Şimdi Ara

Acer Servissizliği Sertech

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Ekim 2009 da servise verdiğim 5920 T7700 8600GT özelliklerinde olan notebookum Ekran kartı sorunu nedeniyle 40 gün serviste kaldı. Başıma bunların geleceğini bildiğim için çokta uzatmadım konuyu ve bugün sertech'e yollamaları için verdiğim exa bilgisayardan ürünümü geri aldım.

Eve gelip bilgisayarı açtığımda bazı belgeleri silmek için CCleaner ı açtım biliyorsunuzdur sol üst köşede özellikleri yazar. O kısımda T7300 ve 8600GS yazısını gördüğümde şaşırdım. Hemen özelliklere baktım ve Sertech bilgisayarın ekran kartını ve işlemciyi daha kötü parçalarla değiştirdiklerini gördüm. Hemen exa'yı aradım ve bilgisayarı tekrar onlara götürmemi istediler yarın exa'ya ürünü tekrar iade edeceğim. İşin komiği bilgisayarımın garanti süreside doldu.

Soracak sorum falan yok sadece herkesin bilmesini istedim. Ayrıca Sertech konusunda tecrübeli bir kaç arkadaş varsa bana özelden telefonlarını (orada çalışanlardan birinin vs) atabilirse sevinirim 5776290 zaten açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsene -- 13 Kasım 2009; 23:42:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.