Şimdi Ara

ACER NİTro 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem GTX 1650 hem 512 da hem 140hz ekran yenileme tam bir fiyat performans ürünü değil mi (6.369₺)
    Monster abra v.15.8 almayı düşünüyorum. (İ7 10.nesil 1650ti 16 GB ram (8*2) ancak arada 1900 lira fark var
    Bu cihaz alınır mı ?
    Teknoloji ACER NİTro 5

• Ben de bakiyorum buna ama nitro'nun 2020 versiyonu uygun fiyatlı çıkarsa pişman olurum diye bekliyorum. Gerçi büyük ihtimalle uygun fiyatlı gelmeyecek ve bunun da fiyatı artacak ya neyse :)
    Bu modele gelince, kimisi memnun kimisi şikayetçi. Panel çok iyi değil sanırım ama fiyatına göre göz ardı edilebilir, profesyonel fotoğraf, video işleriyle uğraşmıyorsanız.
  • nitro 5'in bazı sıkıntıları var. ama çözülmeyecek şeyler değil. bütçe bu kadarsa fiyat iyi. almışsınızdır inşallah.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    ne gibi sıkıntıları var, oğlum için yeni satın aldım daha kargolanmadı. 1 aydır ryzen 4800 serisi veya yeni acer'ları falan bekledim ama artık dayanamadık.1660ti aşağısı olmasın dedik, 8999 TL en uygunu buydu.

• maksimu_s M kullanıcısına yanıt
    cihaz biraz fazlaca ısınır. ancak sorun değil. altına güzel bir soğutucu alın ve oyun oynarken usb klavye kullanın. tabi nitro sense uygulamasını yükleyip fan ayarları yapın ve sıcaklıkları ara ara kontrol edin. cpu/gpu 85 dereceyi geçmiyorsa sorun yok. geçiyorsa undervolt yapmanız gerekebilir. alet oyun oynarken pili sömürür ama haricinde (web, video izleme, word vs.) onboard ekran kartını kullanırken 6 saat civarı pil ömrü de görür. ayarları kısarsanız 8 saat bile görebilirsiniz.

güçle ilgili bir husus, alet hakikaten canavar ama 180 watt slim adaptörle gelmekte. çoğu oyun için bu yeterli olur. ama son çıkan oyunlarda sistem tüketimi bundan biraz fazla olabilir. bu durumda pilden de destekleyebilir. haliyle oyuna başlarken %100 civarı pille başlamayı tavsiye ediyorum. sistem tasarımı sebebiyle daha büyük adaptör kullanıp bunu engelleyemiyorsunuz. burada gene undervolt tavsiye edebilirim. güce de olumlu etkisi gerçekten fazla.

kasa kalitesi ortalamadır. ama kesinlikle kötü değil. f/p'nin biraz kısılan tarafında sadece.

ekran 120hz gayet keyiflidir. lakin ki aşırı aydınlık ortamlarda bir miktar karanlık gelebilir ve biraz da panel gecikmesi yüksektir. gecikmeyi normal kullanımda kolay kolay anlayamazsınız.

aklıma ilk gelenler bunlar.

tam f/p makinası. hayırlı olsun.

• recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, söylediklerimizi göz önünde bulunduracağım. Aslında bu aralar iyi bir cihaz yakalarsam bunu açmadan geri yollarım ama 1660ti,120Hz+ ve i7 veya ryzen 4800 kombinasyonunda 10000 seviyesine çıkmak istemiyorum.
    fiyat şöyle bir tarayınca 1660ti için 10bin yeni normal olmuş. o seviyeye çıkılıyorsa ve pil süresi de dert değilse legion y540 göz kırpıyor. bu da gayet sıcak ama soğutma performansı ve ekranı biraz daha başarılı bir cihaz.

• 1650ti ve 1660ti arasındaki ne kadar fark olduğunu açıklayabilecek olan var mı?nette yeterli açıklama bulamadım.
    %40 a yakın fark var hocam. 1650 suanda Nvidia harici ekran kartlarında giriş seviye diye geçer. 1660ti ile rtx2060 aynı seviyededir ancak 1660 ray tracing yapamaz
  • Daywalkerr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, fakat ben 1650ti modelini sormuştum. Anladığım kadarıyla 1660ti ve 1650ti arasında %25-30 gibi bir fark varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 15 Temmuz 2020; 12:25:57 >
    Hocam bu siteden benchmark ve oyun performansını görebilirsiniz. Genel olarak %40 bazen iki kata çıkıyor performans farkı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.