu ve değişim yapmadıkları gibi durumlar okumuştum. Wireless'i deneme şansın oldu mu? Genel olarak 4062'den memnun musun? Paylaşırsan sevinirim; iyi günlerde kullan...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.