Acer Swift 1 SF114-34 Ultra İnce Dizüstü Bilgisayar, 14'' FHD, Intel Celeron N4500, 4GB RAM, 256GB SSD, Windows 11 Home https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09SHTTKGH |
Acer Swift 1 14'' FHD, Intel Celeron N4500, 4GB RAM, 256GB 256GB SSD, Windows 11 Home 3.799,00TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anakarta lehimli ram olmasa cok iyi. 1.3 kg tasinabilirlik acisindan guzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 13 yıllık işlemci daha fazla bencmark puanı almış. Tüketim dışında çöp bir işlemci.
En kötü n6000 işlemcili cihaz almaya çalışmak lazım.
-
üstüne kredi çekip daha iyi birşey alsak paramız çöpe gitmez en azından
-
240 dolara geliyor, ufak işler için iş görür gibi.
2000 Tl ye verseler yine almam.
-
Bu fiyatlara FHD IPS cihaz bulmak neredeyse imkansız oldu, dolayısıyla günlük kullanım için alınabilir.
+ Uzun Pil Süresi
+ FHD IPS
+ Fan yok kafa rahat
- Ram artmıyor
-
O işlemci ile bunu karşılaştırmak çok saçma, sizin 13 yıllık işlemcinin fanı da alt kattan duyuluyordur
-
linux puppy işletim sistemi yüklenir, canavar gibi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hdmi yok galiba
-
Ne alaka
İşim gereği her sistemi kullanıyorum. Şuan klasik bir m.üstü kadar ses çıkarıyor. Stok fanla hiç kullanılmadı. Oem bir soğutucu takılı 13 yıldır.
-
Alakasız alakasız şeyler yazıp cevaben "Ne alaka" yazmanız komik olmuş
Yaptığınız kıyas saçma olduğu için size örnek vermek istedim; yani sizin 13 yıllık işlemciniz daha performanslı ise bu işlemcinin de ısınma sorunu yok cihazın fanı yok sessiz demek istedim ama anlatamadım sanırım. Neticede her cihazın kullanım amacı farklı, bu işlemci ve bu cihaz günlük kullanım haricinde bir performans vaat etmiyor ki zaten
Sizin mantığınıza göre işlemcileri kıyaslarsak mutlaka biri diğerinden daha performanslı olacağından piyasadaki en performanslı işlemciyi kullanan cihazı almak zorunda kalırız onun içinde arabayı falan satmak lazım
-
HDMI var
SD Kart Okuyucu YOK
-
Boşta ram slotu yok mu ekleme yapamıyor muyuz?
13 yıllık işlemciniz kaç watt çekiyor ne alakası var
-
Yahu celeron islemcili laptop mi alinir isterse 1000₺ olsun. Daha acar acmaz takilir lanet celeronlar, youtube da 720p bile donar, insani illallah ettirir. Ucuz diye su sacma sapan islemcili laptop alip kafanizi vurmayin yerlere sonra. Yillardir bu aptal islemciyi uretiyor 5para etmez.
Maalesef Türkiye de kimse neyi niçin alacağını bilmiyor. Almışken en iyisini alayım hastalığı var. Yıllardır gözlemliyorum telefonda sadece konuşan belki WhatsApp facebook instagram ve i·nternette gezinti dışında birşey kullanmayan adam gidiyor telefona tonla para veriyor. Evinde internet bağlantısı yok 4k ne işe yarar smart tv nedir bir fikri yok anlamsız fiyatlara tv alıyor. Bu listeyi uzatmak mümkün ama uzatmaya gerek yok. Amacına göre her ürün alınır veya alınmaz. Algılar üzerinden değil ihtiyaçlar üzerinden değerlendirme yapmak lazım. İlk önceliği taşınabilirlik olan ofis uygulamaları kullanan ve internette gazete okuyup ara sıra film izlenek isteyenler bu laptopu alabilir. Belirli bir amacı olan teknolojiyi gerektirdiği şekilde kullanırım diyenler de zaten ne aradıklarını bildikleri için bu ürüne bakmazlar ve de almazlar...
Hocam dediğiniz günlük İşler için düşünüyorum ama 720p bile açmaz demişler kararsız kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiseyn -- 19 Mayıs 2022; 8:16:37 >
N4120 işlemci acer A315-34 var değil 720 P 4K yı bile açtı denemek için açtım 1080P film izliyorum.İnternet yeterli olsun fulhd açar rahat olun.Elimde şuanda Dell vostro 3510 11.nesil İ5 8 gb ram ve acer 4 gb ram ve N4120 işlemcili notebook var.Her ikisini de kullanıyorum günlük kullanımda fark etmezsiniz.Film izlemek office kullanmak internete girmek için rahatlıkla celeron işelmcili alınır.Alırken birşeye dikkat edin ürün değişim işlemini marka kendisi mi yapıyor yoksa aldığınız yerle mi halledin deniliyor bu önemli.Kızıma lenovo ideapad 3 almıştım 4 defa anakart değişimi ve ssd arızası nedneiyle değşim raporu verildi.Lenovoda işelyiş değişimi aldığınız yere yaptırmanızı söylüyor rapor vererek.A101 den almıştım kampanya vardı.A101 e raporu gönderdim hemen para iadesi diye cevap verdi.Çünkü alırken 2000 TL ödemiştik 1.5 yıl önce en ucuz cihazlar 3800 den başlıyor şu anda.Para iadesi işlerine geliyor.Almadan önce yetkili servisini arayıp doa raporu verildiğinde değişimi kim yapıyor öğrenin ondan sonra alın.Acer,lenovo ve dell kullanan biri olarak servis kalitesi ve ürünün arkasında durma konusunda hiçbiri dell in eline su dökemez.Dell 3500 aldım üretim hatalı olarak touch ped sorunlu çıktı değişm istedim ilk açtığımda sorun vardı cihazda adamlar ellerinde 3500 i3 11.nesil cihaz olmadığı için 3510 i5 11.nesil cihaz verdiler.Müşteriye önem verme budur.Lenovo ise firmayla halledin diyor.Uzak durun lenovodan.Anakart hatası bitmedi cihazın.Acer ise fiyatına göre gerçekten güzel cihaz üretiyor.Garantiyle bir işim olmadı nasıl yaklaşımı var bilmiyorum fakat lenovodan daha kaliteli cihazları.
-
Eyvallah hocam detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Benim 13 yıllık işlemci daha fazla bencmark puanı almış. Tüketim dışında çöp bir işlemci. En kötü n6000 işlemcili cihaz almaya çalışmak lazım. |
Maalesef Türkiye de kimse neyi niçin alacağını bilmiyor. Almışken en iyisini alayım hastalığı var. Yıllardır gözlemliyorum telefonda sadece konuşan belki WhatsApp facebook instagram ve i·nternette gezinti dışında birşey kullanmayan adam gidiyor telefona tonla para veriyor. Evinde internet bağlantısı yok 4k ne işe yarar smart tv nedir bir fikri yok anlamsız fiyatlara tv alıyor. Bu listeyi uzatmak mümkün ama uzatmaya gerek yok. Amacına göre her ürün alınır veya alınmaz. Algılar üzerinden değil ihtiyaçlar üzerinden değerlendirme yapmak lazım. İlk önceliği taşınabilirlik olan ofis uygulamaları kullanan ve internette gazete okuyup ara sıra film izlenek isteyenler bu laptopu alabilir. Belirli bir amacı olan teknolojiyi gerektirdiği şekilde kullanırım diyenler de zaten ne aradıklarını bildikleri için bu ürüne bakmazlar ve de almazlar...
|
2000 Tl ye verseler yine almam. |
Benzer içerikler
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X