Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] MSI MEG X570S UNIFY-X MAX+Ryzen 7 5800X3D+2x16GB 3600mhz CL16 G.Skill Trident Z Neo Samsun
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Merhaba hocam,
Şu anda ayrı satış düşünmüyorum ama düşünürsem ilk yazan arkadaştan başlayarak haber veririm. Sizden önce bir arkadaş daha ayrı satış için özelden yazmıştı. Ama her halükarda işlemci ve anakartı birlikte satmak istiyorum.
Hayırlı akşamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 14 Aralık 2023; 10:9:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaçırılmayacak bir setup, anakart alınabilecek en iyi AM4 anakartlarından birtanesi(özellikle o.c konusunda rakipsiz) ve işlemci efsane. Ramler'e zaten diyecek yok, en düşük timing'li 3600Mhz Samsung çipli. Çok uzun seneler hizmet eder sorunsuzca. Alacak olan kişiye hayırlı olsun.
-
Özelden cevapladım hocam.
Özenerek, zaman içerisinde aldım parçaları özellikle RAM i Türkiye'de bulamadığımdan Almanya'daki tanıdıklara getirtmiştim ama işte insan oğlu yetinemiyor.
@erenzengin arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı ve güzel zamanlarda kullansın.
Bugün kargolayacağım Allah kısmet ederse, kargoyu teslim edilene kadar ilanı rezerveye çekiyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Güncelleme: Kargo teslim edildi, kurulumunu yaptı arkadaş, sorunsuz ve çok keyifli bir alışveriş oldu, Eren kardeşim ve donanımı kullanacak olan arkadaşı Kaan kardeşim çok hoş sohbet ve güzel insanlar, tanıştığıma çok memnun oldum. Güle güle ve güzel günlerde kullansın inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slidestar -- 19 Aralık 2023; 0:33:45 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X