Şimdi Ara

acer nitro rg271 monitör 27 inc 165hz SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 acer nitro rg271 monitör 27 inc 165hz SATILDI

display portla kullanıyorum 165 hz i sadece display portla veriyo ilk açılışta ekranın alt kısmında hafif titreme oluyor bikaç dakka içinde düzeliyor araştırdım 1 aylık monitörde bile yaşayan olmuş

ekran sıfırdan farksızdır ölü piksel şu bu vs yok fiyat 3000tl

not:hdr mod açıksa alttaki titreme çabuk geçiyor kapalıysa geç geçiyor ama zaten hdr kapatınca görüntü çamur gibi oldugundan kapatmak manasız

https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-rg271pbiipx.html

SATILDI alan kişinin şansına alt kısmımda titreme filandı yoktu kendiliginden düzeldimi ne

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kargo istekleri geliyor lakin kargo yapmak istemiyorum paranıza yazık olmasın daha önce kargoda sorun yaşadım monitörle ondan yapmak istemiyorum

• hala ciddi olmayan teklifler geliyor bi süre daha satılmazsa fiyat düşmeyecek şekilde artacak kargoya ve kuryeye vermiyorum gelip bakıp alacaklara satılık sadece haftaya fiyat artacak ve pazarlık olmayacak şuandada pazarlık yok

satılmazsa yedekte durucak illa satmam lazımmış gibi mesaj atmayın dolar 20tl iken kendim 2.el 2500 e aldım bu sorununu bilerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 19 Ağustos 2023; 11:47:36 >
  • takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.