Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satış İptal - Gigabyte 6700 XT Gaming OC 12GB Satın Al 11 Eylül 2024 07:55 1 1 Satış İptal - Gigabyte 6700 XT Gaming OC 12GB Merhaba,Kart temizdir ve bir sorunu yoktur, model yükseltince sistemden söktüm yaklaşık 1.5 sene oluyor kutusunda duruyordu. Kartı aldıktan sonra kartın arka plakası ile elektronik devre kartı arasına soğutmaya destek olsun diye termal pad koymak için 1 kez içini açtım, Thermalright Odyssey Thermal Pad kullandım, onun haricinde kart açılmadı, belleklerde 6-7 derece sıcaklık düşüşü oldu.Amazon İngiltereden adıma faturalı olarak aldım, Kutu ve fatura var ama garanti 7-8 ay önce bitti.İlanı kısa süreliğine açtım, DH den İstanbul dışından almak isteyen olursa sarı sitenin kampanyası kapsamında get ile çok cüzi bir ücret ödeyerek alsın diye (sarı sitenin kampanyası bitti).Takas ve pazarlık yok.Satış iptal.Hayırlı günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sapphire 7900 XTX Pulse OC 24GB [SATILDI] Satış İptal - Gigabyte 6700 XT Gaming OC 12GB [SATILDI] MSI MEG X570S UNIFY-X MAX+Ryzen 7 5800X3D+2x16GB 3600mhz CL16 G.Skill Trident Z Neo Samsun [SATILDI] Acer Predator XB273K Sbmiprzx - IPS 4K 144Hz HDR400