Şimdi Ara

Acer Swift 1 14' Full HD IPS 2750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/acer-swift-1-sf114-32-intel-celeron-n4000-4gb-128gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-gxuey-005-p-HBV00000WIRPU?magaza=Hepsiburada

Bugün altın rengini 2770 TL'ye sipariş verdim. Pembe ve grisi 2750. Biraz önce bu piyasada gerçekten ucuz olduğunu düşündüğüm için konu açmaya karar verdim. Elime ulaşınca da deneyimlerimi paylaşırım.

Kasanın komple metal olduğu söyleniyor. Ram ise müşteri hizmetleriyle konuştuğumda artırılabilir olduğu söylendi. Tek slot 4 gb ram lehimli olarak geliyormuşi. Diğer slota yetkili serviste ekleme yapabiliyoruz dediler. Ama saçma bir şekilde SSD'nin 250 gb olduğunu iddia ettiler onu anlayamadım.

Özetle bu fiyata Full HD ve IPS panel, dayanıklı metal bir gövde, parmak izi okuyucu, 13" olmasa da taşınabilir kompakt bir cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• N4000
  • İşlemci çok sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işlemciye para verceene gm9 pro al

• Sadece günlük işler ve ders videoları izlemek için aldım. Böyle amaçlarla alınmalı zaten daha fazlasını veremez. Bu amaçla alınabilecek daha f/p bir cihaz ben bulamadım. Gönül ister ki i3 alalım ama 3 bin üstü direk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

https://www.hepsiburada.com/i-life-zed-air-cx3-intel-core-i3-5005u-4gb-1tb-ubuntu-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-il-1506x-41000sabwieab-d-p-HBV00000UN5SP?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.94.4&wt_pc=akakce.c.k.pc

celeron alacağıma bunu alırım daha iyi
    Bu bilgisayarı kayınço geçen hafta 2100 e aldı, açıkçası ben bu fiyatları görünce almadığıma pişmanım. İşlemci n4000 in yaklaşık 1.6 katı, ekranda IPS Full HD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Ssd yok ve tn panel. İşlemci de 5.nesil kendi aldığımı tercih ederim 250 tl koyup. Markanın ne olduğu belli olmamasına girmiyorum bile.

• tam bir yıl önce kardeşime hp'nin athlon 300u lu 15.6" FHD 8gb ramli 256gb ssdli cihazını 2000 lira ödeyerek puanlar ve geri ödeme sonrası 1600'e denk getirmiştim, bir tane de kendime almadığıma pişmanım halen..

• discrepancy kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi , geçen hafta mediamarkt lenovo amd 3050u paylaştım 2200e stokları aynı gün bitirdiler celeron alacağıma ikinci el alırım daha iyi

• Performans olarak vasat üstüne çıkmaz sanırım. umarım memnun kalırsınız..

• 10 TL kargo ücreti alıyor, gerçekten çok ilginç bir site. 3.000 Liralık ürün satıp kullanıcıdan 10 lira istiyor ve sizde verip, satın alıyorsunuz; bu daha da ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolinkov

10 TL kargo ücreti alıyor, gerçekten çok ilginç bir site. 3.000 Liralık ürün satıp kullanıcıdan 10 lira istiyor ve sizde verip, satın alıyorsunuz; bu daha da ilginç...
    elektürük sinyallerinin donanımhaber e dönüşmesi kadar ilginç olamaz
  • İşlemci zayıf, ram arttırılamıyor.

• celeron...
    chromeda bile kasar bu

• İyi pc bence sabah gorup 1 2 kişiye tavsiye etmistim

1080p film oynatsa yeter bana bunun ekranı zaten 1080p

Acer kaliteli marka zaten hayırlı olsun dostum bence işini görür

• A101 konusundaki PC'den biraz daha iyi ama bu fiyata alınmaz. 2299 iyi olurdu bence fiyatlandırma için
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt
    Evet buna ben de çok takıldım. Hatta uzunca süre bir hata var sandım. Ama ürünü satan tek yer hepsiburada olduğu için biraz da mecbur kaldım almaya. Dediğiniz doğru kesinlikle bu fiyatta ürüne kargo ücreti yakışmıyor.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    Bizzat müşteri temsilcisi ile görüştüm ve boş 1 slot olduğunu söyledi. Ezbere konuşmayın kaynak gösterin veya söyleyin. Tüm yorumlar için teşekkür ederim maksat fikir alışverişi.

• Celeron işlemciye bu kadar para vereceğinize ikinci elden hometech alpha 700c öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.