Şimdi Ara

ACER SWİFT 3 SF314-42// 4300U // 8R // 256GB // 4199 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
10.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nerede yazmakta? Ben göremedim. Satın almayı düşünüyorum ve tahmini teslimat 3-11 mayıs gösteriyor.

• x_spg X kullanıcısına yanıt

Ben gece 1 tane aldım sabah kargoya verildi. Öğlen fiyatı düşünce diğerinin iade işlemini başlatıp yeni bir tane daha aldım o da yarım saat sonra kargoya verildi.

• Siparis verdim 3700 civarina geldi. 8 tane world kart kullandik ancak. 4 vakifbank 4 yapi kredi. 14 ekran her ne kadar sevmesemde gideri var en azindan hafif ve tasinmasi basit. 4000 ustu etmez bence. Yani ederinde aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 30 Nisan 2021; 23:38:53 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    8 kart kullanmak nasıl oluyor hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_spg X kullanıcısına yanıt
    Msj attığım tarihte ürün fotosunda “Kısıtlamadan sonra kargoya verilecektir” yazılıydı. Kaldırmışlar.
  • darknesss45 kullanıcısına yanıt
    Trendyol cüzdana 8 farklı karttan para yükleyip almış muhtemelen ama 8 kartı nereden buldu hayret edilesi. Sitedekiler piyasa koşullarının zorlaşmasıyla her geçen gün ölücülük seviyesi arttırıyorlar vallahi

• Hard times create strong men

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rami arttırılabiliyor mu? Thunderbolt girişinden ekran kartı bağlanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn

herkese kolay gelsin.

fiyat iyi görünüyor. anneler günü için düşünüyorum.

virüsten işletim sistemi uçmuş herhalde normal kapatınca annem ama şimdi operating system not found diyor.

15 senelik bilg. hemen hemen, zaten 2. el almıştım 2005-7 civarı.

şimdi kadıncağız bu hali ile format ile falan uğraşamaz. anlamaz da zaten. bari dedim yeni bir bilg. alayım hediye babında.

fakat aklımı kurcalayan freedos olması.

ben kendi adresime getirtip win kursam bile, bunu onlara nasıl götüreceğim? sıkıntı orada.

bu konuda fikir paylaşabilecek var mıdır? sırf bu yüzden windowslu bir bilg. almayı düşünüyorum. kutudan çıkartıp direkt kullanabilsin diye...

eğer bu ayrıntıyı çözebilirsem, şık bir hediye olur.

tekrar kargolayın hocam başka şehirse 30-40 lira kargo

gerçi yasakta kargoya nasıl veriliyor onuda bilmiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 1 Mayıs 2021; 13:31:8 >

• iyi akşamlar.

yok aynı şehir, aynı semt sayılır aslında. 15-20 dk. yürüme mesafesi.

ama dışarıda polis var sanırım. çevirip de ceza verirlerse işin tadı kaçar.

yoksa elimle götürür hediyeyi veririm....

bir de windows 10, bu tür freedos cihazlarda tüm sürücüleri otomatik tanıyor mu acaba?

• srkn kullanıcısına yanıt
    Hocam bence yürüyerek gidin gündüz, zaten marketler, fırın vs açık en kötü ekmek alırsınız bir şey demezler. Hatta ben şu an bile dışarıdayım, demin birkaç polis arabası geçti bir şey olmadı :D Freedos olması önemli değil windows sürücüleri otomatik yüklüyor genelde, sitesinden kendiniz de indirebilirsiniz.

tamam teşekkür ederim.

fiyat biraz artmış ama takipteyim.

annem için yeterli olacaktır tahminimce. kadıncağız zaten internette gezip facebook okuyor eş dost akraba falan.

başka bir amaçla kullanmaz zaten.

bu makina aşırı güçlü mü kalır acaba?

daha ekonomik bir şey mi baksam?

Rica ederim, ben de başka bir modelle bunun arasındaydım ev kullanımı için, bugün alayım dedim fiyat artmış dediğiniz gibi.

Fazlasıyla yeterli olur, biraz güçlü kalabilir ama şarj süresi, kasa ve klavye kalitesi, klavye ışığı, hafifliği (1.2 kg) vs özelliklerini de düşünmek lazım. Belki 3000 4000 arası daha ucuz laptoplar da alınabilir ya da temiz 2. el ama maddi olarak sıkıntı olmaz derseniz bu laptop iyi olur bence.

Bir de internet tarayıcısına reklam engelleyici olarak ublock origin yüklemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 1 Mayıs 2021; 22:1:19 >

fiyat artışı muhtemelen hafta sonuna girişten dolayı, dün akşamdan artmıştı çünkü.

hafta içi normale döner diye tahmin ediyorum.

2.el den ziyade sıfır olsun tercihim, bütçe olarak sıkıntı yok.

ben evde adblock tercih ediyorum chrome için. bayağı başarılı, bazı dizi sitelerinde yine pop up aradan kaçıyor ama bazen oluyor, bazen olmuyor.

bu arada adblock içine girip full özellikleri açmak gerekiyor, o zaman bu yabancı film dizi web sitelerindeki yetişkin reklamları dahil hiçbir şey açılmıyor.

hürriyet, milliyet sabah gibi yerli sitelerde, kabaca "aç biz de ekmek yiyelim" türü mesajlar çıkıyor ama kapatıp başka siteden haber okurum daha iyi, ve öyle de yapıyorum. varsın ekranı kaplamasınlar deli gibi.  

ucuz değil de, şu kurma işi ile uğraşmaktan ziyade anahtar teslim alma taraftarıyım. fakat konulara baktım ama genelde herkes freedos tercih ediyor.

web sitelerindeki işletim sistemli notebooklardan da ben anlamıyorum, işlemci vb. konuları notebook kanadında takip etmeyeli bayağı oluyor, ryzen ile biraz iyileştirme olduğu konusunda bilgi sahibiyim yalnızca.

bu yönde sizin tavsiye edebileceğiniz 4-5k arası(5'i geçebilir 5-5,5k) işletim sistemli günlük kullanıma uygun, sitedeki kaba tabirle "çöp" olmayan bir marka model var mıdır?

çok yordum sizleri ama fikir verebilirseniz gerçekten çok makbule geçer.

Hafta ici indirime gitmeyip aksine dahada artabilir. 27-30 Nisan arasi indirimiydi bu, genelde ertesi gun bazen ertesi iki gun devam eder kampanya ama hafta ici 4400 e cikmasi muhtemel.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

ben bu açıdan bilmiyordum, yanlış yönlendirmiş olmayayım kusura bakmayın.

Bilemedim hocam bir attırıp bir azaltiyorlar bu fiyattan almadığıma pişman olmam inş :D

Adblock olarak ublock origin hem reklam engelleme, hem de güç tüketimi/verimlilik açısından en iyisi benim bildiğim kadarıyla. Haber siteleri dahil neredeyse sıfır reklam görüyorum.

Ryzen konusunda doğru demişsiniz bu nesilde intelden de daha iyi. İşletim sistemi kurmak eskisi kadar zor değil baya kolaylaştırdılar, youtube'da ya da burada baya rehber var kurmak için. Karantina olmasa gelin, yardım edeyim derdim hatta :D Ucuz laptoplar genelde freedos oluyor freedos olmayanlar da daha pahalı oluyor genelde. Kısa bir araştırmayla çöp olmayan windowslu bunu buldum ama işlemcisi daha eski, laptop daha hantal ve daha pahalı, seçim sizin hocam
    www.n11.com
    Dell Inspiron 15 3505-FBR53W82C Ryzen 5-3500U 8 GB 256 GB NVME SSD 15.6" W10H FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/dell-inspiron-15-3505-fbr53w82c-ryzen-5-3500u-8-gb-256-gb-nvme-ssd-156-w10h-fhd-dizustu-bilgisayar-1809223?magaza=techburada#unf-info

ublock konusunu değerlendirecğeim, öneri için teşekküler.

yok, bilgi sahibi olmamaktan değil de işte şu yürüme olayı yüzündendi. yani kutu orjinal gitsin ilk açan o olsun diye. neyse duruma göre bakacağım.

şimdi biraz okudum, görev yazısı olmadan yakalarsa polis cezai işlem kesin. yani taksiye binip 2 dk. da gitsem diye plan kurdum, ama yakalanırsam zaten işletim sistemli notebook fiyatına gelecek indirimli notebook.  

bu önerdiğiniz özellik açısından ev kullanımına göre çok mu kötü? işlemci eski ve hantal diye belirtmişsiniz.

bu athlon gold yazan işlemciler nedir? birde 3020 diye?

konuyu çok hijack etmiş gibi hissediyorum ama şu nasıl duruyor, kötü değilse ideal gibi benim için:

https://www.n11.com/urun/lenovo-v15-82c7000ttx-ryzen-3-3250u-8-gb-256-gb-ssd-156-w10h-dizustu-bilgisayar-1755364?magaza=techburada#unf-review

Anladım hocam, evde hediye paketi yapıp öyle götürürsünüz olmadı sıfır gibi :D

"Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecek." Bence marketten bir şeyler alıp eve gidiyorum (ki yalan da değil :D) deseniz bir şey demezler. Bugün 5'den sonra 1 saat yürüyüş yaptım (İstanbul) başka insanlar da vardı ama siz bilirsiniz tabii.

Attığım laptop ev kullanımına gayet uygun. İşlemcisi bir nesil daha eski ve tek çekirdekte %15 daha güçsüz, yine de iş görür ev kullanımı için. Laptopun kendisi daha hantal acer kadar hafif ve küçük değil. İlk attığınızın işlemcisi daha kötü. İşlemcinin ilk hanesi neslini, 2. hanesi performansını gösteriyor. Ben hp markasını sevmiyorum ama o daha iyi gözüküyor değerlendirilebilir, hp iade indirimiyle daha ucuz olur.https://forum.donanimhaber.com/eski-hp-si-olup-yeni-bir-hp-alacak-kullaniciya-480tl-ye-kadar-para-iadesi-kampanyasi--116696103

Konuyu dağıttık ama olsun o kadar :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.