Şimdi Ara

acer nitro 5 (intel 8300u,1050ti vs ryzen 2500u, rx560x)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayardan cok fazla anlamiyorum acikcasi. hic anlamiyorum degil. cok fazla anlamiyorum. oynadigim oyunlardanda anlasilacagi gibi gayet basit bir kullaniciyim. oynadigim oyunlar diablo 2, cs 1.6, ages of empires 2hd edition.

simdi gelelim mevzuya.
    acer nitro serisini gordum. fiyatlari bana iyun kasali bilisayarlar icin gayet makul geldi.
    oynayacagim oyunlarin rahat rahat oynatacagina emin olmakla birlikte fiyat performans olarak hangi bilgisayari tercih edecegiiz konusinda bilgisi olanlara ihtiyacim var.

simdi gelelim bilgisayarlara

ilk model
    AMD Ryzen 5 2500U 16GB 512GB SSD 4gb RX560X

ikinci model
    Intel Core i5 8300H 16GB 1TB 4gb GTX1050 Ti

simdi ikinci model bugun hepsi burada dort dortluk kampanya kapsaminda saat 12 itibari ile indirime girecek. fiyatin 4900 civarinda olmasini bekliyorum. iki biligisayarin kasa ekran ozellikleri ayni. islemci ekran karti ve disk arasinda fark var. (birisinde 512 ssd digerinde 1tb hdd var) indirim sonrasi fiyat farki tahminimce 200-300tl civarinda olacak. sizin gorusuniz nedir. hangisini almak daha mantiklidir.
    yardimci olan herkese simdiden tesekkur ederim.

• Ben de acer nitro 5 modelini baya araştırdım.Amd işlemci ve ekran kartlı model nvidia-intel olan modele göre daha az ısınıyor diyorlar.Tek beni endişelendiren %100 pille 4-6 saat oyun sunması.Bende yakın zamanda bu modeli almayı düşünüyorum.https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-42-amd-ryzen-5-2500u-8gb-512gb-ssd-rx560x-freedos15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3rey-013-p-HBV00000L9UWU
    Bu dort dortluk kampanyadan haberim yoktu.Ne kadar sürüyor ve bu modellerin fiyatının düşeceğinden emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 23 Ağustos 2019; 11:3:25 >

• İ5 olan hepsburadada 4400e düştü. Diğerini almaktansa o çok daha mantıklı duruyor.
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    fiyat 4399a dustu.
    sizin gonderdiginiz modele bende bakiyordum. sadece 16gblik modeli almayi dusunuyordum.
    ama bu 4399 aklimi celiyor. bu fiyat 3 saatligine gecerli haberiniz olsun
  • Fiyat baya uygun olmuş.Hem de satıcı Hepsiburada.Beni de cezbetti.

burada ekrani 144 hz diyor ama emin degilim. eger 145hz ise cok cok uygun demektir.

yukarida da bahsetmislerdi. intel daha fazla isiniyor diye. hala kararsizim zamanda daraliyor. ama bakalim kismet. cunku bunun uzerine illaki birde ssd almak gerekecek.

• claymalpern C kullanıcısına yanıt
    Intel daha çok ısınıyor çünkü daha hızlı arkadaşım
    Hocam ryzen 5 versiyonunu kullanıyorum 4 6 saat oyunu kim dediyse büyük atmış. Oyun oynamak istiyorsan 2 saate hazırla kendini. Sadece video izlesen bile 6 saat gitmiyor.
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    YouTube inceleme videosundan duymuştum.Hocam bu süreler laptoplar için normal mi?Hep masaüstü kullandığım için pek bilmiyorum.Siz o zaman oyun oynarken hep fise bağlı mı oynuyorsunuz?
    bende amd islemcili ve ekran kartli cihazlarin kampanyalarini takip edecegim.cihazi ssd ile kullanmak istiyorum cunku. sizin kullandiginiz model nedir. kullanim tecrubeleriniz nasil.
    Evet hocam bu fiyatlarda hiçbir laptopta 3 4 saat oyun oynayamazsınız. Ben prize takılı oynuyorum zaten performans düşer şarjdayken.
    512 gb ssd li modeli kullanıyorum. Ryzen5 2500u olan. Gayet memnunun hiçbir sorunum yok. Ekran çerçevesi kalon ve renkler biraz soluk sadece. Renkleri ayarlayabilirsiniz ama çerçeveye yapacak bir şey yok bu fiyata bir de ince çerçeve zor. Amd modellerini almanızı tavsiye ederim ısınma konusunda çok çok iyi. Bir de çıkış yılı 2019 olan modellere bakın wifi sorunu olabiliyor eskilerde. 512 ssd olan model 2019 çıkışlı mesela.
  • Ben de bir türlü karar veremedim. İntel olanı almak istiyorum ama çok ısınıyor diyorlar. O zaman AMD olanı alayım diyorum yorumlara gözüm kayıyor ona da çamur atmışlar bir sürü. Ne yapacağımı şaşırdım Şimdi aklımdaki soruları sorayım: İntel olan modelinde ekran 144Hz mi cidden? Isınma durumu nasıl? Kullanan bilen gören duyan varsa bizi bir aydınlatabilir mi?
    Hocam bunu alacağım o zaman. .Sizin ram 16 gb olan mı 8 gb olan mı?

Hocam ben 8 aldım ama ağır oyun oynayan biri değilim. Geleceğe dönük isterseniz ve ağır oyunlar oynayacaksanız 16 bence. Pes fifa dahil çoğu oyun 8 gb ram istemekte şimdiden. Ben genelde rocket league csgo tarzı oyunlar oynuyorum.
  • Her marka model laptoplarınız için özel servis hizmeti veren firmamız garantisi bitmiş veya garanti dışı kalmış cihazlarınıza hizmet vermektedir. Ekran değişimi, Chipset tamir ve değişimi , kasa tamiri, şarj ve batarya satışı, klavye değişimi, harddisk değişimi, anakart tamiri işlemlerini profesyonel olarak yapmaktayız.Anakart tamir işlemlerini BGA makinası ile yapıyoruz. www.ankaralaptoptamiri.net
    Bayındır 1 Sokak 22\8 Kızılay Ankara
    0312 431 01 44
    0313 431 01 45
    05336074345
  • hepsiburada 4x4luk kampanyada amd setupli olan 8gblik model 4199tl oldu.
    hocam siz 8lik modeli ne jadara almistiniz. birde bunlarda ram yukseltme okuyor mu biliyor musiniz
    hocam bu donanımdaki bu bilgisayar alınır mı acaba, kampanya bitti ama gene girer artık bitirecekler tahminimce.. monster vs dan ziyade acer nitro serisi hep daha hoşuma gidiyor.ryzende ısınma sorunu ortadan kalkmış gibi duruyor intellere göre.17 inc nitrolar hele bambaşka..
  • Evkur’daki nasıl nakit için iyi duruyor

www.evkur.com.tr
    Acer NH.Q3REY.007 AMD Ryzen 5-2500U 2Ghz İşlemci 8Gb Ram 256Gb Ssd RX560X 4Gb Ekran Kartı 15.6" Linux İşletim Sistemli Siyah Dizüstü Bilgisayar
    https://www.evkur.com.tr/acer-nitro-amd-ryzen-5-2500u-2ghz-islemci-8gb-ram-256gb-sdd-rx560x-4gb-ekran-karti-156-linux

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.