Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ....Acer Aspire 5102 amd 64.... bu makinaya format atıp windows xp pro 64 bit kuracagım. Acaba driverleri nereden bulabilirim. Link verirseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clgnuza -- 28 Kasım 2006; 22:00:57 >

• arkadaslar bu ramin görüntülendiği sayfa nerdeydi bulamıyorum ya hani şu cpu-z yazan var ya bi el atıverseniz
  • Buradaki Diriverler XP 32 bit için mi yoksa 64 bit e de uyarmı
    Kusura bakmayın acemiyim o nedenden soruyorum.....

quote:

Orjinalden alıntı: kahraman

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3100_5100_5110.html

• Bugün 5101 i okula götürdüm Galiba NAZAR değdi.
    Touchpedi çalışmadı açılışta ve açıldıktan son ra çalışmadı giti yahu bende usb en kablosuz ile idare edyorum. Başka touchpad sorunu yaşayan varmı acaba.

var mı çözümü
  • FN+F7 den oluyormuş

5101 in touchpedini bilmeden kapattım herhalde
  • arkadaşlar fn'lerin kullanımını ezberlemeniz gerekmiyor; zaten her tuşun üstünde mavi biçimde belirlenmiş vaziyette, fn'li kullanımları.
  • Arkadaşlar Amerikadan acer notebook getirteceğim. Fiyat ve özellik araştırması yapabileceğim Amerikan sitesi adresleri bileniniz var mı? (Ama çok acele)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebo1 -- 20 Kasım 2006; 13:54:22 >
  • aradığın bu fotoğraflardır umarım..

Orjinalden alıntı: hubey

üzerindeki ram
    bu bazı farklılıklar var gibi
    2.el alıcam onun için bu kadar araştıryom elimizde patlamasın
     ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ
     ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ

Orjinalden alıntı: olcay77
    arkadaslar bu ramin görüntülendiği sayfa nerdeydi bulamıyorum ya hani şu cpu-z yazan var ya bi el atıverseniz

• arkadaşlar birşey sorcaktım laptopların yada acer laptopların ekran kartı diyelim 64 veya 128 mb bu 256 veya 512ye yükselir mi?lütfen yardım
  • pek hareket yok gibi..

arkadaşlar,
    notebook tecrübem pek yok..
    hatta kullandığım bu tarz cihazlar hep hazır vaziyette geldi bana..
    şimdi yeni aldığım bir notebook için hangi testleri yapmam lazım?..
    bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starium -- 29 Kasım 2006; 10:03:02 >
  • ARKADASLAR ben acer aspire 5630 wlmi aldim ama cd yok cd siz format atabilirmiyim yada icinden format cd nasil cekerim biri bana yardimci olursa cok sevinirim arkadaslar gercekten suan cok zordayim goksal_@hotmail.com mailde atabilirsiniz simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekurler basindanda yanlis yaptim ayarlarken ingilizceyi sectim bunu nasil duzeltirim acemiyim kisacasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Hehe hepimize hayırlı olsun
    Acer Aspire 1654wlmi kullanıcısıyım.Merak ettikleriniz ,sormak istedikleriniz ,görmek istedikleriniz olursa yazın yeter
    Bu konu inş yararlı olur.Acercıları buraya yönlendirecem

ARKADASLAR ben acer aspire 5630 wlmi aldim ama cd yok cd siz format atabilirmiyim yada icinden format cd nasil cekerim biri bana yardimci olursa cok sevinirim arkadaslar gercekten suan cok zordayim goksal_@hotmail.com mailde atabilirsiniz simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekurler basindanda yanlis yaptim ayarlarken ingilizceyi sectim bunu nasil duzeltirim acemiyim kisacasi

• quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Hehe arkadaş şimdi nete girdi saçma salak saçmalıyo gene.Anladıgım kadarıyla 4100 serisinden ama hangi modeli oldugunu bilmio.
    Ben kendim toplattırdım dio.TM4100 kasası var ferrari ana kart taktırdım şimdi tv kartı taktırcam fln dioda gidince en iyisi ben bakayımYanlız kasa olarak TM ve Aspire serisinin görünümü aynı sadece birazcık boyut farkı var

ARKADASLAR ben acer aspire 5630 wlmi aldim ama cd yok cd siz format atabilirmiyim yada icinden format cd nasil cekerim biri bana yardimci olursa cok sevinirim arkadaslar gercekten suan cok zordayim goksal_@hotmail.com mailde atabilirsiniz simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekurler basindanda yanlis yaptim ayarlarken ingilizceyi sectim bunu nasil duzeltirim acemiyim kisacasi

• slm arkadaslar acer aspire 5630 Intel® Centrino™ Mobiltechnologie mit Intel® Core™ II Duo Prozessor
    CPU Takt: T5500 (2x 1.66 GHz • 2MB 2nd Level Cache • 667 MHz FSB)
    Chipsatz: Intel® 945PM Chipsatz
    Speicher
    1GB (2x 512MB) Standard
    wlmi nasil sizce
  • arkadaşlar bir sorunum var ve bu aylardır var. Acer 5634 wlmi kullanıyorum ve ekran kartı bildiginiz gibi Geforce Go 7300. Bu laptop ı kullanıp bu ekran kartının driver ini bulabilen arkadaş varsa helal olsun diyecem cunku ben bulamıyorum lutfen eger bulabilen varsa soylesin nerde bulacagımı. Nvidia nın kendi sitesindeki Geforce go series de go 7300 ile uyumlu değil. Teşekkür ederm
  • Arkadaşlar lütfen ne olursunuz yardım edin :(
    bir ACER ASPİRE 5630 Kullanıcısıyım. bu laptopu aldım ve drivers cd si gelmedi
    driverleri acer.com.tr sitesinden buldum ama bluetooth u çalışmıyor. aylardan uğraşıyorum ne yaptıysam boş oldu
    lütfen yakisikli23tr@hotmail.com email adresine nasıl ne yapacağımı yazın lütfen eğer bu derdi çözebilirsem ne isterseniz veririm :)
    şimdiden tşk ederim
  • bende 5003 wlmi var oyun oynarken kendiliginden kapaniyor baska zaman bi sorun yok sadece oyunda kapaniyor.. tüm oyunlarda bu geçerli...

virüs yok daha yeni format attim hala ayni sorun devam ediyor
    Fan tozlu degil teknik servis fanda sorun olmadigini soyledi..

neden boyle bi sorun olabilir yardimci olursaniz sevinirim...
  • arkadaşlar bende acer 5032wxmi var bilgisayarıma format atıldı. şimdi blurtoothumu kullanamıyorum bluetoot tuşuna bastığımda no bluetooth device yazıyor ve ışık yanmıyor. problem bluetoothun yüklü olmaması biliyorum ama nerden yükleyeceğimide bilemiyorum cdside yok tekrar bluetoothumu çalıştırılabilir hale nasıl getirebilirim yardım edin lütfen
  • Merhabalar bende aspire 3054 kullanıyorum ancak vistayı formatlayıp xp prof. sp2 yükledim şimdi bluetooth driverini yüklemiş olmama rağmen device not found cevabı alıyorum ayrıca makinanın önünde bulunan swichide açmaya çalışıyorum ışığı yanmıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

driverları yüklemek içinhttp://www.tpmteknoloji.com bu adresten yararlandım..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.