Şimdi Ara

Acer liquid e nin 2.1 orjinal sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liquid e s100 orjinal 2.1 olan var mı. back up yapmadan 2.2 orjinali yükledim. garantidden çıktı. yapmıyolar telefonu. YARDIMMMMM

• Benimde garantiyle işim olmuştu aradığımda adam eski sürümünü kurmanıza gerek yok 2.2 froyoda kalabilir dedi.
  • harbi mi diyosun. ben 5 adamla konuştum. olmaz dediler. 15 gündür de garantide. yaa bugun cumartesi mesai saati değilmiş. tüh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyless -- 7 Ocak 2012; 13:44:33 >
  • Ben de yarın servise vericem 2.2 froyo ile bi sıkıntı çıkarırlarsa kanıtım var :D
  • dostum çok ümitlenme ama, çok yırtındım ben acer.com kendi sitenizin arkasında niye durmuyosunuz diye, heryeri aradım. olmaz 2.1 yükleyin ya da 2.3 übekleyin öyle gönderin dedi. bide mailini iyi sakla gerçekten ii kanıtmış, bana okadar açık 2.2 yle yollayın demediler. garantiden cıkmasını istemiyorum 2.2 yapıcam dedim, bişi demediler, çıkar da demediler. sen bida ara, kesinleştir.inşallah yaparlar seninkini bari. bende paztsi yine arıycam. 2 aylık telefon elimde patladı.
  • Eğer bir sıkıntı olursa backupı var bende 2.1 in servise vericem şimdi çıkıyorum yola bakalım. Elinde patlamaz ya ben sana atarım recoveryi en kötü
  • hadi ya.benimki de 15 gündür serviste, sözde 4 ünde parayı vermediğim için geri yollayacaklardı. hala gelmedi. bana back up ını atar mısın. çoooook makbule geçer valla. cd ye neyim atsan karşı ödemeli bana yollasan da olur, seni en az yoracak herşey olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çatır çatır parayı aldılar. 50 yer aradım. 2.1 i değiştiremezsiniz diyola. 2.1 e sonra dönsekte anlaşılıyomus. her halükarda garanti gidiyomuş... geçmiş olsun herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyless -- 9 Ocak 2012; 16:05:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.