Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu boşta sıcaklıklar yüke girince stress testlerinde 90 lara çıkıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 12 Mayıs 2018; 11:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    O zaman çok etkisi yok mu

• Birde laptopunuza Windows 10 yüklüyse Windows defender ı devre dışı bırakın K7 Kullanın Windows defender sistemi çok yoruyor belki ısı ya faydası olur

• Bilenler varsa bu acere win7 veya win8 kurulmuyormu denemiştim usb mi görmedi bende uğraşmadım win10da bir sürü boş program çalışıyor windowsada zararı olacak diye sonlandırmıyorum birde driverlar sitesinde sadece win 10a uyumlu diyor win 8 veya win 7 olmuyormu?

• Ben 7300hq ya -0.180mv undervolt çektim ve 6 saat final fantasy 15 oynadım işlemci 74 dereceden yukarı çıkmadı ekran kartıda 64 dereceden yukarı çıkmadı. Mükemmel sıcaklık değerleri. Ekran kartınada +200 mhz core clock uyguladım. 1900mhz de çalıştı gtx 1050 bu 6 saatlik süre boyunca. Jackpotu vurmuşuz ssd aldıkmı tamam

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    gtx 1050 +200 clock yaptıgın zaman bi sıkınıtı cıkma ıhtımalı varmı guvenlımı yaptıgın, bide kaç fps artıs oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Arkadaşlar yeni bir problemle karşınızdayım,ısı sorunum ortadan kalktı cooler master mastergel nano termal macun ile ,bugün 2 saat kadar pubg oynadım oyundan cıktıktan sonra pilin 100 den 95 e düştüğünü farkettim sanırım bu normal değil sıkıntı adaptördemi acaba böyle bir sorun sanırım dell de vardı.
    Hocam bugün ben de bunu fark ettim. Benim de maalesef pil düşüyor. Yakın zamanda olmaya başladı. Ne oldu da oldu bilmiyorum. Pubg de kesme de yapmaya başladı fps drop yaşıyorum. Şuana kadar heehangi bişey yapmamıştım. Sizin öneriniz nedir çok uğraştınız; pili çözüme kavuşturdunuz mu, işlemci ısınma problemini nasıl çözdünüz, hangi driverlaeı yüklemek gerekli ? Teşekkürler şimdiden

• Siz servise gönderdiniz mi cihazınızı ne dediler

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Pil sorunu için format attım bir daha azalma olmadı,ısı için termal macun değişimi yaptım şimdişik iyi ama bu laptop sucak çalışıyor yüke girince voltaj düşürmekte fayda var intel xtu ile düşürebilirsiniz oyunlarda drop bende yaşıyorum arada sırada bi çözüm bulamadım ama sorunun windows 10 alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü normalde de chrome veya işlem yaparken hafif bir kasma oluyor bunun için windows güncelleme yayınlayacak.

• Darkness15 D kullanıcısına yanıt
    Etkisi kesinlikle var ben iki kere servise gönderdim ısı yüzünden ama geri geldi bişey yok dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    o ayarla oynamak cihaza zarar veriyormu araştırdınız mı
    Çektiğiniz ısı resimlerini gönderdiniz mi delil olarak

Birde Win 7 veya Win 8 oluyormu bu bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: bacanak-

gtx 1050 +200 clock yaptıgın zaman bi sıkınıtı cıkma ıhtımalı varmı guvenlımı yaptıgın, bide kaç fps artıs oldu
    yaklaşık %10-%15 arası bir fps de artma var 40 sa 44 falan. hocam güvenilirlik konusu ise sıcaklıklar yüksek olmadığı sürece ve voltajı arttırmadığınız sürece hiçbir overclockda donanımlar zarar görmez. core clocku +500 yapın anında çöker zaten. overclockda riskli olan sıcaklık ve voltajdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Selam bu işlemi msı afterburnerden mi yapıyoruz zaten bu pcde ekran kartı ısınmıyor 65 gectiğini görmedim sanırım soğutma ekran kartına daha çok etkili,tam olarak nasıl yapıldığını anlatırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness15

Çektiğiniz ısı resimlerini gönderdiniz mi delil olarak
    1 sayfa yazdım acıklamalı ve ekran görüntüleri ile beraber 100 dereceler gözüküyodu bana dediğiniz sorunların hiç birine rastlanmadı diyerek geri gönderdiler.

Bende göndereli 11 gün oldu inşallah babada aynısını demezler deseler turbo modunu kapatıp voltaj düşürecem birde vidaları sıkacak olmazsa Tüketici Hakem Heyetine başvuracam o kadar para verdim sorun için değil verdiğim para birde siz servise gönderdiniz ya kaç günde geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness15

Bende göndereli 11 gün oldu inşallah babada aynısını demezler deseler turbo modunu kapatıp voltaj düşürecem birde vidaları sıkacak olmazsa Tüketici Hakem Heyetine başvuracam o kadar para verdim sorun için değil verdiğim para birde siz servise gönderdiniz ya kaç günde geldi
    turbo modunu nerden açıp kapatıyorsunuz
  • bacanak- B kullanıcısına yanıt
    Xtu intel programı ile intelin sitesinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness15 -- 13 Mayıs 2018; 20:52:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Pil sorunu için format attım bir daha azalma olmadı,ısı için termal macun değişimi yaptım şimdişik iyi ama bu laptop sucak çalışıyor yüke girince voltaj düşürmekte fayda var intel xtu ile düşürebilirsiniz oyunlarda drop bende yaşıyorum arada sırada bi çözüm bulamadım ama sorunun windows 10 alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü normalde de chrome veya işlem yaparken hafif bir kasma oluyor bunun için windows güncelleme yayınlayacak.
    bios güncelledim, xtu ile -120 undervolt yaptım yine de 95-96 derece görüyorum pubg'de. üzerine pilden eksilme olayı da mevcut, düzelmedi. belli ki kronik sorunları olan bir bilgisayar, bu yüzden fiyatı uygun...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.