Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Hocam benim laptopta ben içimi açtığımda tamamen kurumuştu ben de 10-12 derece farketti ama uzun süre götürürmü göreceğim,zaten laptopta gpu ısınmıyor doğru düzgün cpu yuda voltaj düşürüp kullanmakta fayda varböyle idare edecem artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Son güncel driverleri yükle hocam pil sorunu dediğim gibi formattan sonra düzeldi birde pubg de sürekli dediğiniz sıcaklıklarda mı çalışıyo yoksa max sıcaklık mı çıkıyor.

• Cizmele servise gönderdikten sonra kaç gün bekledin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness15

Cizmele servise gönderdikten sonra kaç gün bekledin
    15 günde geldi.

• Darkness15 D kullanıcısına yanıt
    Ben kapanmadan dolayı ve sıfırlanamama sorunundan dolayı gönderdim. Adamlar sadece sıfırlama bölümüne windows yüklediler pc yi sıfırladılar ve geri gönderdiler üstelik 3 haftadan fazla bir süre beklettiler. Sonradan da ısınma sorununu farkettim rainbow da 98 dereceyi gördüm. Ondan dolayı da turbo boost u kapadım. Öyle oynuyorum herhangi bir performans kaybı da yaşamadım. Ondan dolayı voltaj düşürme yapmadım.
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Turbo boostla ne alakası var o iyi bir şey değil mi

• cizmele kullanıcısına yanıt
    Ben yarın arayıp soracam ne zaman olur diye

• Sizce bunun para iadesini alsam hangi bilgisayarı alayım pahalı olsun ama sorunu olmasın

• Bilgisayardan bilgi almak için hepsiburadayı aradım 23 mayısda bana işte bilgisayar onarılmış yada onarılmamış hakkında bilgi gelmezse para iadesi olacakmış

• Bu cihazdan uzak durun.
    Fiyatı ve özellikleri sizi uygun gelebilir ama ısınma sorunu var.
  • Darkness15 D kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında iyi bir şey. İşlemciyi gerektiği zaman hızlandırarak performans artışı sağlar ama bu bilgisayarda performans artışı aşırı ısınmadan dolayı sağlanamıyor. Ortalama 95 derece ve yukarısı bir sıcaklık değerine geldiğinden işlemci gücünü azaltıyor. Dolayısıyla da kasmalar meydana geliyor. Ondan dolayı ben turbo boost u kapattım. Herhangi bir perfomans azalması ile de karşılaşmadım.
    Isıya faydası oldu mu?

Turbo boostu kapattığınızda fps ve ısı ile ilgili şeyleri paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness15 -- 18 Mayıs 2018; 19:5:1 >
  • Fanların kaç rpm’de döndüklerini gösteren program arıyorum. İnternetten birkaç program indirdim ama rpm değerlerini göstermiyor. Bu laptop inat biz ondan inat..

• carljohnson61 C kullanıcısına yanıt
    Acer predator programını indirin onda fan hızını cpu gpu sıcaklıkları yazıyor ama fanı kontrol edemiyorsunuz.buradan indirebilirsiniz:https://global-download.acer.com/GDFiles/Application/Predator%20Sense/Predator%20Sense_Acer_1.00.3005_W10x64_A.zip?acerid=636092449483330709&Step1=DESKTOP&Step2=PREDATOR&Step3=PREDATOR%20G1-710&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25

• Acer predator sense yazılımıyla rpm değerlerini görebiliyorum artık ilginize teşekkür ederim.
    Laptop pildeyken az güç tükettiği için işlemci sıcaklığı boştayken 39 dereceye kadar iniyor ve fanlar duruyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lQTH-cQZCxU

Bu videoda bir vatandaş laptopun içini açıyor. Videoyu izlerken kasa altında vida önüne yerleştirilmiş garanti bandının yırtıldığını farkettim bende bu garanti bandı bulunmuyor
    Şimdi sorum bu bant sizde de mevcut mu? Eğer mevcutsa teknik servislik bir durum olduğunda bant olmadığı için garanti dışı kalırmıyım?
    Tek derdim şu illet cpu sıcaklığını programa veya herhangi birşeye gerek kalmadan kendim termal macun sürüp düşürmek.

• Bende de yok o garanti bandı çok ilginç. Ssd upgrade için içini açsam garanti bozulurmu diye aramıştım acer teknik servisi evet bozulur dediler. Burada o bant gözükmüyor.

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    Bandın olmadığını söylediniz mi?

• Bu laptopu(NH.Q2QEY.004) alacak arkadaşlara sesleniyorum; Windows 10 v1803'ü ve driverları düzgün yükledim, ısınma ve kapanma problemi kesinlikle yaşamadım. 3-4 saat boyunca Rome 2 Total War ve 1 saat csgo oynadım ikisi de en üst grafik ayarlarında işlemci ısısı 65-80 arasında gitti geldi yukarısına çıkmadı. Boşta ise 37-43 derece arası gidip geliyor. Her türlü emin olmak için Intel XTU programından işlemci voltajını 100mV düşürdüğünüzde ve coolboost özelliğini aktif ettiğinizde gerçekten çok farkediyor, Turbo Boostu kapatmanıza bile gerek kalmıyor. Driverlarınızın tamamını isimlerini modellerini öğrenip orjinal sitelerinden bularak yükleyin, ACER'ın sitesinde vermiş olduğu bu cihaza özel bios güncellemesini yapın. Burda çok fazla kötülenmiş cihaz ama şöyle bir şey var benim gibi hiçbir sorun yaşamayanlar buraya gelip yazmıyor bunu da düşünün. Ben üründen çok memnunum gerek malzeme kalitesi olsun gerek performansı gerek düşük sıcaklıkları olsun bence bütçe problemi olanlar için f/p olarak şu sıralar alınabilecek en iyi ürünlerden. Çözemediğim bir sorun nadir fps drop yaşanıyor competitive oyuncular için bazen sorun yaratabilir ama bu dediğim 2-3 dkda 1-2 saniye yani göz ardı edilebilir. Çok fazla kötülendiği için buraya yazma gereği duydum, macun falan o işlere kendi başınıza girmeyin garantiden olursunuz dediklerimi takip edin eğer hala sorun yaşıyorsanız mutlaka değişim isteyin çünkü kronik sorunlar değil yukarıdaki arkadaşların bahsettiği kapanma ısınma gibi şeyler. Benim gibi elinize sorunsuz ürün geçene kadar uğraşın. Bilgilendirme amacıyla aşağıya artı ve eksi yanlarını yazacağım:

Artı özellikleri:

+Malzeme kalitesi yüksek, güven veriyor çatır çutur ses gelmiyor.
    +Klavye tuşlarında sertlik, sessizlik ve estetiklik arasında güzel bir denge yakalanmış.
    +Renkler çok güzel film dizi ve oyuncular için göz zevki yaşatıyor.
    +Muadillerine göre daha düşük fiyatta olmasına rağmen oyun performansı gerçekten iyi.
    +Sıcaklık sorunu yok en azından ben yaşamadım ağır yük altındaki testlerde bile 85'i geçmedi 90-100 görenler derhal değiştirsin.
    +Kasa ince olduğu için estetik bir görüntüsü var.

Eksi özellikler:

-Nadiren fps drop yaşanıyor.
    -Ram 2400 mhz değil 2133, alışveriş sitelerinde öyle yazdığına bakmayın ya üründen haberleri yok ya da bilerek yapıyorlar, ürün 2133 mhz olarak piyasaya çıktı zaten.
    -Ekranda 30ms gecikme süresi var deniyor ben farkedemedim, daha iyi ürün kullanmış olanlar belki farkeder ama yine de eksi olarak yazıyorum.
    -SSD yazma ve okuma hızı biraz düşük, piyasadaki canavar ssdlere göre cılız kalıyor.
    -Menteşeler çok sert, tek elinizle üst kapağı kaldırırsanız alt kısım da beraberinde geliyor.
    -Touchbad berbat zaten en kötü özelliği bu bana göre.

Bana göre artı/eksiler bu şekilde alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enbilx -- 21 Mayıs 2018; 1:47:27 >

• enbilx E kullanıcısına yanıt
    Alırken Win10 geldi mi? Birde freedos gelince Orjinal mi? Yoksa Korsan mı yüklediniz?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.