Şimdi Ara

Acer Nitro 5 515-46 GPU SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Acer Nitro 5 515-46 laptopa sahibim. İşlemciye yük bindirdiğimde maksimum 4.2 Ghz değerini görüyorum ancak internette Ryzen 7 6800H işlemcinin değeri 4.7 gösteriyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Dahası işlemci 100 derecelere çıkıyor. İşlemciye sürülen macunu yenilemeli miyim 2023 Eylülde aldım ancak ürünle gelen macunun kalitesini bilmiyorum. Son olarakda 16 gb ram kullanıyorum ram arttırır mı Ghz değerine etki eder mi? (ayrık gpu'yu kullanıyorum , ani işlemci kullanım artışları oluyor.)

Ürün:

amazon
    Acer Nitro 5 AN515-46 Dizüstü Oyuncu Bilgisayar, AMD Ryzen 7 6800H İşlemci, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 144 Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3070 TI 8GB Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QH1EY.001
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C8NVFGX7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

• Cpuya bu kadar işkenceye gerek yok garantisi bitmişse riski seversen sıvı metal uygulaması yapabilirsin.Ram bişeyi etkilemez.Yüksek ghz lere çıkmak işlemciyi bu kadar ısıtmak ani performans düşüklüğüne sebep olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro 5 Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.