Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 hafta önce Acer 5033 alarak derneğinize kayıt oldum....Yardımcı olursanız sevinirim....
    Malum 5033 lerin pil ömrü az ancak birkaç yerde okuduğum kadarıyla Empowering Technology - 'epower management' diye bir programla çözüm bulunmuş...hemen .....acer.com.... sitelerinde bu programı aradım...Buldum ama 5033 için ya da seri 3030-5030 için bu programı bulamadım...Başka bir serininkini yükledim, olmadı...
    Hangi serininkini yüklemem gerekiyor????
    Teşekkürler
  • İşlemci - Dothan
    400FSB olması Dothan olduğunu gösterir
    HDD IDE ve 5400 rpm
    Bence alınmaz tekrar söylüyorum parana yazık kardeş!

quote:

Orjinalden alıntı: sems

ACİİL YARDIM bilgisayarı yarın alıcam da...arkadaşlar acer 1652 dothan işlemcili mi yoksa sonoma işlemcili mi?
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=A1654WLMİ (linkte sonoma olduu yazıyo ama forum da dothan dedi bi arkadaş)
    Bellek: 512mb (1*512) DDR2 max:2GB
    Diger: 915PM Chipset, 3xUSB 2.0,1xPC Card, RJ11,RJ45, Ext VGA, Built in Spk, Mikrofon, Acer Arcade, Acer Gridvista, Acer Arcade , 8 cell, 4.5 saat pil ömrü
    Ekran Karti: ATI MOBILITY RADEON® X1300 64-256MB GDDR2 PCIex16VGA
    Ethernet: 10/100 Ethernet WOL
    Islemci: Intel Centrino Pentium M 735 (1.7GHz/2MB/400FSB) (400 fsb olması dothan olduunu mu gösterio)
    Isletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home
    LCD: 15.4 WXGA 1280*800 CrystalBrite 16.7M
    Optik: DVD Dual Double Layer
    Sabit Disk: 80GB (harddisk ATA 5400 mü?)
    Wireless Card: Intel Pro Wireless 2200BG 802.11 b/g dual band
    Yonga seti: Intel 915PM Express chipset

cidden yardıma ihtiyacım var şunu bi açıklığa kavuşturalım!![/!!

• merhaba arkadaşlar
    5602 wlmi alıp aranıza katıldım.
  • Merhaba,
    Acer aspire 1640z notebook aldım ama aspire1642z olarak görünüyor kullanan varmı , yazarmısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: webbee

Merhaba,
    Acer aspire 1640z notebook aldım ama aspire1642z olarak görünüyor kullanan varmı , yazarmısınız...

Bendede 1654 var ilk aldıgımda bakmıştım bendede 1650 yazıyodu.Aynı şeyleri bende yaşadım.Aldıgım cevapsa seri modelleri seriyi temsil eden sayıyla yazılır demişlerdi.
  • ben de acer meraklılarındanım ama şöyle bi şikayetim var internette arattığımda bi model buluyorum bi sitede , öbürün de yok falan infronic in, acer ın sitesine bakıyorum orda da yok ama bir kaç yer de var mesela...

ben diyorum ki şöyle en geniş acer ürün (laptop) gamına sahip bildiğiniz siteler varsa bize bir kaç link verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redon -- 29 Temmuz 2006; 16:36:06 >
  • H O Ş G E L Dİ N İ Z !! GÜLE GÜLE KULLANIN , MAKİNANIZ HAYIRLI OLSUN .

quote:

Orjinalden alıntı: leventozmen

merhaba arkadaşlar
    5602 wlmi alıp aranıza katıldım.

• selam arkadaşlar, foruma göz attım acer ya da toshiba laptop almayı düşünüyorum ama çokta özellik bilmedğim için sonradan pişman olmak istemiyorum. ekran kartı paylaşımlı olmasın istiyorum ve hdd 80-100 gb olursa iyi olur var mı önerebileceğiniz? işlemci olarak amd ya da intel çift çekrdekli bak diyolar ama ben anlamadım için bir sonuç çıkmıyor cevaplarınızı bekliyorum ayrıca fiyatta 2.500 ytl den fazla olmassa iyi olur. bir de 2.500 çok mu laptop için iyi olsun istiyorum para bi kere çıkmışken :) yardımci olun lütfen
  • Arkadaşlar fiyatı cazip olduğı için bende acer almak istiyorum.Ama sony, toshiba kadar kaliteli mi ve servis hizmeti yaygın mı diye düşünüyorum?
  • arkadaşlar acer 5672 almayı düşünüyorum ama çok ısındığı hakkında duyumlar aldım acaba kullanan bi arkadaş warsa yardımcı olabilirmi memnunmu makineden tavsiye ederseniz alıcam...
  • Kesinlikle Acer'ın 5600 serisinde kullanılan kasalarda ısınma problemi yok. Makina kafanıza yattıysa kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: dadaq

arkadaşlar acer 5672 almayı düşünüyorum ama çok ısındığı hakkında duyumlar aldım acaba kullanan bi arkadaş warsa yardımcı olabilirmi memnunmu makineden tavsiye ederseniz alıcam...
  • acer 5602 wlmi kullanıyorum
    daha once bi yerlerde klavye kısmının cıkarılabildigini okumustum fakat ben beceremedim
    herhangi bir bilgisi olan varmı ??
  • Merhaba arkadŞLAR bugün bilgisayart almayı düşünüyorum aklımdakinote book acer aspire 1644WLMİ
    Yorumlarınızı bekliyorum sizce memnun kalırmıyım sorun yaşarmıyım, fiyatı uygun gibi geldi

Satış Fiyatı: 1,039 USD (KDV hariç)

İşlemci Intel mobil Centrino M760 Sonoma 2,0 GHz 533 MHz 2 MBL2 Cache
    Sistem Belleği 1 GMB DDR RAM
    Sabit Disk 100 GB
    Grafik Kartı 128 MB paylaşımlı
    Ekran 15,4'' WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD (1280x800)
    Optik Sürücü DVD-RW (+/-)
    Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet
    Modem Entegre 56K modem
    Ses Onboard
    Klavye Q Türkçe
    Mouse TouchPad
    İşletim Sistemi - MS Windows XP Home TR
    Pil / Pil Süresi 3,5 saat pil ömrü/ 8 cell 65W/2,5 saat hızlı şarj ve 3,5 saat çalışırken şarj süresi/
    Ağırlık - 2,95 kg
    Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g, /Bluetooth

• Slm millet. Bende Acer 5601 le grubuna katıldım:) Bugun Gold bilgisayardan 999$+ kdv ye %15 hediye cekiyle birlikte aldım. Alet simdilik güsel duruyor ancak bu acerin programları cok kasıyor ya sanki. Bundan baska sikayeti olanlar ne yaptılar acaba?
  • selamlar.
    acer aspire 1640Z dizüstü aldım fakat özellikle geceleri sessizlikte fazla ses çıkardığını gördüm, bu normal bir durum mudur yoksa servise götürmem gerekir mi? bu markayı kullan arkadaşlardan cevap bekliyorum..
  • merhaba arkadaşlar...

en kısa zamanda dizüstü almak niyetindeyim..aklımda olan bi kaç model var...benimle fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

ACER TM2423NWXCi (Fiyatı : 576,00 USD + KDV)

Özellikler
    256 Ram İlave edilerek 512 Ramli olarak teslim edilir.
    Intel Celeron M370 1.5GHz 1MB Cache işlemci
    Mobil Intel 910GML Express Yongaseti
    14.1" WXGA (1280x800) TFT LCD Ekran
    512 MB DDR2 533 Mhz Memory (256+256)
    40GB Hard Disk
    Linux İşletim Sistemi
    Intel GMA900 128MB PCIe X16 VGA
    DVD/CD-RW COMBO Optik Okuyucu
    802.11 b/g WI-FI Wireless Acer SignalUP desteği ile en iyi wireless performansı
    3xUSB2.0, VGA, PC Card slot (Tip II), Mikrofon, Kulaklık, Entegre stereo hoparlör, Line-in, Fax Modem, Fast Ethernet
    6-Hücreli Li-Ion pil QuicCharge teknolojisi (1 saatte %80 şarj süresi)
    Ölçüler: 334(G) x 224(D) x 28.6/35.2(Y)
    Ağırlık:2.35kg
    2 yıl Garanti

Bu arada bunun 1.7 Ghz olanıda var onun fiyatı 699+KDV

ACER AS5502WXMİ (Fiyatı : 799,00 USD + KDV)

Özellikler

Agirlik: 2.25kg
    Bellek: 512MB (1*512) DDR2 MAX: 2GB
    Diger: 915GM Chipset, 3xUSB 2.0,1xPC Card, RJ11,RJ45, Ext VGA, Built in Spk, Acer Arcade, Aspire Cinemavision, Aspire ClearVision, Acer Gridvista, Mikrofon, 6 cell, 2.5 saat pil ömrü
    Ekran: 14.1" WXGA 1280x800 CrystalBrite 16.7M
    Ekran Karti: Intel Media Accelerator 900 128MB paylasimli DirectX9.0
    Ethernet: Gigabit Ethernet WOL
    Islemci: Intel Centrino Pentium M 735A (1.7GHz) / 2MB/400)
    Isletim Sistemi: Windows XP Home TR
    Optik: DVD double-layer DVD+RW
    Sabit Disk: 60GB
    Wireless: Intel® PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g
    Yonga seti: 915GM Chipset

Özellikle bu bilgisayar hakkında fazla bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Birinci yazdığımı gördüm ve tipini beğendim ama ikinci yazdığımın tipi nasıldır bilgim yok o konuda da yazarsanız sevinirim..Bu ikisi hakkında bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum...

Bu arada bilgiler pcdepo nun internet sitesinden alınmıştır..

• Bence ikinci yazdığını almalısın herşeyden önce intel centrino olan tabiki daha iyidir. Fotoğrafını da buldum.Zaten Acer'ların kasaları genellikle aynı..

• saol resim için..
  • Arkdaşlar benimde makinam yeni geldi.Bende acer cıyım artık.
    Acer Aspire 3624wxci
    Bide resim koyiyim.

Anlamadıgım şu celeron 1.6 makine benim p4 2.4 ten hızlı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 6 Ağustos 2006; 15:14:00 >

• Makinanız yeni olduğu için herhalde daha hiçbirşey yüklemediniz. Celeron'un P4 2.4'den hızlı olmasına imkan ve ihtimal yok zaten

quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Arkdaşlar benimde makinam yeni geldi.Bende acer cıyım artık.
    Acer Aspire 3624wxci
    Bide resim koyiyim.

Anlamadıgım şu celeron 1.6 makine benim p4 2.4 ten hızlı çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.