Şimdi Ara

Acer Swift 1 14'' FHD, Intel Celeron N4500, 4GB RAM, 256GB 256GB SSD, Windows 11 Home 3.799,00TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hali hazırda Lenovo T420 kullanıyorum.İşlemcisi i5-2520m. Benchmark puanlarını karşılaştırdığımda birbirlerine çok yakın.Benim gibi ofis,film,internet,muhasebe prog. tarzı çalışanlarlar için yeter diye düşünüyorum.Daha önce Swift 3 kullanmıştım.Gerek ekran kalitesi gerek pil ömrü olsun çok memnun kalmıştım.O yüzden sipariş geçtim bir adet.Memnun kalmazsam da iade ederim.Amazon iade konusunda zorluk çıkarmıyor zaten.

• Salih kullanıcısına yanıt

İade etmek yerine çevrenizde ihtiyacı olanlara sorun birçok kişinin işini görecektir bu cihaz ucuza cihaz almalarını ve amazonun müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımına zarar vermemiş olursunuz çünkü çok fazla iade olduğunda bir süre sonra onlarda geri adım atabilirler. Gerçekten iadelik bir durum olursa sonuna kadar kullanılmalı tabi ki.

• Arkadaşlar bu ürünü almaya karar verdim. Oyun hariç işimi göreceğini düşünüyorum. Ama bir şey kafama takıldı. Amazonsa başlıkta ssd yazıyor ama ürünün açıklamasında hdd yazıyor hangisi doğru ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ubermensch92 U kullanıcısına yanıt

Ürünün kendi üreticisi üzerinden özelliklerini kontrol edin.

Üründe ssd var, yalnız bunun yerine şunu da alabilirsiniz, 4500 ₺ şuan vatanda, başıktaki ürün biraz daha hafif sanırım ağırlık olarak.

www.vatanbilgisayar.com
    Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-extensa-15-3-nesil-ryzen-3-3250u-8gb-256gb-ssd-15-6-freedos.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 23 Mayıs 2022; 0:30:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Üründe ssd var, yalnız bunun yerine şunu da alabilirsiniz, 4500 ₺ şuan vatanda, başıktaki ürün biraz daha hafif sanırım ağırlık olarak.

www.vatanbilgisayar.com
    Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-extensa-15-3-nesil-ryzen-3-3250u-8gb-256gb-ssd-15-6-freedos.html
    Valla aklımı çeldin hocam teşekkürler. Sanırım işleöci daha iyi bunda. Ayrıca fiyat farkıda fazla değil

Evet işlemci ve ram açısından daha iyi, başlıktaki 1.3 KG 14'' bu 1.9 KG 15.6'', ikisi de FHD IPS olarak görünüyor. Bu arada başlıktaki ürünü anneme aldım fakat bu ürün benim de aklımı çeldi, ctesi teslim edildi ama iade etsem mi sorun çıkar mı, vatan'dan alsam mı bilemedim :)

Aslında Lite sürüm bi Win 10 kurdum bugün, gayet sorunsuz iş görüyordu, uğraşmayacağım sanırım, ama size tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 23 Mayıs 2022; 0:44:1 >
  • Ram 8 olsaymış en azından

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt

Hocam ürünün kasa kalitesi nasıl

• hyasing40 kullanıcısına yanıt

Sert plastik, güzel, esneme yok. Youtube vs işler için ideal, biraz çetrefilli işlerde yoruluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Evet işlemci ve ram açısından daha iyi, başlıktaki 1.3 KG 14'' bu 1.9 KG 15.6'', ikisi de FHD IPS olarak görünüyor. Bu arada başlıktaki ürünü anneme aldım fakat bu ürün benim de aklımı çeldi, ctesi teslim edildi ama iade etsem mi sorun çıkar mı, vatan'dan alsam mı bilemedim :)

Aslında Lite sürüm bi Win 10 kurdum bugün, gayet sorunsuz iş görüyordu, uğraşmayacağım sanırım, ama size tavsiye ederim.

Ben bu 15.6 inclik acer i aldım çok iyi çıktı ürün tabsiye ederim herkese. Ama 4500 e aldım şuan aynı linkte 8 bin tl olarak görülüyor. Diğer sitelerde 5300 tl bence bu fiyat bile iyi

Aynen tahmin etmiştim, güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.