Şimdi Ara

ACER Marka Laptop Alınır mı? (F/P Oranı İyiyse)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptop alıcam acer ın şu modeli f/p olarak çok iyi ama, acer markasından tereddütde kaldım. Kullananlar memnun mu? Acer mesela bi Asus kalitesinde olabilirmi?

Acer AS5739G-9A4G22MN

Intel Core 2 Duo T9550
    6M L2 Cache
    1066 Mhz
    2.66 Ghz
    15.6" 1366 x 768 WXGA
    Nvidia GeForce GT 240M 1 GB Graphic
    4 GB DDR3 1066 MHz
    320 GB 5400 RPM
    DVD Dual Yazıcı
    Wireless 802.11b/g
    Windows 7 Home Premium

KDV Dahil: 1.398 TL

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as5739g-9a4g22mn-intel-core-2-duo-t9550-266ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750998&categoryId=98

• aynısı bende var
  • Neden alınmasın bende 4 farklı modeli var hepsinden de memnun kaldım.
  • 200 milyon daha verip i5 li bi acer vardı ben alırkende ben hpyi seçmiştim
  • kanka gt240 kotu bir ekran karti o kadar para verilmez o alete, i5 5730 yada5650li bi sistem disinda bi laptop alinmaz suan
  • i işlemciler para olarak biraz aşıyor bütçeyi, şu verdiğim sistem bile lüks benim için

@Zyx

nasıl hocam memnunmusun? birde resimde parmak izi okuyucu var ama özelliklerde yok denilmiş? varmı yokmu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuthin But A G Thang -- 8 Temmuz 2010; 18:51:52 >
  • Marka konusunda sıkıntılıysan:Acer laptop kullanıyorum.4 senedir bir sıkıntım olmadı.
    Tabi değişme vakti geldi artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl önce açıldı
    En iyi f/p lastik markası?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden alınmasın ? param iyi bi monitöre yetmedi , gözüm samsungda kaldı ama acer aldım memnunum 2 senedir
  • baslarda kullanmasi guzelde sonrada ayar cikartiyo bu acer ler
  • bütçeyi zorla illaki i5 al diyorsunuz yani :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuthin But A G Thang -- 8 Temmuz 2010; 18:57:35 >
  • acer kullanıyorum memnunum
  • Bendede var memnunum.
    Klavyesine pek alışamadım ayrıca dvdwriterı üzerinde kuşkularım var ama genel performansı çok iyi sessiz sakin
  • Acer 5740G/İ3-330M (LX.PMB01-002)
    Ben bu modelı alıcam en ıı sı bu gibi şimdilik butceme göre.Hemde senın verdıgın fiyat kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsCk

Acer 5740G/İ3-330M (LX.PMB01-002)
    Ben bu modelı alıcam en ıı sı bu gibi şimdilik butceme göre.Hemde senın verdıgın fiyat kadar.

sistem diğerlerine göre düşük ama bütçeme de uygun kalıyor. Buda düşünülebilir...
  • 2.5 yıldır acer kullanıyorum gayet memnunum ancak malesef servis konusunda sıkıntılı bir marka.İşlemci fanını aylarca aradım en sonunda notebook tamircisinden 2. el bulmuştum.Belki benim modelden kaynaklı bir problemdi ancak servis konusunu yine de sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Bunu Alabilirsin
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111017/acer-as5740g-i5-430m-lx-pmb02-077-.aspx

hocam bu akşam 9 dan sonra %25 indirime giriyor. 1332 lira oluyor. senin bütçenden az bile. ve de en iyi sisteme sahip bunu al. inşallah bu akşam ben de alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuthin But A G Thang

quote:

Orijinalden alıntı: MsCk

Acer 5740G/İ3-330M (LX.PMB01-002)

sistem diğerlerine göre düşük ama bütçeme de uygun kalıyor. Buda düşünülebilir...

ARKADASLAR I3 ALINACAK BIR ISLEMCI DEGIL, I5 ALIN YADA T SERISINDEN, 2. laptopimi eskitiyorum bana sorarsaniz laptop alinmaz. 2. seneyi bitirdikten sonra takirdamaya basliyo, oyunlarda zevk vermiyo, 1.5 milyara guzel kasalar toplanir

• bende ACER kullanıyorum gayet memnunum ama senin tercihin
  • Laptop özelliklerine bakmıyorum direk ACER markası üzerinde fikrimi söylüyorum.
    Bu haziranda tam üç yıllık olan bir laptopum var acer.. üç yıl önce 1900den özel indirimle 1150 gibi bi rakama almıştım... Sadece bir kere çöktü sistemi o zamanda çok yüklenmiştim harddisk fulldü başka sorunu yok.
    İki küsür yıldır ablamın kullandığı laptop var acer.. 1100 usd civarına alınmıştı hd monitöre sahip cod modern warface2 oynuyor mükemmel performanslı .. bir kere ekran kabloları ve dvd okuyucusu değişti başka sorunu olmadı.
    Patronuma bir buçuk iki yıl kadar önce aldırdım bayağı pahalı bir acer modeli adam bana teşekkür etti o modeli bulduğum için şirketin bilgisayarcısıda çok beğendi çok güzel makina dedi..
    Genel olarak acerden çok çok memnunum laptopumu değşitirmeyi düşünmüyorum ama değiştirirsem ilk olarak bakacağım marka acerdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.