Bildirim
ACER NOTEBOOK'LARADA VİSTA
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım çalışıyo senin bi yanlışın olmasın leptop yeni yoksa vistaya mı yeni geçiş yaptın
quote:
Orjinalden alıntı: nanj
ya arkadaşlar ilk defa bu siteye girdim siz mükemmelsiniz bu acer marka notebooklarda vista çalışmıyor herhalde bir çaresi varsa bana yardımcı olun
quote:
yardımcı olun -
yanlış anlaşılmasın çalışmıyordan kastım aşırı derece kasıyor bilgisayarı hani xp falan yüklesek diyorum nasıl olur acaba -
Vista için en az 1 gb ram lazım.Kaldıki 2 gb ram ile birlikte bile bende yinede yawaşlama var.Xp yi eski makinede 256 ram ile kullanıyordum alet uçuyordu.Ama vista bu anlamda gerçekten ram takviyesine gerek duyulan bir işletim sistemi.Keşke orjinali alabilsemde xp ye geçsem çünkü xp hem daha hızlı hem pil performansının daha iyi olduğunu söylüyorlar... -
Bende acer 5572Znwxmi pentium dual core 1.6ghz var. Vista starter ile birlikte geldi. 512 Ram ile deneme amaçlı vista ultimate yükledim epey bir kasma yaptı makine. 1 Gbyte ram ekledikten sonra aero açık olduğu halde herhangi bir kasma belirtisi yok. Şu anda xp ve vista kurulu her ikiside sorunsuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X