Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt yeni birşey yükleme şansım olmadı zaten,çünkü halen amerikan çevirici alamadım.Yarın bir daha bakıcam.
  • ARKADAŞLAR MERHABA DAHA YENİ ACER 4222 WLMİ ALDIM FAKAT RECOVERY CD Sİ YAPAMADIM BİDE DRİVERLARI BULABİLCEĞİM Bİ SİTE VARMI YANITLARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
  • www.acer.com
  • merhabalar . bende acer 1650 aldım . merak ettiğim bir konu var . evde 4.1 goldmaster ses sistemim var. acerde seyrettiğim bir film esnasında bağlantı yapıp ses sistemimi kullanabilirmiyim. bağlantıyı nasıl yapmam gerekir..

teşekkürler.. ulus konya sokaktan gerekli parçaları aldım ve kullanıyorum. sorun çözülmüştür....
    teiekkürler.. ilhan1287@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolphin1287 -- 27 Ağustos 2006; 15:50:55 >
  • Arkdaşlar nasıl gidiyor acer cafe işleri yogun herhalde

arkadaşar bende 5602 var ben buna 1gb ram taktırdım [533mhz ] toplam 1.5gb ram var makinede yalnız ben bunların yerine [ 667 mhz ] taktırsam desteklermi açarmı bizim makinee birde işlemcisini ilerde yükseltme gibi imkanımız varmı nerden ögrenebiliriz bunu ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkDance -- 25 Ağustos 2006; 10:56:00 >

• BENİM ŞÖYLE SIKINTILARIM VAR MAKİNENİN HERŞEYİNİ DENEDİM İYİ HIZLI BİR MAKİNE
    KULLANIŞLI
    WİRELESS İYİ BLUETOTH İYİ DVD WRİTER İYİ

FAKAT HOME EDİTİON VAR İÇİNDE FORMAT ATCAM DRİVERLERİ YOK CD VERMEDİKİ ADAMLAR
    FORUMDA BAKTIM E ROCOVERYDEN YAPILMASI GEREKENLERİ ANLADIM
    ASIL SORUM ŞU
    MAKİNEYİ AÇIYORUM ÇOK AZ OLSADA ARADA SIRA EKRANDA BİR RENK SANİYENİN 0/10 SN GİBİ EKRANDA BİR BEYAZLIK ÇIKIYOMUŞ GİBİ OLYOR
    ACABA BU NEDENDİR
    BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM VE SİZCE BU FİAYATA BU MAKİNE DEĞERMİ ?

MSGLERİNİZİ BEKLİYORUM.

AYRICA BÖYLE BİR KLÜP KİMİN AKLINA GELDİYSE HELAL OLSUN SAYGILAR HERKESE
  • O DEDİĞİN BEYAZLIK SONRADAN GEÇİYORMU? GEÇİYORSA PROBLEM YOKTUR BENCE. DVAM EDİYORSA SORUNDUR. SERVİSE GİT. FORMAT YAPTIĞINDA DA ZATEN RECOVERY CD'SİNİ İSTEYECEK VE TEKRAR FABRİKA ÇIKIŞI GİBİ OLUR. AMA XP PROF KURCAKSAN SORUN YAŞAYABİLİRSİN.
  • Merhabalar,

Hem yeni üyeyim ,hem de yeni bir Acer 5601 kullanıcısıyım. Bişii kafama takılıyor. Notebook' a cd & dvd takıyorum. ordan program açmaya çalıştığımda çok yavaşlıyor. bazen de cd & dvd deki programı açarken takılıp kalıyor. alt+f4 yapıp programı kapattığımda notebook ta hiçbir sorun yok gibi. Ram 512. acaba bunun etkisi mi?

bir de şu var. İş yerinde kullandığım bilgisayar 256 ram ile çalışıyor ama hiç yavaşladığını takıldığını görmedim.

off yaa. Bi türlü icim rahat edemedi şu notebook ta, cuma günü aldım acaba iade mi etsem... bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Sizce kafama takmalıyım???
  • ACERİN KENDİ PROGRAMLARI ÇOK KASIYOR. BAŞLATTAN MSCONFİG YAP ORDAN BAŞLANGIÇTA AÇILMASI GEREKEN PROGRAMLARI KAFANA GÖRE AYARLA. BİR DE BİOSTAN VİDEO BELLEĞİNE BAK. EĞER FAZLA OYUN OYNAMIYORSAN 64 MB'TA BIRAK BENCE. VE DE BİR TANE 512MB RAM TAKARSAN DAHA RAHAT OLUR.
    AMA İÇİNE SİNMEDİYSE GERİ ALIRLARSA DEĞİŞTİREBİLİRSİN SENİN BİLECEĞİN İŞ. AMA MAKİNADAN GÖRDÜĞÜM KAARIYLA MEMNUN GENEL OLARAK MİLLET.
  • Tşkler. Zaten milletin beğenmesi bana güven vermişti. ama böle olunca kafam folloş oldu. tamam dediklerini yapacağım . bakalım ne olacak. evet oyun oynamıyorum.
    tavsiyeler için tekrar saol...

quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

ACERİN KENDİ PROGRAMLARI ÇOK KASIYOR. BAŞLATTAN MSCONFİG YAP ORDAN BAŞLANGIÇTA AÇILMASI GEREKEN PROGRAMLARI KAFANA GÖRE AYARLA. BİR DE BİOSTAN VİDEO BELLEĞİNE BAK. EĞER FAZLA OYUN OYNAMIYORSAN 64 MB'TA BIRAK BENCE. VE DE BİR TANE 512MB RAM TAKARSAN DAHA RAHAT OLUR.
    AMA İÇİNE SİNMEDİYSE GERİ ALIRLARSA DEĞİŞTİREBİLİRSİN SENİN BİLECEĞİN İŞ. AMA MAKİNADAN GÖRDÜĞÜM KAARIYLA MEMNUN GENEL OLARAK MİLLET.
  • Günlerce araştırmadan sonra karar verdim ancak,
    Acer 5672 en ucuz nereden alınır? Alan arkadaşlardan tavsiye lütfen??
  • kardeş usa dan alacağım bu bu pc yi.
    2 gb ram.
    120 harddisk var.çift işlecili 1.66 ghz.
    iyatı 900 dolar.
    fakat daha önce acer kullanmadığım için tedirginim.
    bu pc yi kullananlar lütfen yardımcı olun.
    ben autocad-solidworks-solidcam gibi programlar kullanıyorum.
    bu makine işimi görür mü?
    ayrıca makinenin kalınlığı ne kadar.
    internette detaylı bilgi bulamadım.elinizde fotoları varsa sevinirim.

lütfen yardımcı olun.
    yeğen 3 gün sonra tr ye dönüyor.
    sizce bu makine alınmalı mıdır?

edit:
    link vemeyi unutmuşum.
    link vermeyi unutmuşum:
    http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+401443&Ne=400000&product_code=336978&Pn=Aspire_5672WLMi_Notebook

quote:

Orjinalden alıntı: beelzebub

Günlerce araştırmadan sonra karar verdim ancak,
    Acer 5672 en ucuz nereden alınır? Alan arkadaşlardan tavsiye lütfen??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvansı Terlik -- 12 Eylül 2006; 0:00:27 >

• arkadaslar bende araniza yaklasik 1 ay once usa dan 5003wlmi alarak katildim alirken 128 mb paylasimli video bellegi olgunu ve 512 mb ram le satildigini bilioyorum ayrica sitesindede bu bilgi boyle yanliz benim soyle bi sorunum var bios tan ekran kartini 128 e secemiyorum sadece 32 ve 64 secenegi var sitesine girdigimde biosu update etmem gerektigini ogrendim fakat butun bios updateleri benim su an kullandigimin altinda die update etmiyor 64 mb i dusunce sistemde 446 mb ram gosterior acaba benim ekstra ram mi almam lazim sistemde 512 uzerinde ram gorulmesi boylece 128 mb in secilebilir olmasi icin bu konuda bi bilgisi olan var lutfen paylassin
  • SIKI BİR MASAÜSTÜ PC TOPLAMAK İSTEDİĞİMDEN CİCİM ACER'IMI (5024 WLMI)SATMAYA KARAR VERDİM. İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR

- NOTEBOOK %90 ADAPTÖRLE VE MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR GİBİ KULLANILMIŞTIR (WEAR LEVEL % 0 )

- KULLANIM SÜRESİ ORTALAMA HAFTADA 9-10 SAATİ AŞMAMIŞTIR ( ÇOĞUNLUKLA İNRETNET BAĞLANTISI İÇİN KULLANILDI)

- RAM 1 GB OLARAK ARTTIRILMIŞTIR

- GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR (1 SENE VAR BİTMESİNE)

- ORJİNAL BÜTÜN YAZILIMLARI , ÇANTASI , FATURASI VS. YANINDA VERİLECEKTİR. ( A4 TECH NOTEBOOK MOUSE'DA BENDEN HEDİYE )

- AYRICA İHTİYACINIZ OLAN BÜTÜN DRİVER'LAR VE SOFTWARE HAZIR KURULU BİÇİMDE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR

- MAKİNEMDE HİÇBİR SORUN YOKTUR. GAYET TEMİZDİR. HİÇ SERVİSE GİTMEMİŞTİR. MASAÜSTÜ SİSTEMİM İÇİN YAKLAŞIK 1.500-2.000 $ 'LIK BİR KAYNAĞA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

ÖZELLİKLER :

AMD Turion ML-34 1.8GHz 64bit (Hyper Transport Destekli)
    2 X 512 MB DDR Bellek (400 MHz)
    128MB ATI Radeon X700 Ekran Kartı PCI-Express (128 bit)
    100GB Hitachi Sabit Disk (5400 Rpm)
    15.4" Crystal Brite WXGA LCD Ekran
    Acer InviLink 802.11b/g WLAN Kablosuz Ethernet
    DVD+-RW Dual Layer DVD Yazıcı
    Gigabit Ethernet
    Entegre 56K V.92 Modem
    Bluetooth
    6-in-1 Bellek Kartı Okuyucu (SM/MS/MS-Pro/MMC/SD/xD-Picture card)
    3 SAAT PIL ÖMRÜ
    2.5 saat hızlı şarj
    3.5 saat Kullanımda şarj

Bağlantılar:
    4x USB 2.0 port
    1x Infrared (FIR) port
    1x VGA port
    1x PC Card slot (Type II)
    1x 6-in-1 Kart Okuyucu (SM/MS/MS-Pro/MMC/SD/xD-Picture card)
    1x S-video/ TV-out (NTSC/PAL) port
    1x IEEE 1394 port
    1x Modem (RJ-11) port
    1x Ethernet (RJ-45) port
    1x Speaker/ Kulaklık/ line-out jack
    1x Mikrofon/ line-in jack

Boyutlar: 363 x 278 x 24/32.9 mm.
    Ağırlık : 3.1 kg

İstanbul-Avrupa yakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 12 Eylül 2006; 13:06:25 >

• DAHA ÖNCEDEN YAZDIĞIM BU EKRAN KARTIYLA İLGİLİ, SANKİ BİR YAVAŞLAMA VARDI FİLAN. ŞİMDİ İNTELDEN ONUN SÜRÜCÜSÜNÜ GÜNCELLEDİM, 3 KAT ARTTI HIZI, MAKİNEYİ ENİ ALDIK AMA SÜRÜCÜSÜ 2005 TE YAZILMIŞ GÖRÜNÜYO, ÜNCELLEYİNCE CANAVARLAŞTI...
  • arkadaslar su bios sorununu nasil cozucem bi bilgisi olan varmi?
  • artık kafeye uğrayan yok galiba, reytingimiz gerilere düşmüş. muhabbeti canlı tutalım arkadailar...
    yaşasın acer cafe.
  • www.acer.com.tr syfasından supporta gir, ordan bios güncelleme var. bir güncelle bakiim.
  • arkadaşlar merhaba burada acerı olabildiğince övmüşünüz falan filan ama ben yaklaşık 1 yıldır acer aspire 5002 wmil kullanıyorum ve carrefur'un gazabına uğradım ve kesinlişkle ve kesinlkle memnun değilim ne oyun oynaya biliyosun ne dvd seyrede biliyosun herşey problem ses kalitesi berbat benim eski makinam compaq da bile bu kadar problemle karşılaşmadım hemde o 99 modeldi. bunun ekran kartı da enteresan sis die bişi duyan varmı memnun olan varemı yoksa sorun bu makinemi
  • ya o deilde Acer 5101 kullanan varmi aranizda? bikac kisi alicaz ama fireware ve tv out varmi yok mu iice corba oldu bilgisi olan varsa yazarsa sevinicem p.tesi siparis edicem cunku, cokta istedigim bi dizustu, yoksa icime sinmeyerek Dell Inspiron 1300 alicam :(
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.