Şimdi Ara

ACER Swift 3 AMD Ryzen 5-5500U 8GB Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ACER Swift 3 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD DOS 14" FHD Gümüş Dizüstü Bilgisayar NX.AB1EY.002 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/acer/swift-3-amd-ryzen-5-5500u-8gb-512gb-ssd-dos-14-fhd-gumus-dizustu-bilgisayar-nx-ab1ey-002-p-300442845?boutiqueId=638145&merchantId=968

Arkadaşlar iyi günler, kendime daha çok iş için ama ara sıra minecraft, lol, stardew vs gibi çok ağır olmayan oyunlar oynayabileceğim bir laptop bakıyorum. Önceliğim 14 inch boyutunda, pili en azından 6-8 saat dayanan, Type-C ile şarj olan, IPS panel ve klavye aydınlatmasına sahip bir bilgisayar Linkini verdiğim acer swift 3 bilgisayar baktığımda her şeyi uyuşuyor lakin içimde nukte oluşturan tek konusu 2x4 lehimlenmiş ve artırılamayan RAMlere sahip olması, bu beni korkutuyor bu bilgisayarın en azından 2-3 yıl beni idare etmesini istiyorum, lakin Windows 11'i 8 gb RAM kurtarır mı diye sormadan edemiyorum sizce yeterli olur mu? Aklıma takılan en zor senaryo discord ve lolün aynı anda açık oluşu diyebilirim 8 gb RAM bunun altından kalkabilir mi? Başka önerilere açığım bütçemi 15.000₺ ye kadar zorlarım (ikinci el önermeyin çünkü taksitle alacağım) şimdiden teşekkür ederim.

Alıntı

Cevap

Rapor et

Düzenle

• Nokta atışı bulmuşsun alınır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.