Şimdi Ara

Acer Predator Malzeme Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki laptop eskidiği için yenisini almak istiyorum ancak Asus'un TUF Dash modeli ile Acer'ın Predator Helios 300 bilgisayarları arasında kaldım.

Asus'un linki: https://www.amazon.com/gp/product/B0956YWPS9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AVY78AJDCWNYB&psc=1

Acer'ın linkini buraya koyuyorum: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-10750H-Keyboard-PH315-53-71HN/dp/B08VKV5WQ1/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=rtx+3060&qid=1621702868&s=pc&sr=1-2

Yurtdışından aldığımda 2-3 bin liralık bir fark olacak sanırım. Donanım olarak işlemcileri farkı var biraz onun dışında pek kayda değer fark yok sanırım. Ancak Acer marka bir ürün ile Asus marka ürünü aynı süre kullanabilir miyim ? Çabuk eskir mi yıpranır mı ?

• Konuyu takipteyim, ben de amazondan acer predatorü alıp almama konusunda kararsızım, 7 senedir acer v3 772g kullanıyorum hala iş görüyor, bu laptopumdan önce de acer laptop kullanmıştım o da iyiydi o yüzden kimileri acer çok ısınıyor dese de benim acere karşı bir sempatim var

• Helios 300'ü kullanmış biri olarak, malzeme kalitesi ve soğutma konusundaki başarısından dolayı kesinlikle tavsiye ederim.

Kullanılan panellerin kalitesi de gayet tatmin edici. Bahsettiğiniz iki ürün arasında da öyle ciddi bir farklılık yok, işlemciden yana nesil farkı var. Ancak garanti konusunda iyi düşünmenizi öneririm, dışarıdan laptop alıp problem yaşadığımda muhatap bulamadığım durumlar oldu.

Her ikisini de Amerika'dan alacaksanız tek muhatabınız orası, burada ücretli destek dahi verilmiyor. Olur da tuf'u avrupa ülkesinden alırsanız, burada uluslararası garantisi geçerli diye biliyorum. (1 YIL gibi olması gerek.)

• Tsc4hm3T kullanıcısına yanıt
  • Newegg'de Asus'un ürününü 600 lira gibi bir farkla daha ucuza buldum, sanırım Asus'u almak daha mantıklı olacak. Garanti konusunda şimdiye kadar hiçbir bilgisayarımda ihtiyacım olmadı tamire göndermeye o yüzden pek önemsemedim açıkçası garanti durumunu ancak hatalı ürün gelirse sıkıntı olabilir doğru.

• fertugrul F kullanıcısına yanıt

Aynı model değil, attığın 2060 olan 17.3 modeli, amazonda olan model 3060 15.6 olan modeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.