Şimdi Ara

Acer Nitro vs Lenovo Legion - Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üç laptop arasında kararsız kaldım. Bilgisayarı çoğunlukla CS:GO/Valorant için veya gündelik işlerde kullanacağım. AAA oyunları çok fazla oynayacağımı düşünmüyorum, oynasam bile ultra ayarlar olsun vs gibi bir beklentim yok. Beni uzun bir süre de götürmesini bekliyorum açıkçası.

Bütçe olarak da 8bini aşmak istemiyordum açıkçası ama piyasa malum. Başka önerileriniz olursa onlara da açığım. (HP Omen serisine de baktım ama bazı sıkıntıları olduğunu okudum, yine de kullanan varsa tavsiyelerine açığım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimai -- 29 Haziran 2020; 16:39:6 >

• Hocam Acer Nitro’dan çok şikayetçi olan var.
  • Ben de 8199 TL'lik Acer Nitro'ya bakıyorum. Bugün, yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdi Acer Nitro konusunda dolaşacağım biraz ama f/p olarak çok ideal bence.
  • Kesinlikle lenovo
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Ben de okudum ama f/p duruyor. Legion y540 o kadar paranin hakkini verir mi bilmiyorum.
  • Raimai kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı düşüncelerdeyim. Peki HP Omen 15 ile gördüğünüz, duyduğunuz sıkıntılar nelerdi? Ben de bu akşam laptop almayı planlıyordum ama HP Omen 15 DH0015NT ile Acer Nitro NH.Q5BEY.00A arasında kaldım. HP'nin soğutması ve tipi kendine çekerken, Acer'ın 120 hz ekranı ve fiyatı kendine çekiyor. Çok arada kaldım, en sonunda gözümü kapatım alıcam birini ama sonra aklım diğerinde kalacak diye korkuyorum.
  • jonesknow kullanıcısına yanıt
    Elememin ilk sebebi benim baktığım segmenttekilerin 60 hz oluşu. Onun dışında okuduğum çeşitli yorumlarda ısı problemleri vs. Zaten 60 hz olusundan digerleri bahanesi oldu. Oynayacagim oyunlar daha çok cs go + valorant tarzı olduğu için hz değeri önem arz ediyor. Acerda da belli başlı sikayetler var lenovoya nazaran daha fazla, ama fiyati cezbediyor.
    Anladım hocam. Soğutma performansı ve panel hızı arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Sanırım soğutmayı seçicem ama bu işlerde hep son anda karar değiştiririm, bakalım hayırlısı
    Alırsan beni de haberdar er hocam :)
    Hp Omen’i aldım hocam. Sabah siparişi verdim, akşam kargoya verilmişti, yarın sabah da şubeden teslim alırım ama iş çıkışı kurulumunu falan yaparım. Ac:odyssey, rdr2, dead cells gibi oyunlar oynayacağım için 120hz’nin elzem olmadığına karar verdim ve bu yüzden hp’de karar kıldım. Hayırlısı olsun, inşallah bir sorun, problem çıkmaz.
    Hadi hayırlı olsun, arizasiz bol performansli kullanimlar diliyorum :) darısı benim başıma, bir seçim yapabilirsem.
  • Legion teknosada 6.999dan satılıyor. Ama teknosaya guvenemedim, teşhir de olabilir, iade arizali urun de olabilir. Teknosanin iade politikasi da sıkıntılı diye duymuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.