Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alptekin_talan

cevabın için çok teşekkürler ama anlatamadım heralde benim sitemimde eRecovery yok işte asıl sorun bu ama e manager var

infronic sitesinde tüm modellerin driver dosyaları var

http://www.infronic.com.tr/support/wec_drivers.asp
  • nesyse saolsın
  • acer 1640
    bi laptopum var bunu usb girişlerinde herangi bir aygıt yokkken çok ince ve tiz bir ses geliyor..(usb girişlerinin olduğu yerden)ama herangi bir aygıt takınca ses gidiyor hangi girişie takarsak takalım 3 taneden herangi birine taknca gidiyo .....sizce sorun nedir...çok tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 26 Nisan 2006; 20:21:40 >
  • muhtemelen usb girisine taktigin aygıtı cıkarırken girislerde farkında olmadan egilmelere neden olmussundur. Acer 1640 da usb girisleri cok esnektir. Aygıt takar cıkarırken dikkat etmek gerekir. Kolay gelsin
  • arkadaşlar hiçkimse notebook unun monitöründe anlık 1 kayma yaşıomu yani olay şöle oluo hiç 1 şey yokken ekranın genelde alt tarafında 1 yerde çok az 1 kayma oluo bu çok kısa 1 sürede oluo 0.10 sn felan sonra dözelio 2 3 saat kadar hiç 1 şe olmuo böle 1 şe yaşayan varmı önemli 1 sorunmudur ??
  • ben asus kullanıcısıyım ama ben de oluyo,, ekran kartın Intel 915 ise en son diriver ı indir , poroblem kalmaz
  • saolasın yükledim bakalım işe yariicakmı
  • merhaba arkadaşlar
    ben acer 2423 model notebook kullanıyorum,
    erecovery programı ve diğer empowering tec. programları
    bilgisayar ile birlikte gelmediği için acer sitesinden indirdim ,
    fakat erecovery programını çalıştıramadım , diğer prog çalıştırdım.
    erecovery prog kurulumu , çalışması ile ilgili bilgilendiriseniz çok memnun olacağım.
    şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim,
    BİLGİSAYARLARINIZIN ÖMRÜ BOL OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.kocer

ben asus kullanıcısıyım ama ben de oluyo,, ekran kartın Intel 915 ise en son diriver ı indir , poroblem kalmaz

valla işe yaradı çok saol kardeşim
  • bende bır kac ay once almıstım acer 4103 wlmi modelını yurt dısından almıstım burada bulamadım bu modelı oradan getırtmıstım suanda da bana yenı bır laptop geldı ve bunu satıyorum ıkıncı el formunda da ılanımı verdım sızce bu ozellıkler kaca gıder herkes fıyatı abartmıssın dıyor bence hıcde abartı yok acer a deger ben suan yurtda kalıyorum ve calıstırmadıgı dvd acmadıgı oyun yok hp --toshıba kullananlar hep sıkayetcı dvd roomlarından bence ıstedıgım fıyat az bıle buyrun sızde bır bakın ılana

http://forum.donanimhaber.com/m_6824784/mpage_1/key_//tm.htm#6855570
  • ya dostum aldığın yerden driver CD lerini al en iyisi sen yosa f disk falan yaptığında driversiz napcan toplamayla olmaz
  • çok abarttıın sölenemez ama ucuzda deil
  • dostlar selam

bende bir acer kullanıcıısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım..

acer 4104 wlmi hakkında merak ettiklerinizi bana da sorabilirsiniz..

az önce
    KINGSTON 512MB 533MHZ DDR2 CL4/NOTEBOOK RAM

siparişi verdim ama kafam takıldı
    bizim laptop 400 mhz miydi 533 mhz miydi ram frekansı diye

aman bide bu ram i çalıştırmasa yanarız...

nedir düşünceleriniz ram konusun da heralde çalıştırır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuke55

dostlar selam

bende bir acer kullanıcıısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım..

acer 4104 wlmi hakkında merak ettiklerinizi bana da sorabilirsiniz..

az önce
    KINGSTON 512MB 533MHZ DDR2 CL4/NOTEBOOK RAM

siparişi verdim ama kafam takıldı
    bizim laptop 400 mhz miydi 533 mhz miydi ram frekansı diye

aman bide bu ram i çalıştırmasa yanarız...

nedir düşünceleriniz ram konusun da heralde çalıştırır...

merat etme , ram in 400mhz ise taktığın 533 mhz lik ram çalışır ,
    fakat hızı 533 değilde anakartın desteklediği 400 ile çalışır.

• ACERCİLEr ben de 254 lcdt va TR de yok DUBAİ den geldide pil nerden bulabiliriz acaba bir bilgisi olan var mı cevap atarsanız çok sevinirim
  • ACER TM2423NWXCi NOTBOOK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. LINUX KURULU GELİYORMUŞ SANIRIM FORMAT ATIP XP KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. BİLGİSAYARLA BİRLİKTE KURULUM CD LERİ DRİVER CD LERİ GELİYOR MU ACABA BİLENLAR YAZARSA SEVİNİRİM..
  • Haklısınız.Bende sizin ilgilendiğinizi geç farkettim.Acer,1642 modeli,dediğiniz gibi.Resmi sitesinde 1640 dediği için öyle yazdım.
    Ekran kartı driver'ını güncelleyince sorun düzeldi.Resmi sitede drivers,download'a girip en son tarihli sürücüyü indirip installedince herşey düzeldi.İlginize teşekkürler.Kolay gelsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: scarys

quote:

Orjinalden alıntı: hasanulas

Arakdaşlar merhaba,
    Yaklaşık 2 haftadır Acer Aspire 1640 kullanıyorum.
    Bir iki gün önce garip şeyler oldu;ekranın sol tarafında önce bir beyaz kalın çizgi beliriyor,sonra ekran görüntüsü bozulup titreyerek kaybolup tekrar geliyor.
    Kullanıcı ve deneyimi olan arkadaşlardan ricam,sizde böyle birşey oldumu.Yarın servise götürüp iade işlemi için rapor almayı düşünüyorum.Bi zahmet bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız.Belki bir sürücü güncellemek gerek vs.Boşuna uğraşmayayım.
    Herkese selam ve saygılar.

Kardeş kimse ilgilenmemiş sanırım ama merak ettim naptın, ne oldu sonuç? Çok kötü birşey ya ekranda sorun yaşamak...

Bir de 1640 dediğin 1642 falan mı? Bildiğim kadarıyla 1640 diye bir model yok..

Yeniden geçmiş olsun umarım sorun çözülmüştür

• acer dual core 5612 wlmi sahibiyim (1 haftadir) guzel bir urun fiyati dizayni estetigini inceligi gayet hos.ama en uyuz oldugum 3 sey sunlar.
    -------bu kadar para veriyosunuz bir recover cd yok b icinde varmi yukarda arkadslar nasil dvd ye yazilacagini anlatmis ama acer yazdirmaya tenezzul etmemis bende gelir gelmez sildigim icin diski yeniden filan bicimlendirdim nanay hersey ucru yani..recovery cd yok driver cd siden yok...

-----sitesinden indireyim dedim ftp var baska halt yok mirmir 2 gun surdu indirmem baska yerdede bulamadim model henuz yeni oldugu icin.
    ----- en sonuncusu boyle bir alette ve bu platformda ve ust modellerede baktim insallah yanlis gormedim misa 5672 ded her halt var ama firewire yok yani dual coere bir makinanaiz 1 gb ram ve 8 mb lik 5400 rpm li diskininz var ama video cameranizdan dvd aktaramiysunuz....uyuz bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguziu

ACERCILEr ben de 254 lcdt va TR de yok DUBAİ den geldide pil nerden bulabiliriz acaba bir bilgisi olan var mı cevap atarsanız çok sevinirim

oguziu dostum bu siteye bir bakiver
    http://www.astech.com.tr/Sitemap/Notebook-Batarya.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbasar -- 13 Mayıs 2006; 13:48:42 >
  • arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 2 haftadır bır acer 5672wlmi kullanıcısı oldum. ürünü yurtdışından aldım. acer'in 1 yıllık uluslararası garantisi ile 2 yıllık aldığım ülkenin garantisi olması ve tabii olarak fiyat farkı yurtdışında almamda büyük bir pay aldı.

benimde bi sorun olacak bildiğiniz gibi Acer5672WLMI modellerinin bir çoğunda acer VOIP mevcut. alırken dikkat etmediğim için ve acer ın kendi sitesindede bulamadığım için VOIP i kullanamıyorum.
    driver ını nerden bulabilirim. veya bunun cd sine sahip olan bir arkadaşın bunu upload etmesi veya başka bir yolla vermesi mümkünmüdür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.