Şimdi Ara

Acer Mavi ekran Hatası [ ÇÖZÜLDÜ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vista home premium 32 bit yüklü

1 haftada 3 defa mavi ekran verdi. Format attım sabah yine verdi aynı hatayı. İşte resimdeki ekran. Umarım anlayan çıkar.

Edit: Edit: Pc nin bütün driverlarını güncelleyince (biosta dahil) 4 gündür hata vermiyor. Aynı hatayla karşılaşanlara duyurulur. Hepsini aynı anda güncellediğim için sorunun hangisinde olduğunu anlamadım ama ben daha çok Ekran kartı sürücüsünden şüphelendim.

Şu anki sürücüler:

Ekran kartı: 156.72(güncellendi)
    HDD: 6.0.6001.18000 ( bunu güncellemedim )
    Ses: 6.0.6000.16386(güncellendi)
    Bios: 1.3811(güncellendi)
    Wireless: 11.5.1.15(güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Karsi -- 26 Mayıs 2008; 13:42:16 >

• ARKADAŞIM AYNI HATA BENDE DE DEFALARCA ÇIKTI AMA SONRA SYSTEM MECHANİC 7 Yİ YÜKLEYİP SİTEM HATALARINI DÜZELT YAPTIKTAN SONRA Bİ DAHA ÇIKMADI ( HENÜZ ), MESELA WİNDOWS AÇIKKEN DURDUK YERE BU ŞEKİLDE FATAL ERROR VERİYORDU.DEDİĞİMİ Bİ YAP BENCE
  • saol hocam iniyor şu anda umarım düzelir
  • ben de bu aralar gunde 2-3 defa mavi ekran çıkıyor. sebebini anlamadım ama benim alet 5-6 aylık, formatsız. ama seninkinde daha yeni olduğu için donanımsal bir hata olabilir.
    yüklediğin programlara dikkat ettin mi yani format dan sonra bilgisayar ilk halindemiydi, yoksa programlar yüklümüydü. herhangi bir programın hatası da olabilir.
    arkadaşın biride wireless sürücüsünden olabileceğini yazmıştı birde onun yeni sürümünü bulup yükle.
  • Ben size şöyle söyliyim bende bilgisayrı ilk aldığım haftadan sonra doğru düzgün bişey yüklü bile değildi gene vermişti bu hatayı ve çok sinir olmuştum.Sonra bütün driverları acerın kendi sitesindeki güncellemeleri yükledim tabi vista sp1 den sonra olanları sonra da sytem mecahnic i yükledim düzeldi allaha şükür.
  • wireless,ekran kartı,bios,ses kartı bunların son sürümünü bulup yükledim sürücüleri. Bakalım bidaha vermez inş
  • Arkadaşlar başlat "aramaya başla" yazan yere sistem bilgisi yazıp çıkan pencerede donanım kaynakları sekmesinden çakışmalar/paylaşım kısmına baktığımda böyle bi ekranla karşılaştım sizde de böylemi?
    Bu donanım çakışması anlamına mı geliyor???

Rica etsem kendi makinenizden bakabilirmisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kamera sürücüsünü kaldirmadidan gülcellediysen (simdi iki olmustur) bunlari kaldir ve yeniden yeni versiyonu yükle..ekran karti sürücüsünüde degistirebilirsin bendeki 175.26 olani..
    BUNLARI YAPMADAN ÖNCE bendede cikmisti güncellemelerden sonra. is ekran sürücüsünde bitiyor ve tabi diger sürücülerin cakismasinda. donanimsal olsa tekrar etmesi gerekirdi ama etmedi (sükür)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

kamera sürücüsünü kaldirmadidan gülcellediysen (simdi iki olmustur) bunlari kaldir ve yeniden yeni versiyonu yükle..ekran karti sürücüsünüde degistirebilirsin bendeki 175.26 olani..
    BUNLARI YAPMADAN ÖNCE bendede cikmisti güncellemelerden sonra. is ekran sürücüsünde bitiyor ve tabi diger sürücülerin cakismasinda. donanimsal olsa tekrar etmesi gerekirdi ama etmedi (sükür)

hocam bende 156.72 yükledim 2 gündür bişey yok inş vermez bi daha.
    Acer ın sitesinde vista sp1 için en güncel olanı buydu sen nerden buldun 175.26 yı yüklemeye çalışınca dong diye hata verdi

• acaba SYSTEM MECHANİC 7 denedin mi? nasıl bir sonuç verdi. ben de denemek istiyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

kamera sürücüsünü kaldirmadidan gülcellediysen (simdi iki olmustur) bunlari kaldir ve yeniden yeni versiyonu yükle..ekran karti sürücüsünüde degistirebilirsin bendeki 175.26 olani..

hocam bende 156.72 yükledim 2 gündür bişey yok inş vermez bi daha.
    Acer ın sitesinde vista sp1 için en güncel olanı buydu sen nerden buldun 175.26 yı yüklemeye çalışınca dong diye hata verdi

175.16 olacakti yanlis olmus..
    BURDAN birisini indirebilirsin.
    önce sende yüklü olan sürücüyü kaldir sonra indirdigin driver dosyasini winrar ile cikart ve driver dosyanin yaninda ( adreste indircen yerde) olan Modded INF dosyasini da indirdikten sonra bu driver dosyasina kopyala( degistirilsinmi diye sorar evet de) sonra setup tan yükle.

• fguner88@

ekran kartı sürücüsü ilk geldiğinde 101.08 falan öyle bişeydi. Acerin sitesinden 156.72 ye yükselttim 3 gündür hata falan bişey yok. Onun için denemedim henüz.

KADOM@ saol hocam deniycem
  • Kullandığın Vista orjinal mi? Aktive ettin mi yoksa cracklimi kullanıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Kullandığın Vista orjinal mi? Aktive ettin mi yoksa cracklimi kullanıyorsun?

Orijinal dostum backup şeklinde geldi dizüstüyle beraber. Windows etknleştirildi yazıyor ben aktive falan etmedim yalnız

İlk mesajımda yazığım sürücüleri güncelleyince 5 gündür hata falan vermiyor artık. İnş bidaha vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Karsi -- 26 Mayıs 2008; 13:45:10 >
  • Konuya up olacak fakat tekrardan konu açıp kirlilik yaratmak istemedim.Bende Acer 5740G var ve normal problemsiz kullanırken birden bire kapandı ve tekrar çalışmaya başladı hoşgeldiniz yazısından sonra tam açılacakken yukarıdaki resimdeki mavi ekranı veriyor fakat kargacık burgacık renklere boyalı hâlde.Ben de bilgisayardan pek anlamam, Acer'ın servisi problemli olduğu için pek vermek istemiyorum açıkçası, lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.