Arkadaslar 5584 almak üzereyim. Ama tam karar veremedim fan sesi fazlaymıs heralde. Biildiklerinizi paylasırsanız sevinirm.
arkadaşlar bence acer travelmate 4060 dizüstü war fakat aldığıda içinde hiçbir cd çıkmadı geçenlerde çöktü enim zeki bir arkdaşımda ben kurarım dedi göütrdü kurdu geldi ama herşeyi silinmiş bir şekilde geldi çoğu dirver eksikti internek sitesinden tamamladım ama nekdar da olsa eskisi gibi değil yeni duydum acer'larda recovery cd'si çıkıyormuş fakat oo bölümü benim arkdaşım format atarken silmiş malesef :( şimdi sizlerden ricam allah rızası için lütfen elinde acer travelmate 4060 göre recovery cd'si olan arkdaşlar benim ile irtibata geçsin lütfen yaa apo33545@hotmail.co.uk yardımlarınızı bekliyorum saolun..
arkadaşlar ben siteye yeni geldi aspire 1640z ikinci el fiyatını bilen varsa söylesin
aspira 1640z kullanan varsa söylesin tavsiye eden varmı ayrıca ikinci el fiyatı
aspire 1640z nin fiyatı acil lazım cevap gnderirseniz memnun olurum
kardeş şunki fiyatı biliyormusun ögrene bilirmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: seyid
aspira 1640z kullanan varsa söylesin tavsiye eden varmı ayrıca ikinci el fiyatı
arkadaslar s.a benim acer 5610 virüs yedi heralde recovery cd ile 2 kez kurdum ama yine yavaş ve int te hata verip duruyor acaba kökten nasıl formatlarım c yi formatlasam recovery cd den tekrar lisanslı home ve driverleri kurabilir miyim yardım eder misiniz teşekkürler
Açılırken control-f10 a basıyorsun galiba recovery bölümü açılıyor.Oradan yükleyebiliyorsun. Ama ben o recovery bölümünü falan hepsini sildim 5gb alan bana kaldı.Ghost ile image aldım.sonra fdisk ile istediğim gibi böldüm.image yi yükledim.gayet güzel kullanıyorum. ayrıca acer.com dan yükleyebilirsin driverlerı...
bana da bilgisayarla birlikte cd gelmedi.yalasık 1 yılldır kullanıyorum bilgisayarı guncelledigimde hata veriyordu surekli recovery dosyası vardı ama ben nasıl yapılacagını bilmiyordum.bende xp sp2 cd taktım ve c yi tum sildim butun dosyalarım gitti.cd de bozuk oldugu için bir sure bilgisayarı acamadım sonra baska cd ile tekrar kurdum.acer aspire 1640 driverlarını indirdim ama olmadı bende aspire 1640z nin driverlarini indirdim bir kac yerde hata verdi ama kurdum.
bilgisayarımı eski haline nasıl getirebilirim sizce recovery dosyasını bulabilirmiyim?
Sorun 1; notebook üstünde bluetouth şekli ve wireless simgesi var ışığında ama bilgisayarda bluetouth yok bunun mantıgını bilen varsa anlatırsa sevinirim
Sorun 2; notebookda eskiden orjinal intel pro/wireless marka wireless bulunmaktaydı ama şimdi ralink takılı ve wireless acma kapama dugmesine actıgımda mavi ışık yanması gerek değilmi yanmıyor ndndir arkadaşlar ??
(notebook üstünde bluetouth şekli ve wireless simgesi var ışığında ama bilgisayarda bluetouth yok )
bende de ayni sekilde.bluetouth için cihaz istiyor
selam arkadaslar elimde acer travelmate 2300 var size sorum su buna 512mb DDR2 533mhz 200 pin takabilirmiyim herhangi bi sorun yasarmiyim? bilgisi olan lutfen mail atsin karizmajojuk_28@hotmail.com tsk ederim simdiden kolay gelsin
slm arkadaşlar ben bi kaç hafta önce acer aspire 5610 aldım.yanında sadece virüs cd si vediler servisine sordum yarın bi gün pc ye bişi olursa nasıl kurucam dedim alt+f10 gibi bişiyler söyledi.böle yaparsan ilk haline geri döner dediler bu konuda beni aydınlatırmısınız bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum
arkadasım bilgisayarının icin empowerin teknoloji diye bi program var onunla recovery dvd si yaratabiliosun hatta en son kullandıgın haliyle bile bilgisayarının yedegini alabiliosun biras kullanım kitapcıgını okuyalım. hatta ingilizcen varsa bilgisayarının icinde programlarda bi yerde empoweringin ne işlere yaradıgını yazan bir bölüm var onlarıda oku bir cok sey yapabiliosun
slm benim sorum olacak eger cewaplarsanız sewinirim ben acer3000 serisini kullanıyorum fakat aldığımdan beri hiç formatlamadım formatlatmadımda acaba gerek varmı aldıgım gibi sadece biraz yawaşladı okadar ama yine de çok iyi bana cewap werirseniz sewinirim...
arkadaşlar acer aspire 5601 kullanıyorum. yyaklaşık 1 sene oldu son günlerde bataryama bir hal oldu. skiden yaklaşık 2 saatte dayanıyordu şimdi sadece 30 dakika dayanıyor. ve eskiden 1 saatte dolarken şimdi yarım saatte doluyor. sizce hata nerde olabilir? sorunu bilen varsa yardım edebilir mi?
Selam herkese; Acer Aspire AS9424 almayı düşünüyorum. kullanan arkadaslara 2 sorum olacak, ekran kalitesi nasıl? bu 16ms tepkime hızı diyor (bu laptob böyle mi öncelikle)..acaba bu normal mi yoksa düşündügüm gibi cok mu düşük. Crytstal brite denmiş ekranı icin, bu ekran örnegin dell2in truelife kadar güzel mi? ses kalitesi nasıl? sonucta multimedya icin alacam..tesekkur ederim...
aspire 5510 kullananlara 2 sorum var
1) ses kartı bunların conexant ac-link high definition. hoparlöre falan taktığınızda bazı düşük frekanslı seslerde cızırtı, hışırtı duyuyor musunuz?
2) bu laptopun Kasasına 2 tane fan var. biri sa tarafın en arkasında dışarı üfleyen egzos fanı. diğeri isetouchpadin alt taraflarına denk gelen, ram yuvası içerisindeki fan. bu fan ne işe yarar? çalıştığı görülmüş müdür?(bendeki çalışmıyor)
???
acer aspire 1640 özellikler
arkadaşlar genel özellikleri nedir acaba lütfen bu konuda yardımcı olun elden almış bir arkadaş lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum.. genel özellikleri orjinal hali özelliklerini yazar mısınız ?