Şimdi Ara

Acer , Monster , MSI ( 3.400TL'e notebook önerisi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 3.000 - 3.400 TL'e bir laptop almak istiyorum, aldıgım laptobun en azından 2 sene sorun çıkartmaması ve günümüz güncel oyunlarını rahatlıkla oynatabilmesi arzularım arasında.
    Bu kapsamda kafamda 3 marka ve 2 model belirledim. ( MSI hakkında pek fazla bilgim olmadıgım için 2 model )
    A.) ACER VN7 NİTRO İ7'li Modeli ; ACER V7 NİTRO CORE İ7 4710HQ 3.5GHZ-16GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
    Kafamda bu model için bulunan olumsuzluklar ise ;
    1a: RAM'lerinin 1066 MHz olması.
    2a: HDD'sinin 5400RPM olması.
    3a: Acer markasına sıcak bakmayan kullanıcı kitlesi.

B.) Monster Abra A7 V6.1 : MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
    Kafamda bu model için bulunan olumsuzluklar ise ;
    1b: Ürün 5-10 Ağustosda stoklara girecek, ürün stoklara girene kadar ithal teknoloji ürünlerine %15-30 arası zam gelip ürünün fiyatının artması.
    2b: Monster laptopların fiyatının ucuzlatılması adına ürünlerinin ismi olup cismi olmaması durumu. Örneğin GTX960m model ekran kartı tamam, fakat olabilecek en kalitesiz GTX960m'in kullanılması. (Sadece forumlarda okuduklarım sonucunda bu kanıya vardım dipnot: Bunu Acer'de yapıyormuş sanırım. )
    3b: Monster laptoplarının ısınma problemi oldugunu okudum.

C.) MSI. Eve , MSI laptoplar konusunda hiçbir bilgim yok fakat MSI laptop önereceksiniz tek istediğim 17 inç bir model önermeniz, büyük ekran istiyorum. :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, hepinize hayırlı bayramlar ! :)

• Tavsiyem monster alman Hem FP olarak iyi hemde servis ve müşteri memnuniyeti açısından diğer firmalardan daha iyi
  • Dostum Monster sanırım bir Türk firması , fakat tüm parçaları ihtal getiriyor , bu tekonoloji ürünlerine gelecek zamdan etkilenir mi ? Birde sence bu faizler ne zaman uygulamaya konur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hektor_36

Dostum Monster sanırım bir Türk firması , fakat tüm parçaları ihtal getiriyor , bu tekonoloji ürünlerine gelecek zamdan etkilenir mi ? Birde sence bu faizler ne zaman uygulamaya konur ?

Kesin bir bilgim yok fakat sen vergiler gelmeden almaya bak
  • Stoklarda olsa alacağım Abra A7 V6.1 fakat malesef yok ve en yakın 5-10 Ağustosda gelecek ..
    Alternatif Monster önerin varmı ? Tasarıma biraz önem veriyorum , full siyah olursa memnun olurum :) Birde 17inç ekran takıntım var :)
  • kalitesiz GTX960m olayınıda ilk defa sizden duyuyorum ?
    bunu bilgiyi nereden aldınız?
  • Dostum o GTX960m'i örnek olarak verdim sadece .. Benim duydugum Monsterin parçaları seçerken fiyattan düşmek , seçtiği parçadan düşmemek ve göz boyamak adına öyle bir taktik uyguladıgı yönündeydi ..
    Belki bu tamamen saçmadır , aslı yoktur , hiçbir kanıtımda yok .. Monster , MSI , Victor tarzı firmaların bu tip şeyler yapmasına aklım ermiyor , çünkü hitap ettikleri kitle laptop ve parça teknolojisinden anlayan bir kitle , elbet bulunurdu böyle birşey olsa diyede düşünmüyor değilim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık bir ay once acer aspire vn7nin i5li modelini aldım bimeksten 2600₺di tabi o zamanlar hopi falan derken 2340₺ye getirmiştim şimdi daha pahalı fakat gerçekten çok memnunum bilgisayarımdan tavsiye de ederim.kafana sorular takılırsa mesaj atabilirsin seve seve yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar , bugün gold'dan Acer VN-7 Nitro i5 li modelini aldım ..

Hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum :)

Hayırlı bayramlar ..
  • Kalite istiyorsan MSI seç ama fiyatları pahalı olur
  • Ayni kafadayimdende vatan pc den i7 li 860m li acer mi yoksa 850m li i7 li ge70 mi yada internetten 960m li ge70 mi alsam

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. MSi ge 70 i7 960m almayı düşünüyorum. Sİzce verilir mi? Değer mi? Nasıl bi laptoptur?

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-apache-pro-2qe-863xtr-gtx-960m-notebook-pmu344086
  • Dostlar dediğim gibi ben Acer i5 li modelden aldım , gayet memnunum ..
    Ultra şık bir tasarımı var , yanii tasarımı sizi kendine aşık ediyor ..
    Özellik olarak zaten bence gayet yeterli .. Tek bir sıkıntısı HDD'sinin 5400rpm olması , ki o da aşılabilir bir sorun ..
    Verdiğiniz paranın hakkının üstünde bir performansa sahip ...
  • Hektor_36 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba İyi Seçim
    Fiyat Performans = Acer Nitro
    Gerekli Tüm Videoları hazırladıkça Yayınlıyorum.. .
    Yayınladığım bazı Videolar
    1-SSD Yükseltme ,Anakartın Sökümü,
    2-Sistem KURTAR Usb Flash Hazırlamak,
    3-Gta 5 TEST videoları, Isı Düşürme ayarları. İşlemci Limit vs vs

İ5 4210H 2.90 Ghz - 3.50 ghz /IPS Panel
    GTX 860m 2Gb. Çift Fan. İnce Kasa . SSD Yükseltme Garantiyi bozmuyor.
    Gta5 i %70 Cpu limit ile, high ayarlarda 3 saat test ettim. Tık yok.

GTX 960 - 860 dan sadece %10 daha daha iyi. Cpu ısı Max 74 dereceyi gördü
    Vn7-791g-57 BP
    Test videolarımı Yayınladım, gözat istersen . c.ugurdo

• Teşekkürler , kanalınada göz atacağım :)

• Hektor_36 H kullanıcısına yanıt
    Acer Nitro Maximum Cpu sıcaklığı 64 derece
    https://m.youtube.com/channel/UCa_OQlj_vnBglRdVmPJCWVQ?persist_app=1&app=m

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.