Merhaba,
Acer Predator XB273K Sbmiprzx - IPS 4K 144Hz HDR400 4ms 445 nit tepe parlaklığı NVIDIA G-SYNC FreeSync Premium monitörüm satılıktır. Ben 2. sahibiyim Amazon Türkiye'den alınmış ama garantisi bitmiştir. Kutu ve aksesuarları mevcut faturası kayıp. Yanlar ve üste takılan gölgelikler (flaplar) ve VESA dovar montaj aparatı kullanılmadı.
Monitörden her anlamda çok memnum (renk, kontrast, keskinlik, tepki süresi, parlaklık vs.) daha büyük bir mönitör aldığımdan boşa çıktı ve yaklaşık 4 aydır kutusunda duruyor. Evdeki canavarlardan dolayı monitörün küçük kusurları var hepsinden bahsetmeye çalışacağım, bunlar:
- 1 adet ölü piksel,
- Derin olmayan 2cm kadar ince bir çizik,
- Ayağında ufak boya atmaları (klavyenin sürtmesinden kaynaklanan),
- Arkadaki IO kapağındaki 5 tırnaktan bir tanesi kırık.
Bunlar hariç benim dikkatimi çeken herhangi bir kusuru yok. 4K 144Hz de kullandım genel olarak ve görüntü kalitesi ve oyunlardaki performansı çok iyidir (şahsi görüşümdür). Çok kullanılmadı toplam 6188 saat olarak gözüküyor monitörün servis menüsünde. Her şey aşağıdaki resimlerde mevcuttur.
Ayrıca "rtings" incelemesinin linkide aşağıda mevcut.
İstanbul içi satılıktır çünkü hem kutusu çok büyük ve ağır hemde kargoda hasar alma ihtimali olduğundan. Fiyatta pazarlık yapmayı düşünmüyorum.
Hayırlı günler.
SATIŞ İPTAL.
İnceleme linki:
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.