tamam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. bu hafta içi değerlendirme yapıp bir şeyler almaya çalışacağım. pazar gününe yetişecek şekilde. çok sağolun görüşleriniz için. |
ACER SWİFT 3 SF314-42// 4300U // 8R // 256GB // 4199 TL (3. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam ne demek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
" 8gb ram mi?!!! Çöp " diyen tayfa gelmemiş hayret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu urun iyiymiş hocam genelde HP de bu fiyatlara ips panel bulunmuyor birde Acer a göre avantaji 15.6 olmasi. Bence 4200 gibi bir rakama daha iyi seçim olur. 480 iade den bahsediyorum.
iyi geceler.
evet ben de bu model üzerinde yoğunlaştım.
eski model kampanyasından faydalanmadan düz bir şekilde almayı düşünüyorum.
ama 5k lık cihaz için 13tl kargo parası almaları da ayıbın ötesi.... bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
cihazın(hiçbir) ederinin bu kadar olmadığı malum, dövizden ötürü bu sıkıntıyı çekiyoruz.
insan bari buna kargo bedava yapar. bence ayıp....
parasında değilim ama prensip meselesi. gerçekten ayıp....
-
Siparişim bugün geldi, kutuda herhangi bir deforme yoktu ve sıfır güvenlik bandrollü şekilde geldi. Bunu belirtmemin sebebi satıcı konusunda olumsuz yorumların olmasıydı, videoya çekerek kargoyu açtım herhangi bir sıkıntı yoktu.
Kasa olarak çok şık bir kasaya sahip ve elit bir görünüme sahip. 14 inch, 15.6 inç e alışanlar için başta küçük gelebiliyor ama alışıyorsunuz kısa sürede.
Hafifliği ve inceliği çok iyi. Ekran aydınlatması da gece karanlığı için çok iyi. Bu piyasada bu özellikleri 4200 tl lik bir dizüstünde bulmak kaçırılmayacak bir fırsat bence.
Pili ise efsane gidecek gibi görünüyor, 3-4 tane lenovo kullanıp 3 saatin üstünü görememiş biri olarak, bu dizüstünde 6 saat üstünü rahat görürüm gibi duruyor şimdiden.
Ekran olarakta lenovodan çok iyi geldi. Lenovoda son ışıkta bile karanlık kalıyorken bunda son seviye daha iyi. Yıllardır HD ekrana mahkum olmuş bünyeye de FHD ekran ayrı bir güzel geldi.
Ürün freedos işl.sistemi ile geliyor. İlk defa freedos bir pc aldım. Youtube daki videolardan bakarak, Rufus ile usb ye windows yükleyip kurulumunu yaptım. Lakin win 10 anahtarım olmadığı için etkinleştiremedim lisansını. Oem lisans varmış sanırım, fakat hangi satıcılar, siteler güvenilirdir bilmediğim için şimdilik araştırma evresindeyim. Bu konuda tavsiyesi olan olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxian -- 3 Mayıs 2021; 23:54:46 >
-
Bir flash diske windows yükleyip gönderebilirsiniz. Sonrasında görüntülü bağlanıp birlikte kurulum yapabilirsiniz. Bir arkadaşa aldırdım ben de bu cihazı. Kendisi kurulumdan anlamıyor görüntülü arayıp tek tek bütün işlemleri tarif ettim yaptı
-
4600 olmuş şimdi, 5700u'lu lenovo var 5700'e ancak ikisi de 8gb rame mahkum olduğu için 5700u'nun asıl performansını veremeyeceğinden dolayı bu laptop hele de 4200'de daha mantıklı bence. Düşse güzel olur tekrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
swift kasalar metaldir
-
quote:
Orijinalden alıntı: turcoblancoKlavye aydınlatmalı ama cihazın en beğenmediğim tarafı burası. aydınlatma şiddeti ayarlama yok aç kapa var açıkken tuşların kenarlarından çok fazla ışık çıkıyor. biraz aydınlık ortamda göz yoruyor genelde kapalı kullanıyorum ben. Bir de gümüş enk klavyede aydınlatma çok başarılı olmuyor klavye gümüş ışık beyaz yanınca görmek zorlaşıyor. Bunun dışında klavye basış hissiyatı tuş boyutu aralıkları vs çok konforlu klavyesi.
Ses kalitesi idare eder iyi diyemem ama kötü de değil 7/10
malzeme kalitesi baya iyi sadece ekranın çevresindeki siyah plastik kalitesi kötü bastırınca gıcır gıcır ses çıkıyor biraz. Onun dışında malzeme kalitesi genel anlamda iyi.
Alıntıları GösterTUŞ kalitesi iyi demişssiniz ama daha ilk ayda e tuşu tırnağı kırıldı
sıfır cıhaz kopuk klavye ile 2 yıl gectı
amazon 2 yıl bıtmesıne 1 gun kala yollayın ıade alalım paranızı vereyım dedı ama..etık degıldı tabı
etık olma boyutunu da es gecelım 3300 e aldıgım cıhaz muadılı 5000 olmus 2 yılda
alt tarafı 1 harf nerden bulurum acaba.. çıkma denk gelmesi dusuk ıhtımal
-
Arkadaşlar lehimli ram işi çok kötü olmuş ya… cihaz güzel gözüküyor 8 gb ram yeter mi ki önümüzdeki yıllarda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: omer14TUŞ kalitesi iyi demişssiniz ama daha ilk ayda e tuşu tırnağı kırıldı
sıfır cıhaz kopuk klavye ile 2 yıl gectı
amazon 2 yıl bıtmesıne 1 gun kala yollayın ıade alalım paranızı vereyım dedı ama..etık degıldı tabı
etık olma boyutunu da es gecelım 3300 e aldıgım cıhaz muadılı 5000 olmus 2 yılda
alt tarafı 1 harf nerden bulurum acaba.. çıkma denk gelmesi dusuk ıhtımal
Alıntıları Gösterilk ayda kopan tuş ile 2 yıl kullanıp garanti bitmesine 1 gün kala neden tuş derdine düştünüz? ilk ay kırıldığında iade alıp başka bir cihaz alabilirdiniz?
-
Alınmaz konudaki cihaz daha iyi
Konudaki cihazı aldım gerçekten harika bir laptop. Bu paraya alınacak daha iyi bir ürün kesinlikle yok. Gerçi ben 4199 iken 3700 küsüre getirdim fiyatı. Ama şuan bile 4500 piyasa için normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 24 Mayıs 2021; 15:42:31 > -
Hayırlı olsun
Neden peki hocam niye böyle bir kanıya vardınız.
-
Ben arkadaştan ayrı olarak neden öyle dediğinin tahminini yürüteyim, Intel Core i5 8265U işlemci Ryzen 4300 u nun gerisinde kalır. Bir diğeri Intel HD Graphics 620 dahili grafik kartı Radeon Vega performansını vermez diye düşünüyorum. Buna ek olarak fiyatı diğerine kıyasla daha pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 24 Mayıs 2021; 20:47:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X